@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 03.08.2014

4-10 Ağustos haftasının astrolojik yorumu

Hafta sonunda astrolojik açıdan önemli bir Dolunay yaşanacak. Endişeden uzak ve gerçekçi olmak bu hafta şansınızı artıracak. Haftanın astroloji rehberini Asude Argun Pudra.com'da anlatıyor.

4 Ağustos Pazartesi

4-10 Ağustos haftasının astrolojik yorumu
Haftanın ilk günü Ay, sezgisel Akrep burcunda olacak. Duygularınız ön plana çıkabilir. Ancak kuruntudan, hırstan, intikamdan sakınmalısınız. Derin, gizemli konulara eğilebilir, görülmeyen ipuçlarının peşine düşebilirsiniz.

Gün içinde, Ay ile güçlü Plüton arasında gerçekleşen altmışlık açı, sezgileriniz sayesinde daha güçleneceğinizi gösteriyor. Tabii ki Akrep’in gölgesi olan, kindarlıktan uzak durmak kaydıyla…

Bugün Güneş ile Ay’ın yaptığı kare açıyla bazı gelişmeler olabilir. Önemli kişilerden aldığınız eleştirileri olumlu değerlendirmelisiniz. İlerlemek için küçük değişiklikler yapmanız yerinde olur.

Ay ile ciddi Satürn'ün gün içindeki kavuşumu, duygularınıza ket vurmanız gerektiğini söylüyor. Korkuların üstüne gitmeli, sorumlulukları elden bırakmamalısınız.

Günün son bağlantısı, güzel Venüs’le olacağı için şanslısınız. İlişkiler sayesinde üstünüzdeki ağırlığı atabilirsiniz. 20:43’ten itibaren, Salı 13:19’a kadar Ay’ın boşlukta, açısız kalmasıyla kendinize zaman ayırabilirsiniz. Bunu fırsat bilip, ruhunuzu dinlendirmenizi öneririm.

5 Ağustos Salı
Günün ilk kısmında Ay, Akrep burcunda olacak. Yoğun duygular peşinizi bırakmayacak gibi görünüyor. Ancak 13:19’a kadar açısız olan Ay sebebiyle, motivasyonunuz düşük olabilir. Yeni işlere bu saatlerde başlamamanızı tavsiye ederim. Ardından Ay, Yay burcuna girip, iyimserlik saçmaya başlayacak. Yurt dışı, yabancılar, ithalat, ihracat, medya, basın, yayın gibi konulara eğilebilirsiniz. Kişisel gelişimle ilgili okuyacağınız bir kitap ya da ziyaret edeceğiniz bir web sitesi size çok şey verecek.

Gün içindeki tek bağlantı, şans gezegeni Jüpiter’le üçgen açı olacak. Şansı yakalamak için zorlanmayacaksınız. Kapınıza gelen fırsatı, endişe etmeden karşılamalısınız. Siz ne kadar hevesli olursanız, şans da o kadar artacak.

6 Ağustos Çarşamba
Gün boyunca Ay, Yay burcunda hevesli bir şekilde ilerleyecek. Kendinizi geliştirmek, ortaya koymak, ilerlemek için bundan güzel bir gün olmaz. Dualarınızı, dileklerinizi, niyetlerinizi eksik etmemelisiniz. Gelişime açık, maddi, manevi konularda daha iyimser, paylaşımcı olmalısınız.

Gün içindeki bağlantılar da oldukça olumlu. Güneş ile Ay arasındaki üçgen açı, önemli kişilerden göreceğiniz desteği anlatıyor. İsteklerinize doğru ilerlemekte zorlaamayacağınızı düşünüyorum. Kendinizi ortaya koymak, göstermek için fırsat yakalayabilirsiniz.

Ay ile sisli Neptün kare açısı, hayallerinize ulaşabileceğinizi anlatıyor. Manevi anlamda destek alabilirsiniz.

Ay ile meraklı Merkür arasındaki üçgen, aklınıza takılan sorulara cevap bulacağınızı işaret ediyor. Başkalarının fikirlerine karşı duyarlı olmalısınız.

Ay ve sıradışı Uranüs üçgen açısı, farklı olaylarla karşılaşma ihtimalinizi ortaya koyuyor. Ayrıca gün içinde ortaya çıkan ateş grubundaki büyük üçgen açı kalıbı, isteklerinize varmak için şanslı olacağınızı gösteriyor. Yeter ki hevesli ve değişikliğe açık olun. Ancak 17:52’den başlayarak, Perşembe 16:39’a kadar Ay boşlukta olacak. Önemli işleri bu saatlere denk getirmemelisiniz.

7 Ağustos Perşembe
Gün içindeki ruh halimizi anlatan Ay, iyimser Yay burcunda olacak. Kişisel gelişim konularına, manevi değerlere daha yakın bir modda olabilirsiniz. Kendinizi heyecanlı, hevesli ve neşeli hissedebilirsiniz. Hızla ilerlemesini, gelişmesini istediğiniz işleri günün ilk yarısında yapmanızı tavsiye ederim. Perşembe 16:39’a kadar Ay boşlukta, açısız kalacağı için ilerlemek için pek rahat olmayacak. Bu saatleri kendinize, kişisel bakımınıza ayırmanız yerinde olur. Bu hafta uzun saatler boyunca bu etki yaşanacak, Astrolojide 'Ay Boşlukta' ne demek? başlıklı yazımı okuyarak, daha detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Duyguların kraliçesi Ay, akşam üstü burç değiştirerek kararlı Oğlak burcuna geçecek. Cumartesi akşam üstüne kadar, hedeflerinize odaklanabilirsiniz. Dünyevi anlamda başarı olmak için hareket edebilirsiniz. İş, kariyer ya da sorumluluklar ön planda olabilir. Oğlak burcunun gölge tarafıyla endişeleriniz de artabilir. En iyisi olaylara gerçekçi yaklaşmak, yapılması gerekenlere odaklanmak olacak. O zaman kalıcı başarı sizin olacak.

Gün içinde tek bağlantı cesur Mars ile hayalci Neptün arasındaki uyumlu üçgen açı olacak. Hayaller için savaşa hazır olabilirsiniz. Ne zamandır yapmak istediğiniz şeylere atılabilirsiniz. Tabii ki Neptün’ün yanılma payını da hesaba katmalısınız. Gerçekçilikten ayrılmaz, yere sağlam basarsanız olumlu etkiler alacaksınız.

8 Ağustos Cuma
Gün içinde Ay, Oğlak burcunun kararlılığı ile ilerliyor. Endişelerden uzak durmalı, sorumlulukları ön plana almalısınız. Azminizin sonucunu alabilirsiniz. Toplumsal konular, gelenekler, kanunlar, kurallar bugünlerde çok daha önem taşıyacak. İçinde bulunduğunuz topluluğun sınırlarını, sorumluluklarını düşünmeniz gerekebilir.

Gün içinde pek çok açı gerçekleşiyor. Bu da günün farklı konulardan oluşabileceğini gösteriyor. Ay ile gizemli Neptün arasındaki altmışlık açı, oldukça yararlı olacak. Oğlak burcunun verdiği sertliği, Neptün’ün yumuşaklığı ile aşabilirsiniz.

Ay ile cesur Mars arasındaki altmışlık açıysa, hedefinizden ayrılmamanızı sağlayacak. Endişelerin üstüne gidebilir, yapmak istediklerinize odaklanabilirsiniz.

Ay’ın güçlü Plüton ile birleşmesi önemli bir etki yaratıyor. İçinden geçtiğimiz toplumsal değişimin gücünü üstünüzde hissedebilirsiniz. Doğal olarak endişe yaratan bu durumun panzehiri, gerçekçilik. Dünya’nın yeniden yapılandığını görmelisiniz.

Ay’ın sarsıcı Uranüs’le yaptığı sert kare açı, eğer değişimi fark etmediyseniz etkili olacak. Sıradışı olaylara, iniş ve çıkışlara açık bir dönemde olduğumuzu anlamak gerekiyor. Bu durumda inatçı değil, uyumlu olmak yararlı olacak.

Ay’ın son bağlantısı ciddi Satürn’le destekleyici altmışlık açı… Hedeflere varmak için sorumlulukları dengeleyecek, kalıcı işler yapmak için hareket edebileceksiniz.

Gün içinde Ay’dan başka hareketler de var. Bugün iletişim gezegeni Merkür, Güneş’in kalbinden geçip, astrolojide "cazimi" dediğimiz özel bir asalet kazanacak. Adeta Güneş kocaman bir Merkür olacak. Önemli anlaşmaları, sözleşmeleri, toplantıları Cuma 13:09 ile Cumartesi 01:34 arasında getirmeniz yararlı olur. İletişim, eğitim, araştırma konularındaki girişimleri bu saatlere denk getirebilirsiniz.

Günün sonunda Merkür’ün sıradışı Uranüs’le üçgen açı kurması, yaptığınız girişimlerin beklemediğiniz fırsatları doğurabileceğini gösteriyor.

9 Ağustos Cumartesi
Sabah saatlerinde Oğlak burcunda olan Ay, 11:09’da açısız kalarak boşluğa düşüyor. 16:53’e kadar süren bu zamanda önemli işlerinizi ertelemenizi tavsiye ederim. Zaman alan, el oyalayan işleri bu saatlerde yapabilirsiniz. Daha verimli olduğunu göreceksiniz.

Bugün Ay, sıra dışı Kova burcuna geçiyor. Hafta sonu boyunca arkadaşlık, sosyal çevre, toplumsal konular daha ön planda olacak. Dolunay’ın etkisi başladığı için devrimci, fevri, isyankar taraflarınız gündeme gelebilir.

Gün boyu gökyüzü hareketliliği yoğun. Seçimlere giderken şüphesiz yeryüzü de böyle olacak. Ay ile Venüs arasındaki karşıtlık, ilişki, beğeni sebepli kutuplaşmalar olabileceğini anlatıyor. Olaylara daha kibar yaklaşırsanız kazançlı çıkabilirsiniz.

Günün en öne çıkan etkisi Güneş üzerinde olacak. Egoyu, benliği ya da önemli kişileri anlatan Güneş gün boyunca önemli etkiler alıyor. Sıra dışı Uranüs’le yaptığı üçgen açı, olağanüstü gelişmelere işaret ediyor. Olmaz dediğiniz olayların olabileceğini görebilirsiniz. Otorite figürleri, yöneticilerle ilgili değişiklikler gündeme gelebilir.

Güneş’in ve iletişim gezegeni Merkür’ün arda arda, sorumluluk gezegeni Satürn’le kurduğu kare açıysa bazı gerçekleri gündeme getirecek. Daha ciddi olmalı, üstünüze düşeni yapmalı, ifadelerinize, sözlerinize özen göstermelisiniz.

10 Ağustos Pazar
Bugün Dolunay var. Gerginlik, stres, iniş, çıkış ya da duygusal hassasiyetler yaşanabilir. Kişisel haritanızın içeriğine göre olaylar en üst seviyeye tırmanacak. Sakinliğinizi korumalı, olayları sükunetle takip etmelisiniz. Ay, Kova burcunda olduğu için tepkilerinizi kontrol etmek pek de mümkün olmayabilir. Kurtadam olmamaya çalışın. Sıra dışı olaylara ve olmadık tepkilere açık olduğunuzu bilmelisiniz.

Gün içindeki hareketlere bakarsak, Ay ile şanslı Jüpiter arasındaki karşıtlıkla olayları büyütebilirsiniz. İyiyi ya da kötüyü olduğundan büyük algılayabilirsiniz. Duygularınız çoşabilir.

Ay ile savaşçı Mars arasındaki kare açı, uyarıları ciddiye almanız gerektiğini hatırlatıyor. Özgürlük için savaşmaya hazırsınız, ancak pek de uygun bir günde değilsiniz.

Ay ve ani Uranüs arasındaki altmışlık açı, yararlı olacağa benziyor. Sıkıştığınızı hissettiğiniz alanlarda farklı çözüm yolları bulabilirsiniz.

Ay ve Satürn arasındaki kare açı, hafta boyunca sorumlulukların altını çiziyor.

Güneş ve Ay’ın karşılığı Dolunay’ın gerginliğini ortaya koyuyor. Her Dolunay gibi, hasat zamanında olduğunuzu hatırlamalısınız. Ne ekersek onu biçiyoruz.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER