@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 24.08.2014

25-31 Ağustos haftasının astrolojik yorumu

Yeniay doğuyor, yeni bir dönem başlıyor. Önemli kararlar almak için harekete geçebilirsiniz. Haftanın astroloji rehberini Asude Argun Pudra.com'da anlatıyor.

25 Ağustos Pazartesi

25-31 Ağustos haftasının astrolojik yorumu
Haftanın ilk gününe oldukça yoğun bir gündem ve Yeniay’la birlikte başlıyoruz. Yeni adımlar atmak için güzel bir dönem başlıyor. Acele etmeyin. Yeniay’ın en güzel etkilerini, 27 Ağustos Çarşamba Hilal’le birlikte alabilirsiniz.

Gün içinde Ay, titiz Başak burcunda olacak. Akşam saatlerine kadar bitirmeniz, düzenlemeniz gereken işleri kolaylıkla halledebilirsiniz. Diyete başlamak, fazlalıklardan kurtulmak ya da karlı alışverişler yapmak için bugünü kullanmalısınız. Yeniay doğmadan ağırlıklardan kurtulmalısınız.

Hayatımızı kolaylaştıran, az bilinen Ay fazları takvimini takip etmek isterseniz, Ay Fazlarının Astrolojik Yorumu başlıklı yazımı okuyabilirsiniz.

Gün içindeki bağlantılara gelirsek, bugün Ay'ın dışında pek çok gezegen hareket ediyor. Ay'ın günlük etkisi dışında ortaya çıkan konular, hafta boyunca etkili olacağa benziyor. İlk bağlantı iletişimci Merkür ile cesur Mars arasındaki destekleyici altmışlık açı. Düşüncelerinizi, fikirlerinizi kolayca ortaya koyabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek için daha girişken olacaksınız.

Meraklı Merkür’ün sorumluluk gezegeni Satürn’le yaptığı altmışlık açı, söylediğiniz sözlerin ağırlığını ifade ediyor. Eskilerin dediği gibi, ağzınızdan çıkanı kulağınızın duyması gerekiyor. Yapamayacağınız sözler vermekten çekinmelisiniz.

Güzel Venüs’le bağlantı kuran ani Uranüs, ilişkilerde sıra dışı günler yaşayabileceğinizi anlatıyor. Aşk hayatınızda, sevdiğiniz kişiyle ilişkinizde dengeye özen göstermeniz gereken bir haftadasınız.

Günün en önemli bağlantılarından biri Yeniay’ın ardından gerçekleşiyor. Ancak senede bir olan bu birleşim oldukça sert etkiler taşıyor. Hırslı Mars ile despot Satürn’ün birleşmesi önemli kararlara yakın olduğunuzu söylüyor. Bu birleşim Yeniay’ın büyüyen etkisiyle karıştığı için ay boyunca etkili olacak. Ne zamandır koparıp atmak istediğiniz sorunların üstüne gidebilirsiniz. Görmezden geldiğiniz konularda ortaya çıkabilir. Bıçak kemiğe dayandı ifadesi bu gezegenlerin birleşimini anlatıyor. Endişe etmemelisiniz. Hayatınızda sizi zorlayan, bir türlü karar veremediğiniz şeylere, “ne olursa olsun artık” demek için güçleneceksiniz. Sert değil, cesur olmalı; endişeyle değil sorumlulukla ilerlemelisiniz.

26 Ağustos Salı
Gün boyunca Ay, çalışkan Başak burcunda olacak. Yeniay Başak burcunda doğduğu için gelecek ay sonuna kadar daha çok çalışacak, çok üreteceğiz. Detaylar göz önünde olacak. Yazın bittiğini, hasad mevsiminin geldiğini göreceğiz. Yeniay’la birlikte hasad almak istediğiniz konulara yönelmenizi tavsiye ederim. Bugün dileklerde bulunmak için güzel bir gün. Yarın Hilal zamanı yeni adımlar atabilirsiniz.

Gün içinde Ay ile karşıt yapan Neptün, hayallerinizi gerçekleştirmek için fırsat veriyor. İlhama açık, yaratıcı olabilirsiniz. Aynı etki dalgınlık, alınganlık yapabileceği için dikkatli olmalısınız. Gerçekçilikten uzaklaşmamak iyi olur.

Ay ile yenilmez Plüton arasındaki üçgen güçlenmenizi sağlıyor. Önem verdiğiniz kişilerden destek alabilirsiniz. Duygularınızı kontrol etmenin, disipline olmanın yararını göreceksiniz.

Aşk gezegeni Venüs’ün ciddi Satürn’le yapacağı kareye dikkat etmek gerekiyor. Sevdiğiniz kişinin sınırlarına dikkat etmelisiniz. Sorumlulukları paylaşmanız gerekebilir. Birlikte adım atmaya özen göstermeli, sert davranırsa kırılmamalısınız.

27 Ağustos Çarşamba
Bugün duyguların kraliçesi Ay, detaycı Başak burcunda ilerliyor. İçten gelen bir güdüyle, daha çok çalışacak, daha yararlı olmak için kılı kırk yaracaksınız. Başkalarının kusurları gözünüze çarpabilir. Eleştiri dozunu ayarlamalısınız. Yaptığınız işlerden daha çok verim almak için hareket etmelisiniz.

Sabah erken saatlerden itibaren Ay boşlukta olacak. Ay'ın açısız kaldığı Çarşamba 05:29 ile Perşembe 00:55 arasında yeni işlere başlamak için acele etmemelisiniz. Bugün detaylara yönelmelisiniz. Zannettiğinizin tersine zaman kaybetmeyecek, tersine kazançlı çıkacaksınız.
Gün içindeki bağlantılar, olayların gelişimini anlatacak.

Ay ile zorlu Satürn arasındaki destekleyici altmışlık açı, sorumlulukları ihmal etmeyeceğinizi gösteriyor. Ağır ama kararlı bir şekilde ilerleyebilirsiniz.

Ay ile savaşçı Mars arasındaki bağlantı ise, detaylar üzerinde fazlasıyla duracağınızı gösteriyor. Enerjinizi verimli olmaya yöneltebilirsiniz.

Ay'ın akıllı Merkür’le birleşmesi sayesinde düşündüklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Yeni şeyler yerine, eskileri düzenlemekten yana hareket etmenizi öneririm. Aradığınız şeyleri kolayca bulacaksınız.

Güzel Venüs ile hırçın Mars arasındaki sert kare açı bugün gerçekleşiyor. Öncesi ve sonrası birkaç gün boyunca ikili ilişkilerde daha agresif davranabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle aranızdaki sorunları çözmeye çalışmalısınız. Güç savaşlarından çekinmelisiniz, sevginizin ispatını istemek için iyi bir dönemde değilsiniz.

28 Ağustos Perşembe
Bugün daha güzel ve rahat bir güne uyanıyorsunuz. Ay kibar Terazi burcunda olacak. İkili ilişkiler, sosyal konular, güzellik, ahenk daha ön plana çıkabilir. Kendinizi daha zarif bir şekilde ortaya koyacaksınız. Tabii ki kişisel doğum haritanızın potansiyeline göre. Estetik, kozmetik gibi konular gündeme gelebilir. Cilt bakımı yaptırmak için güzel bir gündesiniz.

Gün içinde Ay ile şanslı Jüpiter arasında oluşacak destek açısı, aradığınız yardımı bulacağınızı gösteriyor. Şansı yakalayıp, günden zevk alabilirsiniz. Yeniay’ın etkisi devam ederken, büyümesini, gelişmesini istediğiniz işleri bugün başlatmak yararlı olacak.

Ay ile güçlü Plüton arasındaki kare açıya dikkat etmek gerekiypr. Çok büyük adımlar atmışsanız, düzeltmeniz gerekebilir. Eleştirilere açık olmalı, sağduyunuzu kullanmalısınız.

29 Ağustos Cuma
Gün boyunca Ay Terazi burcunda olacak. Haftanın son iş günü, ilişkiler önem kazanacağa benziyor. Zerafeti elden bırakmadan sosyalleşmeye özen göstermelisiniz. Sevdiğiniz kişiyle beraber olmak, bağlantınızı güçlendirmek sizi daha mutlu edecek.

Bugün gerçekleşen Güneş ile sisli Neptün arasındaki karşıtlık, aradığınız aşkı yakalama imkanı veriyor. Ancak aşkla gözlerinizi kapamadan önce dikkatli olmalısınız. Dünyevi işlerde gerçekçilikten kopmamalısınız. Yanlış anlamaları, hataları göze almalısınız. Bu etki önceki ve sonraki bir iki gün de kendini gösterecek. Aşk için iyi, gerçeklik için dikkatli olunması gereken günlerdesiniz.

Ay ile sıra dışı Uranüs arasında gerçekleşecek karşıtlık, duygusal iniş çıkış yaşamanıza sebep olabilir. Tepkilerinizi kontrol etmeli, aşırılıklardan sakınmalısınız. Aniden gelişecek olaylar karşısında sakinliğinizi korumalısınız.

Ay ile güzel Venüs arasındaki altmışlık açı, günün en güzel bağlantısı olacak. Aşkı arayanlar için kaçırılmaması gereken bir fırsat ortaya çıkabilir. Sevdiğiniz kişiye yakınlaşmak için adım atmalısınız. Ayrıca gelişmesini istediğiniz ilişkileri, bağlantıları bugün kurmalısınız.

19:00’dan itibaren cumartesi 11:53’e kadar Ay boşlukta, açısız olacak. Bekleyen işleri tamamlamak, kişisel bakıma zaman harcamak için bu saatleri kullanabilirsiniz.

30 Ağustos Cumartesi
Bugün sabah saatlerinde Ay, kibar Terazi burcunda olacak. Ancak öğlene kadar Ay boşlukta olacağı için keyfiniz pek de yerinde olmayabilir. Kendinizi motivasyonsuz hissedebilirsiniz. İlerlemek, hareket etmek yük olabilir. En iyisi kendinize zaman ayırmalı, gündelik telaşlarınızın yanı sıra beklemede kalmalısınız.

Öğleden sonra gündelik modumuzu, zamanın ruhunu anlatan Ay, derin duygularla hareket eden Akrep burcuna geçecek. Pazartesi gününe kadar daha sezgisel, duygusal davranabilirsiniz. Doğum haritanızın potansiyeline göre, gizemli konuların peşine düşebilirsiniz. Açmak istediğiniz kapılardan sessizce süzülebilir, olayların arkasındaki gerçeklere ulaşabilirsiniz. Tabii ki Akrep’in kıskançlık, şüphecilik gibi huylarından uzak durmanızı tavsiye ederim.

Gün içinde tek bağlantı Ay ile gizemli Neptün arasındaki doğal akan üçgen enerji olacak. Sezgilerinize güvenirseniz bu etkiyle, şüphe ettiğiniz şeyler önünüze gelebilir, doğal bir şekilde sizi bulabilir. Ancak acabalarla uğraşırsanız gerçeği elde etmeniz zor gözüküyor. İçinizdeki sese teslim olma zamanındasınız.

31 Ağustos Pazar
Bu Pazar günü hareketli geçecek gibi. Ay, Akrep burcundan geçerken, duygularınız sizi sürekli kamçılayacak. İşin güzel tarafı sevdiğiniz insanla beraber olmak istiyorsanız, romantik dakikalar sizi bekliyor. Daha seksi, çekici bir enerji taşıdığınız için birliktelikten hoşlanabilirsiniz. Ancak Akrep’in yoğun tutkularına dikkat etmek gerekir.

Bugünün bağlantılarına geçersek, Ay ile Güneş arasında gerçekleşen destekleyici altmışlık açı, önem verdiğiniz kişilerden yana şanslı olduğunuzu söylüyor. Hafta başı Yeniay’la başlattığınız işlerin ne yöne doğru ilerleyeceğini, bugün yarın görebilirsiniz. Alacağınız desteklerle güçleneceksiniz.

Ay ile şanslı Jüpiter arasındaki kare, desteğin çok da uzakta olmadığı söylüyor. Yeter ki önünüze çıkan fırsatı değerlendirmek için istekli olun. Kendinizi göstermek için hırstan uzak durmanız sayesinde fırsat yakalayacaksınız.

Ay ile sarsılmaz Plüton arasındaki altmışlık açı, gücünüzü artıracak. Pazar günü rehavetini bir yana bırakıp, duygularınıza, isteklerinize kulak vermelisiniz. Güçlenmek, gelişmek için bilinçli olmalısınız.

Günün son bağlantısı sorumluluk gezegeni Satürn’le olacak. Enerjinize yoğunlaşıp, ağırlık hissedebilirsiniz. Ancak yapmanız gereken işleri öne aldığınızda daha kararlı, disiplinli olacaksınız. Bu da mutlak başarıyı sağlayacak. Yeter ki kararlı olun.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER