@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 15.03.2016

14-20 Mart haftasının astrolojik yorumu

Duyguların yoğunlaştığı bir hafta bizi bekliyor. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in burç yorumları Pudra.com'da.

14 Mart Pazartesi burç yorumu

Haftaya zor sembollerle başlıyoruz. İçinde bulunduğumuz günlerde zihinsel ve fiziksel olarak hareketli olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Günün ilk yarısında gerginliğimiz son derece yüksek olabilir ve duygusal olarak zorlanabiliriz. Öfkeli sözlere kapılmamaya ve gergin ortamlarda bulunmamaya özen göstermeliyiz. Günün ikinci yarısında ise aşırı hassas ve karmaşa halinde hissedebiliriz. Düşüncelerimizi ifade etmekte, ilişkilerde uyumlu ve dengeli davranmakta zorlanabileceğimizden haftanın ilk gününü mümkün olduğunca sakin geçirecek şekilde planlamalıyız.



14-20 Mart haftasının astrolojik yorumu
15 Mart Salı burç yorumu

Bugün de zihinsel ve fiziksel olarak hareketli olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Sabah saatlerinde kendimizi daha yaratıcı hissetsek de sonrasında bazı endişelerimizle yüzleşmemiz mümkün. Günün geri kalanında da İlkdördün’ün getireceği gerginliği hissedebiliriz. Saat 19.04’ten sonra gökyüzünde önemli bir gösterge olmadığından yeni bir girişimde bulunmamak ve sadece elimizdeki işleri tamamlamak daha doğru olacak. Bugün zihin ve iletişim sembollerinde önemli bir hareketlilik söz konusu olacak. Çok fazla bilgi akışı içinde olmak zihnimizi yorsa da odaklanma ve kendimizi ikna edici şekilde ortaya koyma açısından güçlü olabiliriz. Yaratıcı fikirlere, ufkumuzu geliştirecek bilgilere açık olmak bize çok şey kazandırabilir.


16 Mart Çarşamba burç yorumu

Saat 02.57’de başlayacak 2,5 günlük yeni süreçle beraber duygularımız daha fazla yoğunlaşacak. Bu süreçte kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz. Sabah saatlerinde ilişkilerde uyum, empati, denge ve huzuru yakalamak keyifli hissettirebilir. Günün geri kalanında ise ilham gücümüz çok yüksek olacağından manevi tarafımızı beslemek, ruhsal çalışmalar yapmak veya sanatla ilgilenmek için çok uygun saatler olabilir. Bugün gerçekleşen bir başka önemli sembolizm ise özellikle iş hayatımızda gerçekleştirmek istediğimiz değişim ve dönüşümü kolaylıkla ve akıcı şekilde hayata geçirebileceğimizi, şansımızı iyi değerlendirmenin bizi çok güçlendireceğini vurguluyor. Benzeri bir sembolizm 12 Ekim 2015 tarihinde gerçekleşmiş olduğundan, eğer o dönemde değerlendirmediğiniz bir fırsat söz konusu olmuşsa bugün tam zamanı gelmiş olabilir.


17 Mart Perşembe burç yorumu

Bugün yine duygularımız oldukça yoğun olabilir ve kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz. Sabahın erken saatlerinde kendimizi rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir, desteklendiğimizi fark edebilir ve şükran hissiyle dolabiliriz. Fakat öğle saatlerinde zorlanmalar başlayabilir. Bu saatlerde önce korkularla yüzleşmemize sebep olan olaylar duygusal baskı yaratabilir ve ardından da ani olaylar gerginlik getirebilir. Bazı düşünceler gün boyunca zihnimize endişe verse de akşamüstü saatlerinde duygularımızı akıcı şekilde ifade etmeye başlayabilir ve çok daha fazla rahatlayabiliriz.


18 Mart Cuma burç yorumu

Saat 06.09’dan 09.55’e kadar gökyüzünde önemli bir gösterge olmadığından bu saatlerde yeni bir girişimde bulunmamak daha doğru olacak. Saat 09.55’te başlayacak yeni döngüye göre ise 2,5 gün boyunca eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteyebiliriz. Sanat, aşk, hobiler ve çocuklar bu süreçte önceliklerimiz olabilir. Günün geri kalanında motivasyonumuz daha da yükselirken hedeflerimize yürüdüğümüzü fark edebilir ve kendimizi çok daha güçlü hissedebiliriz. Cuma gününün keyfini çıkarmanızı dilerim!


19 Mart Cumartesi burç yorumu

Bugün de eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteyebiliriz. Sanat, aşk, hobiler ve çocuklar bu süreçte önceliklerimiz olabilir. Günün büyük çoğunluğunda hayatımızın rayında olduğunu fark ederek kendimizi güvende hissedebiliriz. Akşama doğru daha fazla sosyalleşebilir ve dostlarımızdan destek görebiliriz. Yaratıcılığımızı ön plana çıkaracak işlerle de ilgilenmek için güzel saatler olabilir. Saat 22.44’ten sonra gökyüzünde önemli bir gösterge olmadığından yeni bir girişimde bulunmamak ve sadece bu güzel akşamın keyfini çıkarmak daha doğru olacaktır.


20 Mart Pazar burç yorumu

Saat 19.40’a kadar gökyüzünde önemli bir gösterge olmadığından bugün yeni bir girişimde bulunmamak ve sadece günün keyfini çıkarmak daha uygun olabilir. Saat 19.40’ta başlayan 2,5 günlük süreç ise işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek için oldukça uygun olacak. Bugün ilişkiler ve finansal konular söz konusu olduğunda bazı belirsizliklerin ve karmaşaların söz konusu olabileceğini, bu yüzden bu konularda risk almamak gerektiğini söyleyebiliriz. Öte yandan ilham gücümüz, merhametimiz ve romantizm eğilimimiz daha da yükselebilir. Meditasyon yapmak, su kenarı yerlerde olmak, film seyrederek ya da müzikle zaman geçirmek için uygun bir gün olabilir. Bugün Saat 6.31’de Koç burcu zamanı başlıyor! Koç burcu zamanı doğanın uyanışı, kıştan çıkma, doğuş enerjisi, başlama cesareti ve baharın gelişi anlamlarını taşır. Hava nasıl olursa olsun astrolojik olarak baharın gelmesi mutlaka bir şekilde hissedilir ve canlanma başlar. Tadını çıkarın!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER