@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 20.06.2016

20-26 Haziran haftasının astrolojik yorumu

Cumartesi gecesi 7 yılda bir gerçekleşen bir sembolizm yaşayacağız. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık burç yorumları Pudra.com'da.

20 Haziran Pazartesi burç yorumu

Haftaya canlı, iyimser, dışa dönük hissederek, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteğiyle başlıyoruz. Öte yandan gece yarısından itibaren endişelerimiz yüksek olabilir ve öğle saatlerine kadar da Dolunay’ın getireceği gerginliği hissedebiliriz. Saat 14.03’te Yay Burcu’nda Dolunay gerçekleşecek. Dolunay aslında Yeniay’dan beri atılan tohumların yeşerdiği, belirsiz konuların sonuca ulaştığı ve netleştiği, her şeyin görünür olduğu yüzleşme zamanlarıdır. Buradaki karşıtlık, bir gerginlik olduğu kadar farkındalık anlamı da taşır ve 15 gün boyunca bu temalar etkilerini gösterir. Yay-İkizler Dolunay'ı öğrendiklerimizle inandıklarımızı karşı karşıya getirebilir. Zihnimizin söyledikleriyle hayat felsefemizin nerelerde birbirini zorladığını görmemizi sağlar. Bu dengeleri kurma çabası bizi daha fazla bilme ve deneyimleme ihtiyacına, fiziksel ve zihinsel aktiviteye, eğitime ve daha fazla seyahate çıkma arzusuna yönlendirecektir. Bu Dolunay arka arkaya yaşadığımız ikinci Yay-İkizler Dolunay'ı ve bunun ne kadar nadir bulunan bir durum olduğu düşünülürse bütün bu temaların ne kadar yoğun şekilde ve ısrarla vurguladığını daha iyi anlayabiliriz.  Hemen Dolunay’ın arkasından saat 14.54’e kadar gökyüzünde önemli bir sembolizm gerçekleşmeyeceğinden bizim de bu dakikalarda pek fazla risk almamamızda fayda olabilir. Saat 14.54’te başlayan 2,5 günlük yeni döngüye göre hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissediyor, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmaya başlıyoruz. Gece yarısına doğru kendi ihtiyaçlarımızla ilişkinin gerektirdikleri arasında denge kurmakta zorlanabiliriz. Bugün ayrıca gökyüzünde zihinsel boyutta oldukça zorlayıcı semboller buluyor. Öncelikle karamsar olabilir, çözüm üretmekte zorlanabiliriz. Fikirlerimize yeterince önem verilmediğini ve kendimizi yeterince İfade edemediğimizi hissedebiliriz.  Ayrıca pek çok işin, planın ve kararın bizi beklediği Pazartesi gününde odaklanmakta da zorlanabiliriz. Kararsızlık ve karmaşa yüzünden durumları net analiz edemeyebileceğimizden, bugün tartışmalarla sorunları çözmeye çalışmaktan ve zihnimize odaklanmaktan ziyade anlaşma, sözleşme, karar ve her türlü ciddi söz için başka bir günü beklemekte fayda olacaktır.

20-26 Haziran haftasının astrolojik yorumu
 

21 Haziran Salı burç yorumu

Bugün de hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissediyor, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmaya başlıyoruz. Günün ilk yarısında ilham gücümüz yüksek olabilir. Günün geri kalanında ise daha neşeli olabilir, kendimizi iyimser, şanslı ve rahat hissedebilir,  her şeyin yolunda gittiğini fark edebilir ve geleceğe yönelik önemli adımlar atabiliriz. Ancak gece saatlerinde duygusal olarak zorlanmaya başlayabilir, bir şeylerin değişmesi gerektiğini ve hayatımızı nelerden arındırmak istediğimizi daha iyi kavrayabiliriz. Bugün saat 13.52’de İkizler dönemi bitiyor ve 22 Temmuz’a kadar sürecek olan Yengeç dönemi, yani Yaz mevsimi başlıyor! Bu dönemde duygular, sezgiler, maneviyat, içgüdülerimiz, ailemiz ve ülkemiz ön planda olmaya başlayacak. Mantığın yerini sezgilerin ve duyguların almasıyla önceliklerimiz değişmeye başlayabilir.
 

22 Haziran Çarşamba burç yorumu

Bugün de hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissediyor, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmaya başlıyoruz. Sabah saatlerinde motivasyonumuz yüksek olabilir ve kendimizi çok güçlü hissedebiliriz. Ancak öğleye doğru gelişen ani olaylar gerginliği yükseltebilir. Saat 11.58’den 23.08’e kadar gökyüzünde önemli bir sembolizm gerçekleşmeyeceğinden bizim de bu saatlerde sakin kalmamızda ve pek fazla risk almamamızda fayda olabilir. Geleceğe yönelik adımlar atmak için pek uygun saatler olmadığını söylemeliyim.  Kısacası Çarşamba gününü ikinci yarısını elimizdeki işleri tamamlamak için değerlendirmek daha mantıklı olabilir. Saat 23.08’de başlayan yeni sürece göre önümüzdeki 2,5 gün otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun günler olabilir.
 

23 Haziran Perşembe burç yorumu

Bugün de otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun bir gün olabilir. Gün boyunca özellikle işimizle ilgili desteklendiğimizi hissetmek her şeyin yolunda olduğu duygusunu verebilir.  Bugün zihin ve iletişim sembolü çok özel etkiler altında olacak. Bugün açık zihinli olmamızı ve kendimizi inançlara açmamızı gerektirecek yeni bilgiler alabiliriz. Abartılı konuşmalar, düşünmeden verilen sözler, aşırı iyimserlik risklerine rağmen keyifli sohbetlerin de söz konusu olabileceği Perşembe günü ufkumuz gelişecek. Öte yandan bugün geçmişi hatırlayarak ve sorgulayarak zihinsel olarak biraz yorulabilir, büyük fikir değişiklikleri yaşayarak geleceğe yönelik kararlar alabiliriz.

24 Haziran Cuma burç yorumu
Bugün de otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun bir gün olabilir. Sabah saatlerinde düşüncelerimizi kolayca ifade ederken mantığımızla duygularımız arasında denge kurmak kolay olabilir. Fakat sonrasında gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran koşullar söz konusu olabilir. Öfkeye kapılmamaya ve gergin ortamlarda bulunmamaya özen göstermeliyiz. Akşama doğru dostlarımızla sosyalleşebilir, yaratıcılığımızın desteklendiğini fark edebiliriz. Ancak saat 18.48’den sonra gökyüzünde önemli bir sembolizm gerçekleşmeyeceğinden bizim de sakin kalmamızda ve pek fazla risk almamamızda fayda olabilir.
 

25 Haziran Cumartesi burç yorumu

Saat 05.30’da başlayacak 2,5 günlük yeni döngüyle birlikte oldukça naif, hassas, sezgisel, duyarlı ve biraz da karmaşa içinde hissedecek ve yüksek ilham gücümüzü fark edebileceğiz. Günün ilk yarısında kendimizi oldukça özgüvenli ve rahat hissedebilir, ikinci yarısında ise çok daha ılımlı, uyumlu ve neşeli olabilir, sosyalleşmek, dostlarla olmak veya romantik saatler geçirmek isteyebiliriz. Cumartesi günü ve gecesini keyifle değerlendirmenizi dilerim. Bugün ayrıca gökyüzünde çok özel ve sadece 7 yılda bir gerçekleşen bir sembolizm söz konusu olacak. Gidilen yönü gösteren Kuzey Ay Düğümü ile şans gezegeninin birleşmesi çok önemli bir fırsat ve özellikle iş hayatımızda yol açılması anlamı taşımakta. En son 11 Şubat 2009’da gerçekleşen bu sembolizm, 29 Ekim 1979’da ise şimdiki gibi Başak Burcu’nda gerçekleşmişti.
 

26 Haziran Pazar burç yorumu

Gece yarısından itibaren içe kapanmamız, sorumluluklar ve zorunluluklar yüzünden özgürlüğümüzün kısıtlandığını hissetmemiz mümkün olabilir. Sonrasındaysa kendimizi karmaşa halinde hissedebilir, ne istediğimizi netleştiremeyebiliriz. Cumartesi’yi Pazar’a bağlayan gece koşulları zorlamamakta fayda olacak. Sabah saatlerinde geçmişi sorgulamamıza sebep olacak bazı olaylar yaşayabiliriz. Ardından da duygusal hassasiyetimizin fazlasıyla arttığını fark edebilir, aşırılıklara kaçma eğilimi gösterebiliriz. Öte yandan sabah saatlerinde kendimizi iyimser, şanslı ve rahat hissedebilir, gücümüzün yükseldiğini fark edebiliriz. Günün geri kalanında da motivasyonumuz yükselebilir ve hedeflerimize doğru yürüdüğümüzü hissedebiliriz. Ancak gece yarısına doğru düşüncelerimizi pek de kolay ifade edemeyerek ve mantığımızla duygularımız arasında denge kurmakta zorlanmamız mümkün. Saat 22.56’dan sonra gökyüzünde önemli bir sembolizm gerçekleşmeyeceğinden bizim de bu saatlerde sakin kalmamızda ve pek fazla risk almamamızda fayda olabilir. Bugün gerçekleşen bir başka önemli sembolizm ise özellikle iş hayatımızda gerçekleştirmek istediğimiz değişim ve dönüşümü kolaylıkla ve akıcı şekilde hayata geçirebileceğimizi, şansımızı iyi değerlendirmenin bizi çok güçlendireceğini vurguluyor. Benzeri bir sembolizm 12 Ekim 2015 ve 16 Mart 2016 tarihlerinde gerçekleşmiş olduğundan, eğer bu dönemlerde değerlendirmediğiniz bir fırsat söz konusu olmuşsa bugün tam zamanı gelmiş olabilir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER