@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 29.08.2013

2-8 Eylül 2013 haftasının astrolojik yorumu

Oldukça hareketli, dinamik bir haftaya giriyoruz. Endişeleri bir kenara bırakıp sorumluklar için mücadele etmek gerekiyor. Astroloji Uzmanı Asude Argun’un haftalık astrolojik ipuçları Pudra.com'da!

2 Eylül 2013 Pazartesi

2-8 Eylül 2013 haftasının astrolojik yorumu
Haftaya oldukça dinamik başlıyoruz. Ay Aslan burcunda ilerlerken, bu durum yerinde durmanızı güçleştirebilir. Daha hırslı, azimli ve dirençli davranabilirsiniz. İnandığınız şeyler konusunda sonuna kadar inat edebilirsiniz. Egonuzu göstermek, saygınlığınızı kanıtlamak istemeniz oldukça normal. Gücünüzü göstermek için olduğunuzdan daha agresif davranmanız da mümkün. Bu yüzden enerjinizi kontrol etmenizi öneririm. Kızdığınız anlarda derin nefes almak işinize yarayacak. Gökyüzünün oldukça gerilim ürettiği günlerden geçmekteyiz. Bugünlerden daha güçlü çıkmak istiyorsanız gücü yöneltmelisiniz. Fakat önce kendi gücünüzden başlamalısınız. Aksi takdirde yel değirmenlerine savaş açtığınızı fark edebilirsiniz.

Ay’ın Pazar günü gece yarısından Pazartesi gece yarısına kadar boşlukta yani açısız kalması, içe yönelmeniz gerektiğini anlatıyor. İçteki savaşı bitirdiğinizde dışta savaşacak bir şey kalmadığını göreceksiniz.

Günün ilk açısının savaş gezegeni Mars’la olması çok önemli. Zorlu bir haftaya girdiğimizi kabul etmeli, ancak endişeleri kenara bırakıp serinkanlı davranmalıyız. Özellikle Dünya’da gelişen savaş senaryoları bugünlerde iyice gündeme gelebilir. Umarım enerji barıştan yana kullanılır.

Akşam üstüne doğru Ay ve zorluk gezegeni Satürn arasındaki sert kare uyarıcı nitelikte olacak. Sorumluluklarınızı unutmadan hareket etmelisiniz.

3 Eylül 2013 2013 Salı
Ay, Aslan burcundaki yolculuğuna devam edecek. Pazartesiden başlayan olaylar devam edeceğe benziyor. Egoyu bir kenara bırakıp yapıcı olmak çok yararlı olacak. İhtişamdan arınmalı, hayatın gerçeklerini kavramalısınız. Özellikle otorite figürleriyle ilişkilerinize dikkat etmenizi öneririm. Baba, patron, yönetici gibi kişilerle güç savaşına girmemelisiniz.

Ay’ın erken saatlerde sıradışı olayların gezegeni Uranüs’le yaptığı üçgen açı olayları tetikleyecek. Daha önce ne ektiyseniz onu biçmeye hazırlıklı olmalısınız. Umutsuzluğa kapılmamalı, krizi fırsata dönüştürmek için hareket etmelisiniz. O zaman zor gelen konuları ne kadar kolay aştığınızı göreceksiniz.

Akşam saatlerinde Ay’ın son açısı barış gezegeni Venüs’le olacak. Dostluğu anlatan bu bağlantı, eğer siz bir adım atarsanız, karşı tarafında size yaklaşacağını anlatır. Eşiniz veya partnerinizle ilişkilerinizi düzenlemek için bu etkiden yararlanabilirsiniz. Sevdiğiniz kişilerle birlikte olmak, aradığınız ruhsal tatmini gerçekleştirip ateşinizi düşürebilir.

Akşam Türkiye saatiyle 20:52’de Ay Boşlukta olacak. Astrolojik olarak modumuzu anlatan Ay’ın boşlukta yani açısız kalması, olaylarında rahat ilerlemeyeceğinin göstergesidir. Çarşamba 13:43’e kadar Ay Boşlukta olduğu için net kararlar almamanız yerinde olur. Ay Boşlukta kavramı hakkında detay bilgileri "Astrolojide 'Ay Boşlukta' ne demek?" yazımda bulabilirsiniz.

Ayrıca Ay, tamamen kapanmakta. Balsamik dediğimiz, Yeniay’a birkaç gün kalan bu zamanlarda yeni işlere başlamak yerine eskileri bitirmek gerekir. Göreceksiniz ki tamamlanması gereken işler çok daha rahat ilerleyecek. Hafta başından beri motivasyon düşüklüğü yaşamanız da oldukça normal.

4 Eylül 2013 Çarşamba
Öğlen 13:43’te boşluktan çıkan Ay’la beraber modunuz da değişecek. Yaklaşık iki buçuk gün boyunca Başak burcunda hareket eden Ay’la birlikte detaylara daha özen göstereceksiniz. Gündelik hayatınızda daha temiz, titiz, çalışkan olduğunuzu görebilirsiniz. Gözünüzden hiçbir şey kaçmayacak. Ancak bunu etrafınızdakilere dile getirirken eleştiriyi fazla kaçırmamanızı öneririm.

Diyete, beslenmeye, hijyene daha özen gösterebilirsiniz. Servis alacağınız ya da vereceğiniz alanlara doğru yönelebilirsiniz. Gün boyunca çalışkanlığınızı, hünerlerinizi göstermeniz iyi olacak. Mütevaziliği elden bırakmamalı, önünüzdeki işlere odaklanmalısınız. Böylece başkalarının eleştiri oklarından da kurutulacaksınız.

5 Eylül 2013 Perşembe
Ay, Başak burcundan geçerken kendisi gibi etrafındakileri de çalışmaya zorlayacak. Bugün daha tahammüllü olmalısınız. Günün ilk açısı disiplinin efendisi olan Satürn’le. Zorlandığınız, başa çıkamayacağınızdan korktuğunuz olaylar gündeme gelebilir. Kararlığınızı korumanızda fayda olacak.

Sabah erken saatlerde oluşan güç gezegeni Plüton’la üçgen açı, olayları büyüten etkiler taşıyabilir. Endişenizi bir kenara bıraktığınızda umduğunuzdan daha büyük birinden destek alabilirsiniz. İşin karanlık taraflarıyla yüzleşmek gereken olaylar gündeme gelebilir. Azminiz ve çalışkanlığınız sayesinde olaylara pratik çözümler bulmanız mümkün. Yeter ki herkes için faydalı şeyler üretmeye odaklanın.

Öğlen 14:36’da Başak burcunda doğan Yeni Ay, yeni bir sürecin de habercisi. 5 Ekim’e kadar devam eden bu yeni süreçte detaylar daha da önem kazanacak. Kişisel haritanızda bu, Yeni Ay hangi hayat alanına ve hangi eve denk geliyorsa o alanda gözle görülür değişimler olacaktır. Temel astroloji eğitimi alarak böyle kişisel süreçleri kolaylıkla yönlendirebilirsiniz.

Günün son açısı duyguların gezegeni Ay ile şans gezegeni Jüpiter arasında. Bu da duygusal detaylara önem verdiğinizde fırsatın sizinle beraber olacağını haber veriyor. Şansı yaratmak için daha çalışkan olmak lazım.

6 Eylül 2013 Cuma
Ay titiz Başak burcunda yoluna devam ediyor. Güneş’le birleştikten sonra doğan Yeni Ay’ın etkisiyle hayatınızdaki olaylar yavaş yavaş büyüyebilir. Yeni işlere başlamak için uygun bir süreçte olduğunuzu bilmelisiniz. Bugün iyi düşünmeli ve detaylara konsantre olmalı, yarın ilk adımı atmalısınız. Daha sağlıklı olmak ve gündelik hayatın rutinlerini daha iyi kontrol etmek adına girişim yapabilirsiniz. Özellikle Başak burcuysanız, Ay burcunuz Başak’sa ya da yükseleniniz Başak’sa daha çok etki alabilirsiniz. Diğer değişken burçlar Balık, İkizler ve Yay burçlarından olanlar için de daha vurgulu etkiler olabilir.

Öğle saatlerinde zihni ifade eden Merkür’le Ay’ın birleşmesi, akıl ve ruh uyumu yakalanacağını anlatır. Daha pratik, verimli ve üretken olmanın yollarını bulabilirsiniz. Sorunlardan dolayı sıkıntı duysanız da, aklınızı ve mantığınızı kullanarak çözüm elde edebilirsiniz.

Bugün de Ay Türkiye saatiyle 13:09 ile 22:12 arası boşlukta olacak. Gün sonunda Ay’ın denge ve uyum burcu Terazi’ye geçmesiyle detaylı düşünmeye son verebilirsiniz. İlişkileri geliştirmek veya yeni ilişkiler kurmak için önünüzde 2,5 günlük yeni bir süreç başlıyor. Yeni Ay’ın büyüyen etkisiyle her ne kadar gerginlik yaşansa da, daha olumlu adımlar atmaya çalışmanızı tavsiye ederim.

7 Eylül 2013 Cumartesi
Ahenk, güzellik ve uyum burcu olan Terazi’de yoluna devam eden Ay günlük motivasyonlarımızı anlatır. Bugün olaylara daha olumlu gözle bakmak için potansiyel olacak. Kendinize zaman ayırıp güzelliğiniz için yatırım yapabilirsiniz. Cilt bakımı, makyaj, kozmetik gibi konulara yönelebilirsiniz.

Ay’ın önündeki ilk açı cesur Mars’la olacak. Sevdiğiniz, hoşlandığınız şeyleri yapmak için adım atabilirsiniz. Sadece gereksiz ego savaşından ve inattan uzak durmanız yerinde olur. İstediğiniz beğeniyi elde etmeniz kolay olacak.

Daha sonra güçlü Plüton’la bağlantı kuran Ay sizi daha kararlı bir hale getirecek. Gücünüzü ortaya koymak için illa savaş ilan etmek zorunda olmadığınızı bilmelisiniz. Sadece yerinizde durmak bile enerjinizi göstermenize yetecek. Duygusal çatışmalardan uzak durmalısınız.

Ay’ın sıradışı Uranüs’le kuracağı son açı karşıtlık olacak. Bu da karşınıza birden bire çıkan olaylar sebebiyle duygularınızın çalkalanmasını anlatır. Bunu yaşamamak için şartların değişebileceğini öngörmelisiniz. Sürprizlere açık olmak sanıldığından iyidir.

Bugün hayat enerjisi olan Güneş, şanslı Jüpiter’le güzel bir bağlantı kuracak. Size destek olacak önemli kişilerden yana yeni fırsatlar doğacaktır. Ulaşmak istediğiniz bir kişiye yaklaşabilirsiniz. Eşiniz, yöneticiniz ya da değer verdiğiniz bir kişiyle ilgili sevindirici haber alabilirsiniz. Kendinizi fırsatlara yakın hissedeceksiniz. Sıkışık bir zamandan geçtiğimiz için abartıdan uzak durmak, şansı iyi değerlendirmek önem taşıyacak.

8 Eylül 2013 Pazar
Haftanın son günü Terazi’nin yarattığı huzur ve güzellik hayatınızı kaplasın. Zorlu bir dönemden geçtiğimizin bilincinde olmalıyız. Özellikle ülkemiz ve etrafımızda yaşanan olaylar konusunda bu hafta iniş çıkışlar yaşanacağa benziyor. Hatta gelecek haftaya sirayet eden pek çok etki var. Tüm bunları endişe ile karşılamamalısınız. Farkında olunduğunda bütün krizler fırsata çevrilebilir. Savaşla ilgili konuların bu kadar gündemde olduğu günlerde gökyüzü olayları da dikkat çekiyor. Yöneticilerle ilgili zorlukların olması olası. Tüm bunlara rağmen gerçeklerden uzaklaşmadan ama endişeye de düşmeden hayatın renkli taraflarını da görmek gerekiyor.

Bugün Ay’ın önündeki ilk açının şanslı Jüpiter’le olması bunu çok güzel anlatıyor. İlişkilerinizi geliştirmeye, karşı tarafla empati kurmaya çalıştıkça şans sizden yana rol oynayacak. Kendinizi geliştirmek için fırsatlar yakalacaksınız.

Ardından aşk gezegeni Venüs’le birleşen Ay, küçük şeylerden büyük hazlar duyacağınızı gösteriyor. Birinden duyacağınız iltifat, küçük bir hediye, hoş bir koku sizi daha da mutlu edecek. Kendinize zaman ayırıp estetik ve güzelliğe yönelik şeyler de yapabilirsiniz.

Pazar gecesi 23:45’te önünde açısal bağlantı kuracak gezegen kalmayan Ay boşluğa düşüyor. Türkiye saatiyle Pazartesi sabaha karşı 04:43’e kadar da sürecek. İlişkinize yatırım yapmak, içinizdeki barışı sağlamak için bugünü iyi değerlendirmek gerek. Zira hafta başına çok daha zor şartlarla başlıyor olacağız. Önemli olan bu zorluklar değil, onları nasıl yönettiğiniz olacak. Kendinizi her zaman şimdide, anda, burada tutmanız çok önem taşır. Dolayısıyla buna odaklanmalısınız.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER