@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 03.10.2016

3-9 Ekim haftasının astrolojik yorumu

Duygusal yoğunluğumuzun uç noktalarda olduğu bir haftaya giriyoruz. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık burç yorumları Pudra.com'da.

3 Ekim Pazartesi burç yorumu

Haftanın ilk gününde duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Bugünlerde hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler söz konusu olabilir. Sabahın erken saatlerinde motivasyonumuz yükselebilir ve hedeflerimize yönelmek kendimizi güçlü hissettirebilir. Gün boyunca ilham gücümüzü ve sezgilerimizi etkin kullanabilir, akşama doğru ise aldığımız desteklerle doğru yolda olduğumuzu hissedebiliriz. Akşam saatlerinde oldukça rahat, uyumlu, dengeli ve keyifli olabiliriz. İlişkilerde yoğun duygular ve derin paylaşımlar söz konusu olabilir.  

3-9 Ekim haftasının astrolojik yorumu
 

4 Ekim Salı burç yorumu

Bugün de duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler de söz konusu olabilir. Gece yarısından itibaren desteklenme kendimizi çok daha güçlü hissetmemizi sağlayabilir. Gün boyunca sağlığınız ile ilgilenerek endişelerinizden uzaklaşabilir, bedeni ve ruhu şifalandırma çalışmaları yapabilirsiniz. Bugün gün boyunca otorite figürleriyle uzlaşmamız kolay olabilir. Özellikle iş hayatımızda önemli kişilerden destek bulmak kendimizi sağlam zeminde hissettirebilir.


5 Ekim Çarşamba burç yorumu

Saat 04.05’ten 11.27’ye kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatlerde önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmek yerine elimizdeki işleri tamamlamamızda fayda olabilir. Saat 11.27’de başlayacak 2,5 günlük süreçle birlikte canlı, iyimser, dışa dönük hissederek deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Gün boyunca kendimizi rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir ve şükran hissiyle dolabiliriz. İlişkilerde tutkulu olabilir güçlü kişilerden destek bulabiliriz. Öte yandan bugün bir başka önemli sembolizm pek fazla sakinliğe yer bırakmayacak gibi. Bazı aşırılıkları tetikleyici olabilen bu gösterge, abartılı davranışları, fanatikliği, çatışmacı rekabeti ve kontrolsüz hareketleri ön plana çıkarabildiğinden bugün farkındalığımızı ve sakinliğimizi çok yüksek tutmalıyız.
 

6 Ekim Perşembe burç yorumu

Bugün de canlı, iyimser, dışa dönük hissederek deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Öte yandan sabah saatlerinde belirsizlik ve karmaşa yükselebileceğinden bu saatlerde dikkat gerektiren işler yapmamanızı da tavsiye ederim. Zaten olaylar çok kadersel şekilde değişebilir ve geçmişle gelecek arasında bir sorgulamada kalabiliriz. Öğleye doğru ise bizi kısıtlanmış hissettiren sorumluluklarla veya otorite figürleriyle yüzleşmemiz gerekebileceğinden koşulları zorlamamakta fayda olacak. Kendimizi rahat ve iyi hissetmemiz öğleden sonra saatlerini bulabilir. Bu saatlerde özgüvenimiz yükselebilir ve hayatımızdan memnuniyet duyabiliriz.
 

7 Ekim Cuma burç yorumu

Bugün de canlı, iyimser, dışa dönük hissederek deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Sabahın erken saatlerinde endişelerimizle yüzleşsek de sonrasında dostlarımızla sosyalleşebilir, yaratıcılığımızın desteklendiğini fark edebiliriz. Ancak günün geri kalanında isteklerimizi ifade etmekte zorlanabilir, duygularımızla mantığımız arasında kalabiliriz. Saat 23.40’ta başlayacak 2,5 günlük yeni yeni sürece göre hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissediyor, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmaya başlıyoruz. Bugün ayrıca zihin ve iletişim sembolü 24 Ekim’e kadar kalacağı yeni konuma gelecek ve böylece daha fazla keyifli sohbetler içinde olabileceğimiz, diplomatik ve hoşgörülü şekilde iletişim kurabileceğimiz günler başlayacak. Bugün gökyüzündeki çok önemli bir başka sembole göre hayatımızda bizi zorlayan kişi ya da olaylarla ilgili olarak büyük bir mücadeleye girişmemiz mümkün olabilir. Her ne kadar bu durumun getirebileceği gerginliği ve baskıyı hissetsek de hayatımızda köklü bir değişim yaratmak istiyorsak bu günleri en derin ve karanlık taraflarımızla yüzleşmek, arınmak ve dönüşmek için bir fırsat olarak kullanabiliriz. Küllerinden yeniden doğmak ve böylece asıl gücünü eline almak isteyenler için oldukça kritik günler olabilir. En iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim.
 

8 Ekim Cumartesi burç yorumu

Bugün de hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissediyor, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmaya başlıyoruz. Gece yarısından itibaren isteklerimizi ifade etmekte zorlanabilir, duygularımızla mantığımız arasında kalabiliriz. Öğleye doğru ise kendimizi fazlasıyla iyimser hissedebilir, özellikle yeme içme ve para harcama konularında aşırıya kaçabiliriz. Coşku ve heyecana fazlasıyla kapılma, duygusal iniş çıkışlar yaşama olasılığımıza dikkat. Öte yandan ufkumuzu geliştirecek deneyimlere, eğitimlere ya da seyahatlere ilgi gösterebiliriz. Öğleye doğru ise mücadele ve rekabet gerektiren işlerle uğraşabilir ve duygusal olarak zorlanabiliriz. Bu saatlerde öfkeye kapılmamaya ve gergin ortamlarda bulunmamaya özen göstermeliyiz. Akşama doğru ilham gücümüzü ve sezgilerimizi rahatça kullanabiliriz ve sonrasında ilginç karşılaşmalar, tanışmalar ve konuşmalarla doğru zamanda doğru yerde olduğumuzu fark edebiliriz.
 

9 Ekim Pazar burç yorumu

Bugün de hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissediyor, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmaya başlıyoruz. Gece yarısından itibaren duygusal olarak zorlanabilir, baskı hislerine karşı koymaya çabalayabiliriz. Ardından İlkdördün’le birlikte gergin hissedebilir, hırslarımızın yükseldiğini fark edebiliriz. Neyse ki öğleye doğru oldukça rahat, uyumlu, dengeli ve keyifli olabilir ve endişelerimizden kurtulabiliriz. Ancak günün geri kalanında ani olaylar, sürprizler ve şoklarla yüzleşmek durumunda kalabiliriz. Saat 19.52’den sonra gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatlerde önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmemekte fayda olacaktır. Son derece esnek ve hoşgörülü olmak gereken bir akşam bizi bekliyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER