26.07.2016

25-31 Temmuz 2016 haftasının astrolojik yorumu

Bu hafta sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık burç yorumları Pudra.com'da.

25 Temmuz Pazartesi burç yorumu

Haftaya enerjimiz ve mücadele gücümüz yüksek başlıyoruz. Bugün canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Sabah saatlerinde güven içinde olsak da öğleden sonra saatlerinde duygusal olarak baskı altında hissedebiliriz. Bu saatlerde güç savaşlarına girmeye eğilim gösterirsek uzlaşıya gitmemiz pek mümkün olmayabilir. Akşam saatlerinde ise keyifli zaman geçirmeye başlayabiliriz ve uyum gücümüz de son derece yüksek olabilir. İlişkiler, sanat ve aşktan yana şanslı olabileceğimiz bir akşam söz konusu olabilir.

25-31 Temmuz 2016 haftasının astrolojik yorumu
 

26 Temmuz Salı burç yorumu

Bugüne de enerjimiz ve mücadele gücümüz yüksek başlıyoruz. Oldukça canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Sabahın erken saatlerinde ani olaylara, sürprizlere ve şoklara karşı oldukça esnek olmamız gerekebilir. Saat 09.19’dan 18.38’e kadar gökyüzünde önemli bir sembolizm gerçekleşmeyeceğinden bizim de bu saatlerde yeni bir adım atmamamızda ve enerjimizi elimizdeki işleri bitirmeye odaklanmamızda fayda olabilir. Saat 18.38’de başlayacak 2,5 günlük yeni döngüye göre ise huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana almaya başlayabiliriz. Kısacası akşam saatleri çok daha sakin ve ağır tempoda geçebilir.
 

27 Temmuz Çarşamba burç yorumu

Bugün de huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Sabahın erken saatlerinde Sondördün’ün gergin etkisi kendini hissettirmeye devam etse de, öğleye doğru ilham gücümüze ve sezgilerimize daha fazla güvenebiliriz. Akşamüstü saatlerinde her şeyin yolunda gittiğini hissedebilir ve ilginç karşılaşmalar yaşayabiliriz. Akşam saatlerinde bizim için önemli kişilerden aradığımız destekleri bulmak kendimizi çok daha güçlü hissetmemizi sağlayabilir. Bugün gün boyunca kendimizi cesurca ifade etmemiz, yeni bir eğitime başlamamız ya da sözleşme ve anlaşmalar yapmamız mümkün olabilir. Zihinsel yaratıcılığın yüksek olduğu ve alternatif düşüncelere açık olabildiğimiz Çarşamba günü ilginç fikirler ortaya çıkabilir.
 

28 Temmuz Perşembe burç yorumu

Bugün de huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Sabahın erken saatlerinde rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir ve şükran hissiyle dolabilir, öğleye doğru ise şifalandığımızı hissedebiliriz. Ancak günün geri kalanı daha fazla zorlayıcı semboller içerecek. Öğle saatlerinde duygu-mantık dengesi kurmakta ve kendimizi ifade etmekte zorlanabilir, akşamüstü saatlerinde ise bütün huzur ve arayışımıza rağmen mücadeleye çok açık olabiliriz. Gerginliğin yüksek olabileceği bu saatlerde öfkeye kapılmamaya ve gergin ortamlarda bulunmamaya özen göstermeliyiz. Saat 18.14’ten 21.17’ye kadar gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından mümkün olduğunca sakin kalmak daha mantıklı olacaktır. Saat 21.17’de başlayan 2,5 günlük yeni sürece göre zihinsel ve fiziksel olarak hareketli olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz.
 

29 Temmuz Cuma burç yorumu

Bugün de zihinsel ve fiziksel olarak hareketli olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Ancak gün boyunca zorlayıcı semboller birbirini izleyecek. Sadece sabahın çok erken saatlerinde kendimizi iyi hissetmemiz kolay olabilir. Daha sonra günün ilk yarısında önce engellerle mücadele etmek gerekebilir. Özellikle otorite figürleriyle yüzleşmek, özgür hissetmekte zorlanmak, fazlasıyla sınırlandırılmış hissetmek söz konusu olabilir. Öğleden sonra ise belirsizlik ve karmaşalardan dolayı riskli bir karar almamakta fayda olabilir. Akşama doğru ise ilginç tesadüfler yaşayarak geçmişle gelecek arasında kaldığımızı hissedebiliriz. Bugün gün boyunca zihnimizin gerginliği sözlere yansıyabilir ve tartışmalara çok fazla eğilim gösterebiliriz. Sözlerimize farkındalık getirmemiz, gereksiz yere sert tartışmalara girmememiz, meditasyon gibi zihnimizi rahatlatacak aktivitelerle ilgilenmemiz faydalı olacaktır. Bugün ayrıca değişim, devrim, özgürlük ve yaratıcılık sembolü Uranüs geri hareketine başlıyor. 29 Aralık’a kadar sürecek olan bu hareket bu konularda çok daha derinleşecek, yoğunlaşacak ve kişiselleşecek enerjilere işaret ediyor. En iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim.

30 Temmuz Cumartesi burç yorumu
Bugün de zihinsel ve fiziksel olarak hareketli olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Sabah saatlerinde abartılara kaçma, aşırı yeme içme, para harcama veya mantıksız riskler alma eğilimine dikkat etmeliyiz. Öte yandan ufkumuzu geliştirecek deneyimlere, eğitimlere ya da seyahatlere ilgi gösterebiliriz. İlerleyen saatlerde daha ılımlı olabilir, denge, uyum ve keyif içinde olabilir, kolayca destek bulabiliriz. Öğle saatlerinde ise bol sosyalleşebilir, keyifli sohbetler içinde olabiliriz. Öğleden sonra bazı endişelerimizle yüzleşmemiz gerekse de, akşama doğru duygularımızı rahatça ifade edebilir ve fikirlerimize aradığımız destekleri bulabiliriz.
 

31 Temmuz Pazar burç yorumu

Saat 00.09’da başlayacak 2,5 günlük yeni döngüde duygularımız oldukça yoğun olabilir ve kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz. Zaten ayın kapanan döngüsü de bugün önemli bir adım atmak yerine içe çekilerek geçtiğimiz ayın değerlendirmesini yapmamızın daha uygun olacağını sembolize ediyor. Gece yarısından itibaren duygularımızı rahatça ifade edebilir ve fikirlerimize aradığımız destekleri bulabiliriz. Bugün gün boyunca sezgilerimizi artıran ve bize ilham veren göstergeler gerçekleşecek. Özellikle akşama doğru bulduğumuz destekler ve yaşadığımız güzel rastlantılar ne kadar doğru yönde ilerlediğimizi hissetmemizi sağlayabilir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER