25.01.2016

25-31 Ocak haftasının astrolojik yorumu

Merkür’ün geri hareketinin sona ermesiyle hayatımızda aksayan işler yoluna girecek. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık burç yorumları...

25 Ocak Pazartesi burç yorumu

Haftaya eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteyerek başlıyoruz. Sanat, aşk, hobiler ve çocuklar bugün önceliklerimiz olabilir. Ancak gün boyunca gökyüzünde temel bir gösterge olmadığından önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmek yerine sadece eğlenceli işler ile zaman geçirmek daha uygun olacaktır. Bugün saat 23:49’da zihin ve iletişim sembolü Merkür geri hareketini bitirerek düzenli hareketine dönüyor. 5 Ocak tarihinden beri geri harekette olan Merkür’ün düzelmesiyle bu tarihten beri hayatımızda aksayan, ertelenen, sürekli yeniden düzenlenen neler varsa artık toparlayarak geleceğe yönelik adımlara dönüştürme zamanı gelmiş olacak.

25-31 Ocak haftasının astrolojik yorumu
 

26 Ocak Salı burç yorumu

Saat 05:46’da başlayan 2,5 günlük süreç işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek için oldukça uygun olacak. Sabah saatlerinde özellikle iş ortamında keyifle sosyalleşebilir ve işlerimizin yolunda gittiğini fark edebiliriz. Günün ikinci yarısında ise her ne kadar ilham gücü, empati ve fedakarlığımızın yüksek olsa da, belirsizlikler söz konusu olabilir ve biz de kendimizi aşırı hassas ve karmaşa halinde hissedebiliriz. Bu saatlerde dikkat gerektiren işlerle ilgilenmek veya geleceğe yönelik kritik bir adım atmak yerine manevi tarafınızı besleyecek çalışmalar yapmanızı ve sanatla ilgilenmenizi tavsiye ederim.
 

27 Ocak Çarşamba burç yorumu

Bugün de işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek için çok uygun bir gün olabilir. Sabah saatlerinde duygusal olarak biraz zorlanabiliriz. Özellikle otorite figürleri ve zorunluluklar özgürlüğünüzü kısıtlanmış hissettirebileceğinden bu saatlerde biraz kabuğumuzda kalmamız ve koşulları fazla zorlamamamızda fayda olabilir. Neyse ki öğlene doğru geleceğe yönelik planlar yapmamız, kendimizi rahatça ifade etmemiz, yeni bir eğitime başlamamız ya da sözleşme ve anlaşmalar yapmamız mümkün olabilir. Ayrıca bizim için önemli olan kişilerden destek görmek kendimizi çok daha güçlü hissetmemizi sağlayabilir. Akşama doğru bazı endişelerimizle yüzleşmek durumunda kalsak da sabah saatlerine nazaran çok daha rahat saatler geçirebiliriz. 
 

28 Ocak Perşembe burç yorumu

Gece yarısından itibaren kendimizi rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir, desteklediğimizi fark edebilir ve şükran hissiyle dolabiliriz. Ancak saat 02:11’den 17:00’ye kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatleri önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmek yerine temizlik, dosyalama, düzenleme, fazla eşyaları evden çıkarma gibi işlerle geçirmekte fayda olabilir. Saat 17:00’da başlayacak 2,5 günlük süreçle beraber ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız.


29 Ocak Cuma burç yorumu

Bugün de ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Ancak sabah saatlerinde kendi ihtiyaç ve isteklerimizle ilişkinin gerektirdikleri arasında denge kurmak zor gelebilir ve uzlaşmakta zorlanabiliriz. Neyse ki sonrasında hayatımızdan memnuniyetimiz ve özgüvenimiz yükselebilir ve kendimizi çok daha rahat hissedebiliriz. Günün ikinci yarısında başta iş konuları olmak üzere aradığımız destekleri bulmak kendimizi güvende hissettirebilir. Eğer bu hafta önemli ve kalıcı olmasını istediğiniz işler halletmeniz gerekiyorsa Cuma gününü tercih edebilirsiniz. 
 

30 Ocak Cumartesi burç yorumu

Cuma gecesini cumartesi gününe bağlayan saatlerde zorlayıcı semboller ardı ardına gelecek. Bu saatlerde duygusal olarak zorlanabilir, baskı hislerine karşı koymaya çabalayabilir, ani olaylar, sürprizler ve şoklarla yüzleşmek durumunda kalabiliriz ve tüm bu semboller sabahın erken saatlerine kadar etkisini sürdürebilir. Üstelik bugün zihinsel olarak aşırı yoğunluğun getirdiği zorlanmayı hissedebileceğimiz bir gün olabilir. Sezgiler yükselirken iyimser olmak zorlaşabilir. Konuları derinlemesine incelemek için odaklanmak ise çok kolay olabilir. Saat 03:35’den itibaren gün boyunca gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmek yerine elimizdeki işleri tamamlamamızda fayda olacaktır. Bugün ilişkilerde aşk ve romantizm ön planda olabilir, sanatsal çalışmalarda ilham gücü yükselebilir ve dostlarımızdan fedakarca destekler bulabiliriz.
 

31 Ocak Pazar burç yorumu

Saat 05.51’de başlayacak 2,5 günlük süreçte duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Bugünlerde hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler de söz konusu olabilir. Gün boyunca ilham gücümüz yükselirken kendimizi romantik ve fedakar hissedebiliriz. Duygularımızı ifade edebileceğimiz sanatsal işler veya ruhsal çalışmalar için çok uygun bir gün olabilir. Keyfini çıkarın!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER