@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 07.02.2014

10 - 16 Şubat 2014 haftasının astroloji yorumu

Geçen hafta attığınız adımların karşılığını bu hafta almaya başlayabilirsiniz. Hafta sonu Dolunay’da olaylar büyüyebilir. Astroloji Uzmanı Asude Argun'dan haftanın astrolojik ipuçları Pudra.com'da.

10 Şubat Pazartesi

10 - 16 Şubat 2014 haftasının astroloji yorumu
Haftanın ilk günü Ay, duygusal Yengeç burcunda olacak. Sezgileriniz size yol gösterecek. Aile, ebeveynler gibi size özel konularda daha duyarı olabilirsiniz. Vatanseverliğiniz artıp, memleketin durumu ne olacak diye düşünebilirsiniz. Kolay günlerden geçmediğimizi bilmeli, ancak enerjinizi hiç düşürmemelisiniz. Yengeç burcunun verdiği hassasiyetle bugün daha alıngan olabilirsiniz. Geçmiş konular aklınıza gelebilir, nostalji yaşayabilirsiniz.

Gün içindeki hareketlere bakınca Ay’ın ilk bağlantısı, iletişim gezegeni Merkür’le olacak. Şubat ayı boyunca geri harekette olan Merkür, iletişim sorunları çıkarabilir. Karşınızdaki kişiler sizi yanlış anlayabilir. Bu sürecin güzel yanı eski arkadaşlarınıza karşılaşabilirsiniz.
Ay ile gizemli Neptün arasındaki üçgen açı, duygularınızı daha hassaslaştırabilir. Kendinizi eski günleri anarken bulabilirsiniz. Bakışlarınız dalıp gidebilir. Aşk arayanlar içinse oldukça güzel bir etki bu… Ancak kendi kendinizi kandırmamalısınız.

11 Şubat Salı
Ay, Yengeç yoluna devam ediyor. Bugün de kendinizi daha duygusal, hassas hissedebilirsiniz. Eskiye olan bağlantınız güçlenebilir. Romantik, nostaljik konular gündeme gelebilir. Ailenizle ilgilenebilir, anaç yönlerinizi gösterebilirsiniz.

Ay ile sıra dışı gezegen Uranüs arasındaki kare, duygularınızı geren olaylar olabileceğini anlatıyor. Reaksiyon göstermeden önce sakin olmalı, farklı bir bakış açısıyla olaylara çözüm bulacağınızı bilmelisiniz. Direnmek, inat etmek pek yararlı olmayacak.

Ay’ın şans gezegeni Jüpiter’le kavuşumu günün en güzel etkisi… Duygularınızı dinlediğinizde ne kadar şanslı olduğunuzu göreceksiniz. Akılla değil, sezgiyle hareket etmeniz gereken bir gündesiniz. Ne olursa olsun, olayları akışına bıraktığınızda fırsatın ayağınıza geldiği göreceksiniz.

Ay ve yenilmez Pluto arasında gerçekleşen karşıtlık açısı, güç savaşlarından uzak durmanızı söylüyor. Gereksiz yere yaptığınız inadın sadece size acı verdiğini fark edebilirsiniz. Karşınızdakilerin gücünü yanınıza almak için işbirliğe açık olmalısınız.

Ay’la güzel Venüs arasındaki karşıtlık da benzer şeyler söylüyor. İlişkileri geliştirmek için karşı tarafı anlamalı, duygularınızın yoğun olduğu bugün empati yapmalısınız. Toplumsal kurallara uygun hareket etmenin avantajını yaşayabilirsiniz.

Güneş ve ciddi Satürn arasındaki kare aslında sadece bugüne değil, birkaç gün öncesi ve sonrasında etkili olacak. Sorumluluk almanız gereken konulardan pek de kolay sıyrılamayacağınızı söylüyor bu durum. Önem verdiğiniz kişilerden eleştiri almak istemiyorsanız disiplinli hareket etmelisiniz.

12 Şubat Çarşamba
Günün ilk saatleri daha verimli olacağa benzer. Ay, Yengeç burcunun bereketini size taşıyacak. Duygularınızla ilerlemenizi kolaylaştıracak. Önemli işleriniz varsa, saat 12:52’de Ay boşluğa düşüp, açısız kalmadan önce gerçekleştirmelisiniz. Zira akşam 21:16’ya kadar ilerlemek zor olabilir. İşlerinizde pürüzler çıkıp, zaman kaybetmenize sebep olabilir.

Ay ile savaşçı Mars arasındaki kare açı, eleştirilere açık olduğunuzu gösteriyor. Karşınızdaki kişilerin okları sizi bulabilir. Kendinizi daha kızgın ve öfkeli hissedebilirsiniz. Vereceğiniz tepkiler daha inatçı, dik başlı olabilir. Siz ilerlemek isterken, Mars’ın Terazi burcundaki zor yerleşimi size engel olabilir. En iyisi inat etmemek, zamana uyum sağlamaktır. Astroloji zamanı değiştirme değil, uyum sağlama sanatıdır.
Akşam saatlerinde Ay’ın, keyifli Aslan burcuna geçişi size iyi gelecek. Daha eğlenceli, spontan, çocuksu bir ruh haliyle geceyi bitireceksiniz.

Sevgililer gününe hazırlık yapmak için, yaratıcılığınızı ortaya koyabilirsiniz.

13 Şubat Perşembe
Bugün de Ay, yaratıcı Aslan burcunda olacak. Doğum haritanızın potansiyeline göre daha artistik, coşkulu ve heyecanlı olacağınız birkaç gün sizi beklemekte. Ancak Dolunay’ın etkisine yaklaştığımızı unutmamalısınız. Aslan burcunun etkisiyle, kişisel özelliklerinizi göstermek isterken, kibirli davranmamalısınız. Hayatın içinde, bir takım oyununda olduğunuzu unutmamalısınız. Kendinizi de, arkadaşlarınızı da alkışlamayı ihmal etmemelisiniz.

Günün tek bağlantısı Ay ile sıra dışı Uranüs arasındaki üçgen açı olacak. üçgen açı, dolaysız akan bir enerjiyi anlatır. Eğer siz olaylara yumuşak yaklaşırsanız, karşınızdakilerden de hiç beklemediğiniz kadar uyum görebilirsiniz. Ancak sert durduğunuzda, olaylar değişkenlik gösterebilir. Bir anda her şey değişebilir. Değişime ayak uyduran ise kazanır…

14 Şubat Cuma
Öncelikle Sevgililer gününüzü kutlarım. Ay, hala Aslan burcunda… Kolay kolay kimse keyfinizi kaçıramaz. Olaylara daha hakim olur, kendinizi daha rahat gösterebilirsiniz. Saygınlığınızı ortaya koymak, bakışları üstünüze toplamak için oldukça iyi bir gündesiniz. Alkış alabilir, beğeni kazanabilirsiniz.

Gün boyu tüm bu güzellikleri toplamanız için tek bir şart söylüyor gökyüzü; ciddiyetinizi korumalısınız diyor. Ay ile sorumluluk gezegeni Satürn arasındaki kare bağlantı dikkat çekiyor. Sorumluluklarınızın farkında hareket etmenizi öneririm. Haftanın son iş günü gökyüzü oldukça hareketsiz. Ancak bu Dolunay öncesi sessizlik, dikkatli olmalısınız.

15 Şubat Cumartesi
Bugün Dolunay… Her ay olduğu gibi, öncesi ve sonrası günleri de kapsayarak, 3 gün boyunca etkili olacak. Kişisel haritanızın potansiyeline göre gerginleşebilir ya da hassaslaşabilirsiniz. Olaylar oldukça etkili olabilir. Dolunay Aslan burcunda olacağı için, diğer sabit burçlar da çok etkilenecek. Yani Aslan’lar, Kova’lar, Boğa’lar ve Akrep’ler için önemli günler bunlar. Bu burçlardansanız, yükselen burcunuz bunlardansa, önemli kararlar vermek için acele etmemenizi öneririm. Hayatınızdaki olayları daha dikkatle yaklaştığınızda kolayca çözüm bulabilirsiniz. Tam da Sevgililer gününde bu kadar önemli etkilerin ortaya çıkması kadersel olayları işaret ediyor olabilir.

Sabah 05:14 ile 09:26 arasında Ay boşluktayken, beklemede kalmanızı tavsiye ederim.

Gün içinde gökyüzü çok hareketli… En önemli etki Ay ve Güneş karşıtlığından oluşan Dolunay. Aslan burcundaki Ay’ın karşısında, her şeye farklı bir açıdan bakan Kova burcundaki Güneş olacak. Bugün iniş çıkış yaşamanız olası.

Ay ile savaşçı Mars arasındaki altmışlık açı, enerjinizi, öfkenizi kontrol ederseniz destek alabileceğinizi anlaşılıyor. Hızlı hareket etmek isteyebilirsiniz. Yakınlarınıza danışmanız yararlı olur.

Güneş ile Mars arasındaki üçgen açı, aradığınız yardımın önemli kişilerden yana geleceğini söylüyor. Ancak enerjinizi kontrol etmeyi başaramazsanız önünüzün kesilebileceğini de hesaba katmalısınız.

Ay ile haberci Merkür arasındaki karşıtlık, yanlış anlamalara dikkat etmeniz gerektiğini söylüyor. Her duyduğunuza inanmamalı, olayları tarafsız bir şekilde dinlemelisiniz. Dedikodular artacağı için tepkisel davranmamalısınız. Merkür’ün geri hareketiyle, geçmişte kalan konular da ortaya çıkabilir. Meraklanmayın…

Ay, detaycı Başak burcuna geçiyor sabah saatlerinde… Daha detaycı, temiz, titiz olacağınız yaklaşık 2,5 günlük bir süreç sizi bekliyor. Hafta sonu tatil yapmak yerine, çalışmaya devam etmeniz yararlı olacak. pek çok işi kolayca yaptığınızı görebilirsiniz. Bozulan eşyaları onarabilir, çekmeceleri düzeltebilir, bilgisayarınızı yedekleyebilirsiniz.

Ay ile sislerin gezegeni Neptün arasındaki karşıt açı, olayların arkasındaki gerçekleri görmenizi engelleyebilir. Sezgilerinize güvenmeli, olayları didiklememelisiniz. Enerjinizi detay gerektiren konulara odaklanın ve hünerlerinizi gösterin.

Güneş’le Merkür’ün kavuşumu gün boyu etkili olacak. 6 ile 28 Şubat arasında, Merkür’ün geri harekette olduğu için aklınız kolayca karışabilir. Ancak bugüne özel bir durum var. Merkür akşam 19:12 ile 01:30 arasında, tam Güneş’in kalbinde olacak. Özel bir asalet sayılan bu durumda, aklınızın her zamankinden daha etkin çalıştığını fark edebilirsiniz.

16 Şubat Pazar
Pazar günü Ay, çalışkan başak burcunda. Rahat bir tatil yapmak yerine sizi detaylarla ilgilenmeye sevk edebilir. Her zamankinden daha fazla iş üretebilirsiniz. Özellikle tamamlamak istediğiniz işleri bugüne denk getirmeniz yerinde olur.
Ay ile şans gezegeni Jüpiter arasındaki altmışlık açı, destek bulacağınızı söylüyor. İşlerinizi kolaylaştırmak için ilahi bir yardım geleceğe benzer. Şansınızı çalışmaktan yana kullanmanızı öneririm.

Haberci Merkür ile savaşçı Mars arasındaki üçgen dedikodulara duyarlı olabileceğinizi anlatıyor. Yanlış haberlere kanmamalı, kendi gözünüzle gördüklerinize odaklanmalısınız. Bir çok işi halletmek için daha hızlı hareket edebilirsiniz.

Ay ile yenilmez Pluto arasındaki üçgen, güç birliği yapacağınız insanların olabileceğini haber veriyor. Aşamayacağınızı düşündüğünüz engelleri, hünerlerinizi gösterek aşabilirsiniz. Temiz, titiz olmanın yararını göreceksiniz.

Ay’ın son bağlantısı ise ilişki gezegeni Venüs’le olması oldukça güzel… İkili ilişkilerinizi geliştireceğiniz şartlar oluşabilir. Kendinize ve sevdiğiniz kişiye değer katacak olaylarla keyiflenebilirsiniz.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER