@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 29.05.2015

Meditasyon annelerin hayatını nasıl değiştiriyor?

Meditasyon yapmanın birçok faydası var. Özellikle birçok işi aynı anda yapmaya çalışan anneler, meditasyon yaparak daha mutlu çocuk yetiştirebiliyor. İşte annelerin meditasyonu sevmesi için 5 önemli neden!

Meditasyon annelerin hayatını nasıl değiştiriyor? e1393302336115 yoga sakip 1
1/7
Zihnimizi susturduğumuz, ego savaşlarına son verdiğimiz, zaman–mekan ilişkilerini terk ettiğimiz ve kendimizi sevgiye, gerçekliğe bıraktığımız meditasyon ile hayatımızı pozitife çevirmemiz mümkün. Özellikle annelerin hayatında birçok olumlu değişime neden olan meditasyon, çocuklarla iletişimini güçlendiren bir araç aslında. Meditasyon yapan anneler çocuklarını daha iyi anladıklarını, daha sabırlı olduklarını, stresten arındıklarını isöylüyorlar.

Siz de meditasyona başlayarak, hayatınızdaki değişimi gözlemleyebilirsiniz. Meditasyon nasıl yapılır? başlıklı yazımız, meditasyona başlamak isteyen annelere rehber olabilir. Bu konuda birkaç kitap okumanız da faydalı olabilir. En iyi meditasyon kitapları yazımızdan bilgi alabilirsiniz. Pudra.com olarak meditasyon yapan annelere hayatlarının nasıl değiştiğini sorduk. Meditasyonun annelere faydalarını öğrenmek için okumaya devam edin.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2