@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 10.10.2016

10-16 Ekim 2016 haftasının astrolojik yorumu

Sakin başlayacak ve gittikçe temposu yükselecek bir hafta bizi bekliyor! Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık burç yorumları Pudra.com'da.

10 Ekim Pazartesi burç yorumu

Saat 09.34’te başlayacak yeni sürece göre önümüzdeki 2,5 gün otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun günler olabilir. Gün boyunca duygularımızı ve isteklerimizi rahatça ifade edebilir, duygu-mantık dengesini çok kolay kurabiliriz. Akşam saatlerinde kendimizi rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir ve şükran hissiyle dolabiliriz. Pazartesi günü ve gecesini en iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim.

10-16 Ekim 2016 haftasının astrolojik yorumu
 

11 Ekim Salı burç yorumu

Bugün de otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun bir gün olabilir. Sabah saatlerinde önemli kişilerden aldığımız destekler özellikle iş hayatımıza güvende olduğumuzu hissettirebilir. Gün boyunca özgüvenimiz son derece yüksek olabilir ve hayatımızdan memnuniyet duyabiliriz. Bugün gökyüzünde önemli birkaç sembol bir arada bulunacak. Bunlardan ilkine göre iletişim sembolü son derece olumlu konumda bulunuyor ve gün boyunca iletişimle ve eğitimle ilgili tüm çalışmaların, yazılı ve sözlü bilgi akışının kolay ve hızlı gerçekleşeceğini, ufkumuzun gelişerek algımızın yükseleceğini sembolize ediyor. Bir diğer sembol ise ilişkimizdeki ve finansal durumumuzdaki kronik sorunları şifalandıracak, endişelerimizi giderecek gelişmeler yaşayabileceğimize işaret ediyor. Bugün ayrıca gün boyunca sezgilerimizi dinleyerek geleceğe yönelmek, enerjimizi bize ilham veren konulara yönlendirmek, yoga, dans veya deniz kenarında yürüyüşlerle zaman geçirmek için de son derece uygun bir gün olabilir. Salı günü birbiri ardına gerçekleşecek olumlu sembolleri keyifle değerlendirmenizi dilerim.
 

12 Ekim Çarşamba burç yorumu

Bugün de otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun bir gün olabilir. Saat 02.49’dan 15.44’e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatlerde önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmek yerine elimizdeki işleri tamamlamamızda fayda olabilir. Saat 15.44’te başlayacak 2,5 günlük yeni döngüyle birlikte oldukça naif, hassas, sezgisel ve duyarlı hissedecek ve ilham gücümüzün yükseldiğini fark edebileceğiz. Bugün gün boyunca motivasyonumuz yüksek olabilir ve gelişen olayların bizi zaten hedeflerimize doğru götürdüğünü, doğru yolda olduğumuzu fark edebiliriz.
 

13 Ekim Perşembe burç yorumu

Bugün de oldukça naif, hassas, sezgisel ve duyarlı hissedecek ve ilham gücümüzün yükseldiğini fark edebileceğiz. Sabah saatlerinde karmaşa halinde hissedebilir, ne istediğimizi netleştiremeyebilir ve geçmişle yüzleşmek zorunda kalabiliriz. Yine de aldığımız desteklerle geleceğe adım atmayı başarabiliriz. Öğleye doğru ise bizi kısıtlanmış hissettiren sorumluluklarla veya otorite figürleriyle yüzleşmemiz gerekebileceğinden koşulları zorlamamakta fayda olacak. Kendimizi güçlü hissetmemiz akşamüstü saatlerini bulabilir. Bugün gün boyunca zihnimizin gerginliği sözlere yansırsa tartışmalara eğilim gösterebiliriz. Bu yüzden sözlerimize farkındalık getirmemiz, gereksiz yere sert tartışmalara girmememiz, meditasyon gibi zihnimizi rahatlatacak aktivitelerle ilgilenmemiz faydalı olacaktır.
 

14 Ekim Cuma burç yorumu

Bugün de oldukça naif, hassas, sezgisel, duyarlı ve biraz da karmaşa içinde hissedecek ve ilham gücümüzün yükseldiğini fark edebileceğiz. Sabahın erken saatlerinde oldukça rahat, uyumlu, dengeli ve keyifli olabiliriz. Öte yandan saat 10.14’ten 18.09’a kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatlerde önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmek yerine elimizdeki işleri tamamlamamızda ya da sadece bu güzel günün tadını çıkarmanızda fayda olabilir. Saat 18.09’da başlayacak 2,5 günlük süreçle birlikte enerjimiz ve mücadele gücümüz artarken çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Bugün gerçekleşecek önemli bir sembolizm fikirlerimize destek bulabileceğimizi ve kolayca uzlaşı da sağlayabileceğimizi gösteriyor. Kendimizi doğru ifade etmek ve ileriye yönelik kararlar vermek için de uygun bir gün olabilir. Anlaşma ve sözleşmeler, sunuşlar ve tüm sohbetler olumlu sonuçlar getirebilir. En iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim.
 

15 Ekim Cumartesi burç yorumu

Bugün de enerjimiz ve mücadele gücümüz artarken çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Sabahın erken saatlerinde aşırı yeme içme, para harcama veya mantıksız riskler alma eğilimine dikkat etmeliyiz. Coşku ve heyecana fazlasıyla kapılma, duygusal iniş çıkışlar yaşama olasılığına da dikkat. Öte yandan ufkumuzu geliştirecek deneyimlere, eğitimlere ya da seyahatlere ilgi gösterebiliriz. Öğleye doğru gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran koşullar söz konusu olabilir. Öfkeye kapılmamaya ve gergin ortamlarda bulunmamaya özen göstermeliyiz. Sonrasında işimiz başta olmak üzere tüm hayatımıza güvende olduğumuzu fark edebiliriz. Öğleden sonra saatlerinde duygularımızla mantığımız arasında kalabiliriz. Gökyüzünün sembolizmi bugün otorite figürlerine karşı gelme ve isyankarlık eğilimlerini artırıyor. Bu etkinin değişimi ve yenilenmeyi desteklediğini ve alternatif yaratabilme gücünü artırdığını belirtmeliyim. Bu gösterge otorite figürlerine karşı gelmek, hümanist tarafı ortaya çıkarmak, baskıya boyun eğmeyerek itirazda bulunabilmek gibi anlamlar içerirken, yaratıcılığı en fazla artıran göstergelerden biridir. Aşırı tepkiselliğe dikkat ettiğiniz sürece verimli şekilde kullanabilirsiniz. Akşama doğru duygusal olarak zorlanmaya başlayabilir, baskı hislerine karşı koymaya çabalayabiliriz.
 

16 Ekim Pazar burç yorumu

Bugün de enerjimiz ve mücadele gücümüz artarken çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Sabah erken saatlerinde ani olaylar, sürprizler ve şoklarla yüzleşmek durumunda kalabiliriz. Saat 07.24’te Dolunay gerçekleşecek. Her Dolunay aslında Yeniay’dan beri yani son 14 gündür atılan tohumların yeşerdiği, belirsiz konuların sonuca ulaştığı ve netleştiği, her şeyin görünür olduğu yüzleşme zamanlarıdır. Buradaki karşıtlık, bir gerginlik olduğu kadar farkındalık anlamı da taşır. Dolunay’ın Koç-Terazi burçları üzerinde gerçekleşmesi ise temanın ilişkiler ve ortaklıklar üzerinden ilerleyeceğini gösteriyor. Aynı zamanda uluslararası ilişkiler, politika ve hukuk alanlarında da olayların gün yüzüne çıkabileceğini tahmin edebiliriz. Bu Dolunay'ın önümüzdeki 14 gün boyunca ani olaylar, sürprizler ve şoklara karşı esnek olmamız ve değişime direnmememiz için bir uyarı mesajı taşıdığını söylemeliyim. Saat 07.24’ten 18.05’e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatlerde önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmek yerine elimizdeki işleri tamamlamamızda fayda olabilir. Saat 18.05’e başlayacak 2,5 günlük yeni döngüye göre huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Öte yandan bugün zihin ve iletişim sembolü oldukça zorlayıcı bir etki altında olacak. Zihinsel olarak aşırı yoğunluğun getirebileceği baskıyı hissedebilir, sert sözler sarf edebiliriz. Bu yüzden herhangi bir anlaşmazlığı tartışarak çözmek pek kolay olmayabilir. Sözleşmeler ve anlaşmalar için de pek uygun bir gün olmadığını söylemeliyim. Öte yandan bu etkiler konsantrasyonu destekleyici de olabilir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER