@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 26.09.2016

26 Eylül-2 Ekim haftasının astrolojik yorumu

İlişkilerinizde sınavdan geçeceğiniz bir hafta olabilir. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık burç yorumları Pudra.com'da.

26 Eylül Pazartesi burç yorumu

Haftaya eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteyerek başlıyoruz. Sanat, aşk, hobiler ve çocuklar bu süreçte önceliklerimiz olabilir. Günün ilk yarısında özelikle işimizde güvende olduğumuzu fark edebilir ve kendimizi sağlamda hissedebiliriz. Bugün gökyüzünde önemli semboller birbiri ardına oluşacak. Öncelikle bugün yılın şans gezegenini en fazla ön plana çıkartan günlerinden biri. Belki de pek çoğumuz bugün hayatın çeşitli alanlarında önemli fırsatlar yakalayabiliriz. Özellikle ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konularda gelişim kaydetmek açısından semboller oldukça güçlü. Bugün ayrıca 18 Nisan 2016’dan beri geri harekette olan Plüton düzenli harekete geçiyor. Geri hareketteyken gücümüzü ve dönüşüm ihtiyacımızı sorgulatan bu gezegenin düzenli harekete geçişi, bu konularda aylardır yaşadığımız yoğunluğu, derinliği ve birikimi, artık almış olduğumuz kararları ifade etmemize ve uygulamamıza yardımcı olacak. Bugün gökyüzünde ayrıca çok nadir bulunan bir başka sembolizm daha dikkat çekecek. Hayat düzenimizin, özellikle işimizin ve belki de hayatımızda sarsılmaz gördüğümüz her şeyin, tüm doğruların, tüm kurallar ve otoritelerin bir sınavdan geçtiği, büyük bir değişim ve dönüşüm zorunluluğu hissedilen çok önemli bir dönemde bulunuyoruz. Bu sembolizm bir yandan geçmiş ve gelecek arasında kalarak sıkışmış hissetmeye, bir yandan da eğer yüzleşecek gücü bulabilirsek çok kadersel şekilde en büyük hapishanelerimizi yıkabileceğimiz bir döneme de işaret etmekte. Daha önce benzerlerini farklı konularda da olsa 2010 Eylül’ü ve 2005 Mayıs’ında yaşamış olduğumuzu söyleyebileceğim bu sembolizm oldukça yüksek esneklik ve kabul gücü gerektirebilir. Çünkü zorlayıcı etkileşimde bulunan Satürn de Ay Düğümleri de astrolojide karma göstergeleri olarak adlandırılır ve en büyük sınavlarımıza işaret eder. Bu zorlayıcı sembolizmin şans gezegeninin en vurgulu olduğu güne ve güç sembolünün düzeldiği güne rastlamasının geleceğe yönelik olarak oldukça umut vaat ettiğini söyleyebiliriz. Farkındalık ile deneyimlemenizi dilerim!

26 Eylül-2 Ekim haftasının astrolojik yorumu
 

27 Eylül Salı burç yorumu

Bugün de eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteyebiliriz. Sanat, aşk, hobiler ve çocuklar bu süreçte önceliklerimiz olabilir. Bugün gün boyunca dostlarımızla sosyalleşebilir, yaratıcılığımızın desteklendiğini fark edebiliriz. Öte yandan saat 11.53’ten sonra gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından günün geri kalanında ileriye yönelik yeni bir adım atmamak ve sadece günün keyfini çıkarmak daha uygun olacaktır.
 

28 Eylül Çarşamba burç yorumu

Saat 00.43’te başlayacak yeni döngüye göre işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek için çok uygun bir gün olabilir. Gece yarısından itibaren motivasyonumuz yükselebilir ve hedeflerimize yönelerek kendimizi çok daha güçlü hissedebiliriz. Sabah saatlerinde de oldukça rahat, uyumlu, dengeli ve keyifli olabiliriz. Öte yandan günün ikinci yarısı çok daha zorlayıcı olabilir. Öğleden sonra belirsizlik ve karmaşa yükselirken biz de netleşmekte ve odaklanmakta zorlanabiliriz. Dikkat gerektiren işlerden, önemli karar, sözleşme ve anlaşmalardan mümkün olduğunca kaçınmamız gerekebilir ama ilham gücümüz ve sezgilerimiz de bir o kadar yüksek olabilir. Akşama doğru geçmişi sorgulayarak geleceğe yönelmemizi sağlayacak ilginç tesadüfler yaşayabiliriz ve sonrasında bazı engellerle mücadele etmek, özgür hissetmekte zorlanmak ve fazlasıyla sınırlandırılmış hissetmek söz konusu olabilir. Çarşamba akşamını sakin ve kendi kabuğumuzda geçirmemiz iyi bir fikir olabilir. Bugün ayrıca savaş gezegeni konum değiştiriyor ve 9 Kasım’a kadar hepimizin işiyle ilgili daha fazla mücadeleci olabileceğimizi, hedeflerimize yürümek için daha fazla ve daha derli toplu şekilde çaba sarf edebileceğimizi ve dolayısıyla başarıya ulaşma şansımızın çok daha fazla olacağını sembolize ediyor.
 

29 Eylül Perşembe burç yorumu

Bugün de işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek için çok uygun bir gün olabilir. Sabahın erken saatlerinde bulduğumuz desteklerle kendimizi çok daha güçlü hissedebiliriz. Öğleye doğru ise isteklerimizi, duygularımızı rahatça ifade edebilmemiz mümkün olabilir. Saat 13.06’dan sonra gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından günün geri kalanında ileriye yönelik yeni bir adım atmamak ve elimizdeki işleri bitirmek daha mantıklı olacaktır. Gününü ikinci yarısında endişeli ve kırılgan olabilir, kronik sağlık sorunlarımız ile ilgilenmek durumda kalabiliriz.
 

30 Eylül Cuma burç yorumu

Sabah saatlerinde gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından ileriye yönelik yeni bir adım atmamak ve elimizdeki işleri bitirmek daha mantıklı olacaktır. Saat 10.53’te başlayacak 2,5 günlük yeni döngüye göre ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Günün ilk yarısında endişeleri ve gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran koşullar söz konusu olabilir. Bu saatlerde öfkeye kapılmamaya ve gergin ortamlarda bulunmamaya özen göstermeliyiz. Öğleden sonra saatlerinden itibaren ise kendimizi rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir ve şükran hissiyle dolabiliriz. Her ne kadar Ay’ın kapanan döngüsü bizi yeni girişimlerden çok geçen ayın temalarını temizlemeye davet ediyor olsa da cuma akşamının keyfini çıkarmanızı dilerim.
 

1 Ekim Cumartesi burç yorumu

Saat 03.11’de Terazi Burcu’nda Yeniay gerçekleşecek. Her Yeniay yeni başlangıçların filizlendiği, enerjimizin yükseldiği zamanlardır ve hayatımızda yepyeni başlangıçlar yapmak için bizi cesaretlendirir. Terazi Burcu’nda gerçekleşen Yeniay ise hem kişisel düzeyde hem de tüm dünyada ilişkiler ve diplomasiyle ilgili yepyeni bir dönemin başladığını sembolize eder. Hepimiz hayatımızın bu alanlarında yenilenmeye gitmemiz gerektiği mesajını almalı, yeni dengeler için hazır olmalıyız. Bu belki de hayatımıza yeni insanlar gireceğinin göstergesi, ya da ilişkilerimizde yeni bir tutum benimsememiz zamanının geldiğinin sembolü olabilir. Sabah saatlerinde önemli kişilerden aldığımız destekler özellikle iş hayatımıza güvende olduğumuzu hissettirebilir. Öte yandan günün ikinci yarısında duygusal olarak zorlanmaya başlayabilir, baskı hislerine karşı koymaya çabalayabiliriz. Yine de genel olarak ilişkilerde aşk ve romantizmin yükseldiği, empati, fedakârlık, estetik duygusu ve zarafetin ön plana çıktığı bir gün olabilir. Sanatla ilgilenenler özellikle günün ilk yarısında ilham gücünün yüksekliğini hissedebilirler.
 

2 Ekim Pazar burç yorumu

Bugün de ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Öte yandan gece yarısından itibaren ani olaylar, sürprizler ve şoklarla yüzleşmek durumunda kalabiliriz. Saat 08.43’ten 22.43’e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bugün gün boyunca önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmek yerine elimizdeki işleri tamamlamamızda fayda olabilir. Saat 22.43’te başlayacak 2,5 günlük yeni sürece göre duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Bugünlerde hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler söz konusu olabilir. Bugün bütün gün zihinsel anlamda da pek de rahat olmayabilir, endişeli düşüncelerle zihnimizi zorlayabilir, sürekli muhalefet gördüğümüzü düşünebiliriz. İlişkilerle ilgili son derece kadersel gelişmeler ve ilginç karşılaşmaların da yaşanabileceği bir gün olabilir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER