@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 28.10.2013

28 Ekim-3 Kasım 2013 haftasının astrolojik yorumu

Bu haftanın en önemli olayı 3 Kasım'da gerçekleşecek Güneş tutulması olacak. Ayrıca bu hafta emeklerinizin karşılığını da alabileceksiniz. Astroloji Uzmanı Asude Argun bu haftanın astrolojik ipuçlarını Pudra.com'da anlatıyor.

28 Ekim 2013 Pazartesi

28 Ekim-3 Kasım 2013 haftasının astrolojik yorumu
Haftanın ilk gününe erken kalkarak başlamanızı tavsiye ederim. Sabah saatlerinde daha yaratıcı, enerjik ve canlı olabilirsiniz. Ay, Aslan burcunda ilerlerken pek çok işi organize etme gücünü yakalayacaksınız. Hayattan daha fazla zevk alabilir, kendinizi göstermek için daha istekli olabilirsiniz. Ay öğleden sonra boşluğa düşecek, yani açısız kalacak. Güne erken başlarsanız, 14.25’te Ay boşluğa girmeden ve modunuz düşmeden işlerinizi halledebilirsiniz.

Ay’ın, geri harekette olduğu akıllı Merkür’le kuracağı kare açı, olayların perde arkasını ortaya çıkarabilir. Başkalarından öğreneceğiniz şeyler, geçmişe ışık tutabilir. Öğleden sonra güzel Venüs’le uyumlu üçgen açı, günün devamında ilişkilerin öne çıkacağını gösteriyor. Eski arkadaşlarınızı görmek, kahve içmek için biraz zaman ayırmalısınız.

29 Ekim 2013 2013 Salı
Sabah erkenden Ay, çalışkan Başak burcuna geçiyor. Perşembe öğleden sonraya kadar detaylara daha dikkat etmeniz gerekebilir. Başak’ın titizliğiyle çalışmalı, yaptıklarınızı analiz etmeli, faydalı olacak işlere yönelmelisiniz. Ancak bunları yaparken de kendinizi yıpratmamalısınız.

Ay’ın Güneş’le kuracağı dostane altmış derecelik açı, çalışmalarınızın karşılığını önemli kişilerden yana alabileceğinizi söylüyor. Attığınız adımların karşılığı eninde sonunda gelecek. Akşam saatlerinde Ay’la kavuşum halinde olacak savaşçı Mars’a dikkat etmek gerekiyor. Ne zamandır yapmanız gereken işler için gücünüz yerine gelecek. Ancak gereksiz mücadeleden kaçınmalısınız. Özellikle bedensel bir iş yapıyorsanız güvenliğinizi de düşünmelisiniz. Sakarlaşabilir, hızlı gitmenin zararını görebilirsiniz. Ay’ın güçlü Plüton'la kuracağı üçgen açı, aradığınız desteğin karizmatik kişilerden geleceğini söylüyor. Yeter ki duygularınızı ifade ederken eleştirisel davranmayın.

Günün Ay dışındaki önemli bir diğer açısı, geri giden Merkür’ün zorlu Satürn’le kavuşum yapması. Bu enerji, zorlukları aşmak için çözümü ileri de değil, geri de aramak gerektiğini anlatıyor. Geçmiş günleri ve konuları gözden geçirerek, sizin için sorun olan şeyin üstesinden daha kolaylıkla gelebilirsiniz. Geri giden Merkür’ü hatırlamak isterseniz Merkür geri giderken neler oluyor? adlı yazımı okuyabilirsiniz.

30 Ekim 2013 Çarşamba
Ay, titiz Başak burcunda yoluna devam ediyor. Mütevaziliği elden bırakmadan, çalışmak ve iş üretmek için oldukça iyi bir gün. Gün boyunca Ay’da oldukça destekleyici açılar var. Attığınız her adımın karşılığını görebilirsiniz. Ancak Ay küçülmekte ve Merkür geri gitmekte olduğundan, yeni işlere şimdilerde başlamayın. Pazar günü Güneş Tutulması eşliğinde, yeni ay doğacak. Bu hafta ve gelecek hafta, şu anda kestiremediğiniz kadersel gelişmeler olabilir. Olayları bekleyip hareket etmek en iyisi. Bugünleri bitirmeniz gereken işlere ayırırsanız umduğunuzdan hızlı ilerlediğinizi göreceksiniz.

Ay’ın geri giden Merkür’le altmış derecelik açısı, sorunlara çözüm bulmak için geçmişe bakmanızı söylüyor. Satürn’le olan altmış derecelik açısı, çalışkanlığınız sayesinde sorunların üstesinden gelebileceğinizin altını çiziyor. Günün son açısının bereketli Jüpiter’le olması ise başarınızı artıracak etkiler taşıyor.

31 Ekim 2013 Perşembe
Ay’ın Başak burcundaki yolculuğu öğleden sonra yaklaşık 28 gün sonra tekrarlamak üzere bitiyor. Ay 14.21’de Terazi burcuna geçene kadar açısız, yani boşlukta kalacak. En son Venüs’le kare açı yapıp boşluğa düşüyor. Venüs’ün güzelliğini üstünde taşısa da, Başak burcundan çıkana kadar, taşıdığı enerjiyi ve önünde açı yapıp aktaracak gezegen kalmıyor. Ay boşluktayken içe dönmek, kişisel konularla ilgilenmek ve dua etmek için en güzel zamanlar. Son açının güzel Venüs’le olması, kendinizi güzelleştirmeye zaman ayırabileceğinizi anlatıyor. En azından ilişkilerinizi düzenlemek için, dostlarınızla keyifli bir sabah kahvesi içebilirsiniz. Öğleden sonra ise Ay, Cumartesi akşamına kadar Terazi burcuna geçiyor. İlişkiler önem kazanırken, empati yeteneğinizi kullanmanız gerekiyor.

Günün önemli kontağı savaşçı Mars ve güçlü Plüton arasında. Birbirlerine yaptıkları üçgen açı, zorlukları yenmek için savaş gücü bulacağınızın habercisi. Ancak gücü yerinde kullanmak, aşırıya gitmemek gerekiyor. Her iki gezegende oldukça eril enerjiler taşıyor. O yüzden gerektiğinden fazla sert davranabilirsiniz. Belki de karşınızdakileri bu şekilde algılayabilirsiniz. Tepki vermeden önce olayların sebebini anlamaya çalışırsanız aradınız gücü kolayca toplayabilirsiniz.

1 Kasım 2013 Cuma
Bugün de Ay, kibar Terazi burcunda yoluna devam ediyor. Ancak bugün senenin en önemli açılarından bazıları gerçekleşmekte. Etkisi bu hafta ve gelecek haftayı da etkileyecek. Tabii ki kişisel haritanızın potansiyeline göre gerçekten önemli olaylarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Yılın en önemli açılarından biri olan transform gezegeni Plüton ile sürprizler gezegeni Uranüs arasındaki sert kare açı bugün gerçekleşiyor. Toplumsal olayları da anlatan bu gezegenler, önemli zamanlardan geçtiğimizin altını çizmekte. Değişmez sandığımız şeylerin yerle bir olduğunu görebiliriz. Böyle gelmiş böyle gider sandığımız şeylerde beklenmedik gelişmeler olabilir. Olayları engellemek yerine, sakinliğinizi koruyup sonrasında sorumluluk alarak hareket etmek en iyisi olur.

Ay’ın yenilmez Plüton ile kurduğu sert kare açı, duygularınızı etkileyecek kişiler ve olayları haber vermekte. Sıra dışı Uranüs’le karşıtlık, ani gelişen olayları anlatıyor. Gökyüzünde oluşan Uranüs ve Plüton karesi, astrolojik olarak önemli olayların habercisi olan özel T-kare formuna taşınıyor.

Geri giden Merkür’ün savaşçı Mars’la kuracağı kontak, eskiden kalan olaylar sebebiyle öfkelenebileceğinizi gösteriyor. Kafanızı karışıtıran konularda sert tepki vermeden önce iyice düşünmelisiniz. Güneş’le birleşim halinde olan Merkür, içinizde tuttuğunuz kızgınlığı patlatabilir. Öfkeden kaçınmalı, bedeninizi ve dikkatinizi başka konulara vermelisiniz. Güneş’le yenilmez Plüton arasındaki açı, gücünüzü kontrol ettiğinizde başarı yakalayacağınızı haber veriyor. Ay’ın iyice küçülmekte olduğu bugünlerde, geçmişte kalan tüm konuları unutup hafiflemeye çalışmalısınız. Ayrıca taşıdığınız yüklerden kurtulmalı, bitirilmesi gereken işleri de tamamlamalısınız. Pazar günü doğan Yeni Ay ve akabinde yaşanacak Güneş tutulması önemli bir dönemin başlayacağını haber veriyor. Bu zamana daha hafif girmelisiniz.

2 Kasım 2013 Cumartesi
Gökyüzü bu kadar gerginken, bugün Ay nazik Terazi burcunda olacak. Hem kendinizin hem de karşınızdakinin duygularına daha dikkat etmelisiniz. Kibarlığı elden bırakmamalı, ilişkileri geliştirmeye çalışmalısınız. Bunun için sabah saatleri daha uygun bir zaman dilimi olacak. Ay’ın, uğurlu Jüpiter’le kare açısı, güzel Venüs’le altmış derecelik açısı ve gizemli Neptün’le karşıtlığı günün ilk yarısında her işinize yardım edecek. 14.46 ile 19.34 arasında Ay Boşlukta iken, zaman alacak ve el oyalayacak işlere yönelebilirsiniz. Ayrıca dua edebilir, meditasyon da yapabilirsiniz.

Akşam saatlerinde Ay, tutkulu Akrep burcuna girecek. Gece boyunca derin düşüncelere dalabilirsiniz. Ay kapanırken, içinizdeki yükleri atmak için kullanmalısınız. Kin ve nefret duygularını, geçmiş hesapları gündeme getirmemelisiniz. Yarın doğacak Yeni Ay’a kadar arınmaya özen göstermenizi tavsiye ederim.

3 Kasım 2013 Pazar
Ay, gün boyunca kararlı Akrep burcunda olacak. Sabah kapanmakta olan Ay’la enerjiniz düşük olabilir. Odaklanmakta zorluk çekebilirsiniz. Ay Merkür kavuşumundayken, duygularınızı aklınızla kontrol etmeniz gerekir. Olayları çok sübjektifleştirebilirsiniz.

Ayrıca Güneş’le savaşçı Mars arasındaki altmış derecelik açı, önem verdiğiniz şeylerin üstüne gitmek için güç verecek. Yeter ki hesap sormak ve ödeşmek için adım atmayın. Gücünüzü kontrol etmelisiniz. Başkaları size bu şekilde yaklaşırsa da sabırlı olmalısınız.
Yeni Ay doğmadan önce, Ay’ın güçlü Plüton ve Mars’la bağlantısı, sabrınızı zorlayan şeyler olabileceğini anlatıyor. Tatil gününü fırsat bilip, olaylara tepki vermeden önce iyi düşünmelisiniz.

Öğlen 14.49’da Güneş tutulması ile doğan Yeni Ay, güne, haftaya hatta yıla damgasını vuruyor. Ay’ın ilk açısının disiplinli Satürn’le olması, derlenip toparlanmak gereken bir döneme girdiğimizin habercisi. Sorumluluktan kaçmadan, sakinliğinizi koruyarak ilerlemek en iyisi olacak. Böylece ortaya çıkan krizleri, fırsata çevirme şansı yakalayabilirsiniz.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER