@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 20.12.2016

19-25 Aralık 2016 haftasının astrolojik yorumu

Bu hafta hırslarımız öne çıkarken finansal konularda gelişmeler olabilir. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık burç yorumları Pudra.com'da.

19 Aralık Pazartesi burç yorumu

Haftanın ilk gününde işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek önceliklerimiz olabilir. Günün ilk yarısında belirsizlik ve karmaşalar söz konusu olsa da akşama doğru duygularımızı ve isteklerimizi ifade etmekte ve duygu-mantık dengesini kurmakta daha rahat olabiliriz. Bugün savaş gezegeni yeni konumuna gelerek 28 Ocak 2017'ye kadar enerjimizi odaklayacağımız konuların farklılaşacağını sembolize ediyor. Bu dönemde fedakarlık eğilimimiz yükselirken enerjimizi bize ilham veren konulara, sanata ve ruhsal çalışmalara yönlendirebiliriz. Kararsızlık ve yön tespit etmekte zorlanma hissederseniz kendinize biraz zaman tanımanızda fayda olabilir. Bugünün bir diğer sembolizmine göre ise iletişim ve zihin sembolü Merkür saat 13.55’te gerilemeye başlıyor! 8 Ocak 2017’ye kadar devam edecek olan bu hareketin hiçbir şey yapmamak gerektiği anlamına gelmediğini, ancak ileriye yönelik adımlar atmaktansa bizim de geriye dönerek elimizde kalmış işleri bitirmemizin daha uygun olacağını biliyoruz. Bu seferki geri hareketin özellikle iş hayatımız ve tüm planlarımız ile ilgili bir kez daha düşünmek ve aksayan noktaları tespit etmek için son derece faydalı olacağını söyleyebiliriz. Ancak teknolojik aletlerle ilgili yedekleme işlemlerinizi yapmayı ve seyahat rezervasyonlarınızı kontrol etmeyi unutmayın! Merkür geri giderken geçmişle ilgili konuları netleştirmek, temizlemek ve içe dönüşler gerçekleştirmek son derece kolaydır. Bu yüzden derin şifa çalışmaları yapmak için de çok uygun günler olabilir. En iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim.

19-25 Aralık 2016 haftasının astrolojik yorumu
 

20 Aralık Salı burç yorumu

Bugün de işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek için çok uygun bir gün olabilir. Sabah saatlerinde bazı engellerle mücadele etmek, özgür hissetmekte zorlanmak ve sınırlandırılmış hissetmek söz konusu olabilir.  Üstelik sonrasında kendimizi endişeli de hissedebilir ve oldukça kırılgan olabiliriz. Gün boyunca gökyüzünde pek fazla hareketlilik olmasa da, gece saatlerinde Sondördün’e doğru gidiyor olmanın getireceği gerginliği hissedebiliriz. Bu hafta önemli işlerinizi mümkün olduğunca Salı gününe bırakmamanızda fayda olabilir.
 

21 Aralık Çarşamba burç yorumu

Sondördün’ün gerçekleşeceği saat 04.56’dan saat 05.39’a kadar gökyüzünde önemli bir hareket olmayacak. Saat 05.39’da başlayacak 2,5 günlük yeni döngüye göre ise ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Bugün ayrıca saat 13.44’te Oğlak Burcu zamanı başlayacak ve biz de kariyerimiz ve gelecek hedeflerimize odaklanmamız için en uygun zamanda olduğumuzu fark edeceğiz. Bu dönemde sorumluluklarımızı bilmemiz, işleri ciddiye almamız ve yönümüzü belirlememiz konularında gökyüzü bizi destekleyecek. Öte yandan zihin gezegeni Merkür’ün geri harekette olduğunu ve planlarımızı hayata geçirmeden önce çok iyi düşünmemiz gerektiğini unutmamalıyız.
 

22 Aralık Perşembe burç yorumu

Bugün de ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Sabah saatlerinde duygularımızı ve isteklerimizi ifade etmekte ve duygu-mantık dengesini kurmakta zorlanabilir, öğlene doğru ise duygusal olarak etki altında kalabilir, değişim ve dönüşüm zorunluluğunun baskısını hissedebiliriz. Neyse ki öğleden sonra çok daha ılımlı, uyumlu ve huzurlu olmamız, sosyalleşmemiz, dostlarla birlikte olmamız, sanatla ilgilenmemiz veya romantik saatler geçirmemiz mümkün olabilir. Akşam saatlerinde kendimizi rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir, şükran hissiyle dolabilir, sağlam zeminde olduğumuzu fark ederek güvende hissedebiliriz. Ancak gece saatlerinde ani olaylar, sürprizler ve şoklarla yüzleşmek durumunda kalabiliriz. Saat 22.32’den sonra gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmemekte fayda olabilir.
 

23 Aralık Cuma burç yorumu

Bugün saat 17.32’ye kadar ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Ancak bu saatlerde gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmek yerine elimizdeki işleri tamamlamamızda fayda olabilir. Saat 17.32’de başlayacak 2,5 günlük yeni sürece göre duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Bugünlerde hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler yaşayabiliriz. Akşam saatlerinde özgüvenimiz yükselebilir ve kendimizden ve hayatımızdan daha fazla memnuniyet duymaya başlayabiliriz. Gece yarısına doğru ise motivasyonumuz daha da yükselebilir ve hedeflerimize yönelmek kendimizi güçlü ve enerjik hissettirebilir. Cuma akşamını en iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim.
 

24 Aralık Cumartesi burç yorumu

Bugün de duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler yaşayabiliriz. Günün ilk yarısında ilham gücümüze ve sezgilerimize daha fazla güvenebilir, günün ikinci yarısında ise duygularımızı kolayca ifade edebilir ve diğerleriyle fikir birliğine varabiliriz. Duyguların ve sezgilerin kolayca ve derinden aktığı bir gün olabilir.
 

25 Aralık Pazar burç yorumu

Bugün de duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler yaşayabiliriz. Sabah saatlerinde kendi ihtiyaçlarımızla ilişkilerin gerektirdikleri arasında çatışma yaşayabilir ve uyum sağlamakta zorlanabiliriz. Saat 10.22’den sonra gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından bugün ileriye yönelik yeni bir adım atmamak ve elimizdeki işleri bitirmek daha mantıklı olacaktır. Pazar günü ilişkilerde ve ortaklıklarda hem desteklendiğimizi hissetmemiz hem de sürprizler ve heyecanlar yaşamamız söz konusu olabilir. Sanatsal çalışmalarda da çok daha yaratıcı olunabilir. Bugün gerçekleşen çok özel bir başka sembolizme göre ise iyicil olarak tanımlanan iki gezegen birbirini destekleyecek. Böylece özellikle sosyal hayatımızla ilgili olarak pek çok fırsatın ortaya çıkabileceği, bolluk ve bereket duygusunun artabileceği, ilişkiler, keyif, sanat ve aşktan yana şansımızın yükselebileceği bir gün söz konusu olabilir. Bugün ayrıca çok daha nadir görülen bir başka sembolizm de hayatımızda bazı köklü değişimleri hem hızlı hem de sağlam, kalıcı ve kontrollü biçimde gerçekleştirebilmemiz için bizi destekliyor. 2003 yazından beri ilk defa gerçekleşecek olan bu sembolizm ile yaratıcı işler yapmak ve hayatımızı daha heyecanlı hale getirmek çok daha kolay olabilir. En iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER