@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 28.04.2014

28 Nisan-4 Mayıs haftasının astrolojik yorumu

Güneş tutulması ve yeni ayla birlikte önceden tahmin edemeyeceğiniz, ilahi olayların içinde olabilirsiniz. Yeniliklerin başlangıcında olduğunuzu unutmayın. Astroloji Uzmanı Asude Argun'dan haftanın astrolojik ipuçları Pudra.com'da.

28 Nisan Pazartesi

28 Nisan-4 Mayıs haftasının astrolojik yorumu
Haftanın ilk günü hızlı ilerlemek mümkün değil… Zira Pazar günü 14:02’de boşluğa düşen Ay, Pazartesi 17:24’e kadar açısız kalacak. Bu saatlerde karar vermek, eyleme geçmek için isteksiz olmanız çok normal. Fırsatınız varsa, bitirmeniz gereken işlere yönelmeli, yeni işleri bekletmelisiniz. Ama içe dönmek, manevi çalışmalar yapmak için bu uzun zaman dilimi çok yararlı olacak.

Akşam saatlerinde Boğa burcuna geçen Ay’la keyfiniz yerine gelecek. Boğa’nın verdiği etkiyle, özellikle damak tadınızı ve keyfinizi artıran şeylere yönelebilirsiniz. Ay’ın kapanmakta olduğunu da düşünürsek, bitirmeniz gereken işlere yönelmelisiniz. 29 Nisan’da Yeniay’a eşlik edecek olan Güneş Tutulması, yeni bir döneme girmek için hazırlıkta olduğunuzu söylüyor. 29 Nisan Güneş Tutulması’nın etkileri yazımı okuyarak belki kişisel tahminlerde bulunabilirsiniz. Bu hafta içinde özellikle Boğa, Akrep, Kova ve Aslan’lar için kadersel konular gündeme gelebilir. Kişisel haritanızın potansiyeline göre değişim zamanında olduğunuzu bilmelisiniz.

29 Nisan Salı
Bugün sabah saatlerinde doğan Yeniay, aynı zamanda bir Güneş Tutulması… Yani kadersel etkiler taşıyan yeni bir zaman diliminin başı… Kişisel haritanızın potansiyeline göre, önceden tahmin edemeyeceğiniz, ilahi olayların içinde olabilirsiniz. Buradaki yorumları sadece genel etkiler üzerinden yazdığımın altını çizmek isterim. Geçen hafta sonundan başlayarak, bu hafta içinde önemli olaylarla karşılaşırsanız, endişe etmemeli, olayları daha büyük açıdan değerlendirmelisiniz. O zaman sizin için hayırlısının belki de başka türlü olduğunu anlayabilirsiniz.

Günün etkilerine geçersek, bugün Ay, Boğa burcunda olacak. Maddi konulara daha önem verebilir, kazançlarınızı korumak, artırmak isteyebilirsiniz. Damak tadınız, size zevk veren şeyler daha öne çıkabilir. Tutulma bu konularda olurken parasal konular, yatırımlara dikkat etmelisiniz. Ay, Neptün altmışlığı gözlerinizi dört açmanızı, maddi konuları gelişine bırakmamanızı söylüyor. Net olmaya özen gösterin. Ay, Güneş kavuşumu Yeniay’ı başlatmakta... Günler içinde büyüyen Ay, 14 Mayıs’ta Dolunay yaşadıktan sonra, küçülecek ve 28 Mayıs’ta başka bir Yeniay doğacak.

Açılara bakınca Ay, Merkür kavuşumu duygularınızın yanı sıra aklınızı da kullanmanız gerektiğini söylüyor. Başkalarının fikirlerine de önem vermelisiniz. Ay, Pluto üçgeni önemli desteklere açık olduğunuzu gösteriyor. Sizi maddi, manevi güçlendirecek olaylar gündeme gelebilir. Güç birliği yapmaya açık olun. Ay, Jüpiter altmışlığıyla kendinizi geliştirecek, büyütecek adımlar atmaya hazırlanın. Jüpiter’in bereketinden yararlanmak için atıl kalmamalı, gelişime açık olmalısınız. Ancak yeni adımlar atmak için, her ay söylediğim gibi önce Hilal’i görmelisiniz. Yeniay’dan 1 ya da 1,5 gün sonra ortaya çıkan Hilal, karanlıkta değil, aydınlıkta ilerlemenizi sağlayacak. Merkür, Pluto üçgeni günün son bağlantısı. Gerçekten aklınızı kullanmanın, pratik ve gerçekçi olmanın yararını görebilirsiniz.

30 Nisan Çarşamba
Bugün de Ay, pratik olmayı bilen Boğa burcunda. Tabii ki şartlar onun rahatını sağlıyorsa… Kalıcı işlere adım atmak için bugün harekete geçebilirsiniz. Sabah saatlerinden itibaren uygun şartlar ortaya çıkıyor.

Ay, Satürn karşılığı, sizi zorlayan işlerin üstüne gitmenizi söylüyor. Sorumluluk almaktan kaçmamalısınız. Aksi takdirde kısıtlanıp, sorun yaşayabilirsiniz. Ay, Jüpiter altmışlığı, destek alabileceğinizi vaad ediyor. İlk adımı sizin atmanız kaydıyla karşıdan yardım alabilirsiniz. Ay, Venüs altmışlığı da bugün sizinle. Venüs’le ilişkilerinizi geliştirebilir, güzel bağlantılar kurarak ilerleyebilirsiniz. Gün içinde Merkür, Jüpiter altmışlığı da olumlu etkiler taşıyor. Aklı ifade eden Merkür ile şansı anlatan Jüpiter’in bağlantısı avantajlı konuma geçmenize yardım edebilir. Günü hızlı değerlendirmelisiniz. Akşam 18:54’ten 23:56’e kadar Ay Boşlukta kalacağı için önemli adımları bu saatten önce atmalısınız. Sonrasını dinlenmek için değerlendirebilirsiniz.

1 Mayıs Perşembe
Dün gece İkizler burcuna geçen Ay’la birlikte, Cumartesi sabahına kadar iletişim konuları ivme kazanacak. Daha çok bilgi edinebilir, bağlantı kurabilirsiniz. Kısa yolculuklar, toplantılar, ziyaretlerden karlı çıkabilirsiniz. Etrafınız bu kadar hareketlenirken dikkat etmeniz gereken şeyler olabilir. Söylediklerinize, yazdıklarınıza, ima ettiklerinize özen göstermelisiniz.

İşçi Bayramı’nızı kutlarım. Bugün gergin bir gün… Bayramı kendinize zehir etmemenizi dilerim. Gün içinde Ay, Neptün arasında gerçekleşen kare açı, ifadelerinize önem vermeniz gerektiğini anlatıyor. Yanlış anlamalara açık olabilirsiniz. İletişim kurduğunuz kişilerle teyitleşmenizi tavsiye ederim. Doğru anlaşıldığınızdan da emin olmalısınız. Ay, Mars üçgeni ise pot kırmaya yakın olduğunuzu gösteriyor. Ağzınızdan çıkanları kulağınız duymalı… Söz düellosundan sakınmalısınız. Savaş gezegeni Mars’ın sevmediği Terazi burcunda ve geri harekette olduğunu unutmayın. Gereksiz söylemler yüzünden kavga çıkmaması için sakinliğinizi koruyun.

2 Mayıs Cuma
Bugün de Ay, hareketli İkizler burcunda olacak. Yeni şeyler öğrenmek, yeni bilgiler edinmek için iştahlı olabilirsiniz. Yakınlarınızla kuracağınız diyalog sizi tatmin edeceğe benzer. İkizler’in verdiği, zihinsel hareketlilikte, dedikodular da gündeme gelebilir. Her duyduğunuza inanmamalı, her söze kanmamalısınız.

Günün tek bağlantısı Ay, Uranüs altmışlığı olacak. Uranüs’ün ani enerjisiyle olmadık şeyler kulağınıza gelebilir. Beklenmeyen olaylara, farklı tepki gösterebilirsiniz. Özellikle iletişim alanında dikkatli olmalı, söylediklerinizi, yazdıklarınızı kontrol etmelisiniz.

3 Mayıs Cumartesi
Cumartesi sabaha karşı 04:22’ten itibaren 09:14 arasında Ay Boşlukta kalacak. Bu saatler önemli kararlar vermek, adım atmak için pek elverişli olmadığını söylemem gerekir.

Sabah Yengeç burcuna giren Ay, duygusal bir hafta sonuna hazırlık yapmanız gerektiğini hatırlatıyor. Ailevi, toplumsal konular, ülkeyle ilgili hassaslıklar daha ön plana gelebilir. Şefkat, merhamet gibi konular ön plana çıkabilir. Özellikle ülkemiz haritasında halkı ilgilendiren konular hafta sonu gelişebilir.

Günlük modumuzu anlatan Ay bugün pek hareketli… Önce ilişkiler gezegeni Venüs ile kare yapıyor. İlişkilerinize özen göstermenizi, evlilik, ortalık gibi konularda partnerinizle birlikte hareket etmenizi söylüyor. Ay, Neptün üçgeni ise aşka yelken açmak için çok güzel şartlar ortaya koyuyor. Neptün’ün romantik etkilerini hissedeceksiniz. Ancak reel dünyada karar vermeniz gereken konular olursa gözlerinizi açık tutmalısınız. Gün içinde iletişim gezegeni Merkür de sorumluluk gezegeni Satürn ile karşıt açı içine giriyor. Fikirleriniz sebebiyle bazı engellerle karşılaşabilirsiniz. Söyledikleriniz, kendinizi ifade ettiğiniz konularda sorunları çözmeniz gerekebilir. Sorumlulukları elden bırakmadan, adım adım ilerlemelisiniz.

4 Mayıs Pazar

Haftanın son günü Ay, naif ve duygusal Yengeç burcunda olacak. Ailenize vakit ayırmanın yararını görebilirsiniz. Manevi, ailevi konular daha ön plana çıkacağa benzer. Duygularınızın izini sürmenizi tavsiye ederim.

Güneş, Pluto üçgeni, günün ilk saatlerinde gerçekleşiyor. Etkisi birkaç gün öncesi ve sonrası olacak bu bağlantı nedeniyle güçlü kişilerden destek alabilirsiniz. Tabii ki güç savaşlarına girmemeniz şartıyla. Önem verdiğiniz kişilerin ya da büyüklerin yardımını istemelisiniz. Ay’ın bağlantılarına geçersek, Ay, Mars karesi gerginlikten uzak durmanızı söylüyor. Duygusal iniş, çıkışlara açık olduğunuz bir gündesiniz. Gereksiz yere hırçınlaşmamalısınız. Ay, Güneş altmışlığı, önemli kişilerle duygusal bağlantı kuracağınızı ifade ediyor. Duygularınıza önem vererek hareket etmelisiniz. Ay, Uranüs karesi, sıradışı gelişmelerin olabileceğini anlatıyor. Duygularınızı dengelediğinizde tepkilerinizi de kontrol edebilirsiniz. Ay’ın son bağlantısının şanslı Jüpiter’le olmasının günü ve haftayı olumlu bitirmenize yardımcı olmasını dilerim.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER