16.11.2016

14-20 Kasım 2016 haftasının astrolojik yorumu

Bu hafta kadersel karşılaşmalar ve buluşmalar söz konusu olabilir. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık burç yorumları Pudra.com'da.

14 Kasım Pazartesi burç yorumu

14-20 Kasım 2016 haftasının astrolojik yorumu
Haftaya huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğiyle ve maddi güvencemizi de ön plana alarak başlıyoruz. Sabah saatlerinde aradığımız destekleri bulmak çok daha güçlü hissetmemizi sağlayabilir. Gün boyunca endişelerinizden uzaklaşabilir, sağlığınız ile ilgilenebilir, bedeni ve ruhu şifalandırma çalışmaları yapabilirsiniz. Ancak öğleden sonra gerginliğin yavaş yavaş yükseldiğini hissedebilirsiniz çünkü saat 16.53’te Dolunay gerçekleşecek. Her Dolunay aslında Yeniay’dan beri yani son 14 gündür atılan tohumların yeşerdiği, belirsiz konuların sonuca ulaştığı ve netleştiği, her şeyin görünür olduğu yüzleşme zamanlarıdır. Buradaki karşıtlık, bir gerginlik olduğu kadar farkındalık anlamı da taşır. Duygularımız bu dönemlerde her zamankinden de yoğun olabilir. Akrep Dolunayı'nda dengelenmesi gereken iki uç sahip olduklarımızı korumak ile güven alanından çıkarak risk almaktır. Bir tarafta bizi güvende hissettiren, keyif ve huzur veren temalar varken diğerinde tutku, güç ve dönüşüm bulunur. Dolunay bazı korkuları gün yüzüne çıkarabilir ve biz de bu sayede yüzleşerek bunları temizleyebiliriz. Dolunaydan sonra hiçbir önemli sembolizmin oluşmaması bu saatten sonra ileriye yönelik bir adım atmaktansa bu temaların üzerinde demlenmemizin daha uygun olacağına işaret ediyor.

15 Kasım Salı burç yorumu
Saat 04.24’te başlayan 2,5 günlük yeni sürece göre zihinsel ve fiziksel olarak hareketli olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Günün çoğunluğunda kendimizi ikna edici şekilde ortaya koysak da sabah saatlerinde duygularımızı ifade etmekte ve duygu-mantık dengesi kurmakta zorlanabiliriz. Neyse ki sonrasında motivasyonumuz yükselebilir ve hedeflerimize yönelmek kendimizi güçlü ve enerjik hissettirebilir. Ancak akşama doğru olaylar çok farklı şekilde gelişebilir ve biz de geçmişle gelecek arasında bir sorgulamada kalabiliriz. Bu saatlerde belirsizlik ve karmaşa yükselebileceğinden dikkat gerektiren işler yapmamanızı ve önemli kararlar vermemenizi tavsiye ederim.

16 Kasım Çarşamba burç yorumu
Bugün de zihinsel ve fiziksel olarak hareketli olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Sabahın erken saatlerinde otorite figürleri ile yüzleşmek, özgür hissetmekte zorlanmak ve fazlasıyla sınırlandırılmış hissetmek söz konusu olabilir. Öğleye doğru bazı endişelerimizle yüzleşmemiz gerekse de sonrasında dostlarımızla sosyalleşebilir ve yaratıcılığımızın desteklendiğini fark edebiliriz. Saat 13.58’den sonra gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatten sonra önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamakta fayda olacak.

17 Kasım Perşembe burç yorumu
Saat 03.58’de başlayacak 2,5 günlük yeni döngüde duygularımız oldukça yoğun olacak ve kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyeceğiz. Öğle saatlerine kendi isteklerimizle ilişkilerin gerektirdikleri arasında denge kurmak zor olabilir ve bu da uzlaşmayı zorlaştırabilir. Akşama doğru aldığımız desteklerle doğru yolda olduğumuzu hissedebilir, ilham gücümüzü ve sezgilerimizi etkin kullanabiliriz.

18 Kasım Cuma burç yorumu
Bugün de duygularımız oldukça yoğun olabilir ve kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz. Ancak gün boyunca zorlayıcı semboller birbirini izleyecek. Sabahın erken saatlerinde duygusal olarak zorlanabilir, baskı hislerine karşı koymaya çabalayabiliriz. Öğle saatlerinde bedeni ve ruhu şifalandırma çalışmaları yapabiliriz ancak sonrasında ani olaylara, sürprizlere ve şoklara karşı oldukça esnek olmamız gerekebilir. Bugün zihinsel olarak da fazlasıyla karmaşa ve belirsizlik hissedebilir, geçmişe takılıp kalarak geleceğe yönelik karar vermekte zorlanabiliriz. Dikkat gerektiren işleri, anlaşma ve sözleşmeleri bugüne bırakmamanızı tavsiye ederim. 

19 Kasım Cumartesi burç yorumu
Gece yarısından itibaren özgüvenimiz yükselebilir ve hayatımızdan memnuniyet duyabiliriz. Saat 06.14’te başlayacak 2,5 günlük yeni döngüde eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteyebilir, sanat, aşk, hobiler ve çocukları ön plana alabiliriz. Ancak özellikle günün ikinci yarısında gitgide gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran koşullar söz konusu olabilir. Cumartesi akşamı öfkeye kapılmamaya ve gergin ortamlarda bulunmamaya özen göstermeliyiz. Bugün ilişkilerde kadersel karşılaşmalar ve buluşmalar söz konusu olabilir.

20 Kasım Pazar burç yorumu
Bugün de eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteyebilir, sanat, aşk, hobiler ve çocukları ön plana alabiliriz. Sabah saatlerinde kendimizi rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir ve şükran hissiyle dolabiliriz. Sonrasında başta iş hayatımız olmak üzere tüm hayatımızda güvende olduğumuzu hissedebiliriz. Akşama doğru dostlarımızla sosyalleşebilir, yaratıcılığımızın desteklendiğini fark edebiliriz. Sıradışı davranabilecek gücü kendimizde bulabilir ve hayatımızda gereken değişiklikleri de rahatça yapabiliriz. Gün boyunca ilişkilerde empati, anlayış ve romantizm ön planda olabilir. Bugün ruhsallık, ilham gücü ve maneviyat sembolü Neptün düzenli hareketine geçiyor ve Haziran ortasından beri bu konularda yaşadığımız içsel yolculukların, hissettiğimiz derinleşmelerin somut sonuçlarını alacağımızı müjdeliyor. Pazar gününün keyfini çıkarmanızı dilerim.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER