@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 04.11.2013

4-10 Kasım 2013 haftasının astrolojik yorumu

Geçtiğimiz Pazar günü yaşanan Yeniay ve Güneş tutulması ardından, olayların hızlanacağı ve gelişeceği bir hafta bizi bekliyor. Oluşan durumları yorumlamak için ise daha erken. Gelişmeleri yakından takip etmelisiniz. Astroloji Uzmanı Asude Argun bu haftanın astrolojik ipuçlarını Pudra.com'da anlatıyor.

4 Kasım 2013 Pazartesi

4-10 Kasım 2013 haftasının astrolojik yorumu
Pazartesi sabah 06:23 ile akşam 22:14 arasında Ay Boşlukta, yani açısız olacak. Bir şeyleri netleştirmek istiyorsanız acele hareket etmemelisiniz. Boşluğa düşmemek için sakinliğinizi korumalısınız. Ay, Akrep burcunda yoluna devam edeceği için iç sesinizi dinlemek adına uygun şartlar oluşacak. Ay’ın boşluğa düşmeden önceki son açısı bereketli Jüpiter’le olacağı için, aradığınız şansı içinizde ve ruhunuzun derinliklerinde bulacaksınız. Akşam Ay’ın Yay burcuna geçişiyle daha olumlu geçecek ve iki buçuk günlük yeni bir dönem başlayacak.

5 Kasım 2013 2013 Salı
Yeniay’ın büyüyen etkisi yavaş yavaş gözükmeye başlayacak. Olaylar gelişirken tepkilerinize göre yol aldığını fark etmelisiniz. Ay’ın iyimser Yay burcunda olduğu bugün, yurt dışı, yabancılar ve uluslararası konulara yönelmek için hevesli olabilirsiniz. Gelişime zaten açıksınız.
Günlük modumuzu belirleyen Ay’ın, gün boyu açılarına bakarsak; ilk olarak ilham perisi Neptün’le yapacağı kare açı dikkat çekiyor. Hayallere ulaşmak için daha iyimser ve cesaretli olmanız gerek. Ardından sürprizlerin gezegeni Uranüs’le doğal akan üçgen açı gerçekleşecek. Duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Bu yüzden abartıdan uzak durmanız yerinde olur. Ardından savaşcı Mars’la kurulacak sert kare açı dikkat etmezseniz pot kırabileceğinizi söylüyor. Hatta olayları gereksiz yere büyütebilirsiniz. İyimserliğin sınırlarını kontrol etmenizi öneririm.

Akşam Türkiye saatiyle 18:48’de boşluğa düşen Ay, duygusal gelgitler yaratabilir. Çarşamba günü 23:43’e kadar açısız kalacağı için, yanlış kararlar almamak adına acele etmemenizi tavsiye ederim.

6 Kasım 2013 Çarşamba
Gün boyunca Ay, gelişime açık Yay burcunda yoluna devam ediyor. Ancak akşam 23:43’e kadar boşlukta. Bu da sizi kararsız kılabilir. O yüzden acele karar vermemelisiniz. Soruların cevabını dışarıda aramak yerine, içinize dönerseniz çok daha yararlı olur. İlk bakışta boşa zaman kaybettiğinizi düşünebilirsiniz. Ancak beklemenin yararını göreceksiniz. Kaybettiğiniz zamanı telafi edecek gelişmeler diğer günlerde olabilir. Ay boşluktayken, rutin işlere ve el oyalayan konulara yönelmeniz yerinde olur. Akşam saatlerinde kararlı Oğlak burcuna geçen Ay’la birlikte rahatlayacaksınız. Toprak burcu olan Oğlak’ın pratikliğiyle birlikte, Cuma gününe kadar daha rahat ilerleyeceksiniz.

Ayrıca bugün kişinin kendisini ifade eden Güneş, zorlukların gezegeni Satürn’le birleşmekte. Senede bir kez gerçekleşecek bu buluşmaya dikkat etmelisiniz. Satürn’ün anlattığı korkuları ve endişeleri bugün Güneş aydınlatacak. Bu hafta boyunca etkili olacak bu enerji, endişeleri bir yana bırakmanız gerektiğini söylüyor. Ay’ın Satürn burcu olan Oğlak’taki pozisyonunu da dahil ederek, bugün daha kararlı olmalısınız. Zorluklardan korkmak yerine, sabırla sorumluluk almalısınız. O zaman zirvedeki başarıya yaklaşacaksınız.

7 Kasım 2013 Perşembe
Ay, gün boyu kararlı Oğlak burcunda ve nihayet boşlukta değil. Sizin için hedef ne ise ona odaklanabilirsiniz. Duygularınızı bir kenara bırakmanız ve hassas davranmamanız yararlı olacak. Değer verdiğiniz, duygusal bağ kurduğunuz insanların yüklerini hafifletmeye çalışmalısınız.

Bu hareketli günde Ay’ın önünde bir çok açı var. İlk olarak güzel Venüs’le birleşiyor. İlişkilerinizi geliştirmek için bundan güzel fırsat olamaz. Değerlerinizi ortaya koyarken daha toplumsal düşünmelisiniz. Herkes tarafından kabul görecek şekilde davranmalısınız. Ardından ilham veren Neptün’le destekleyen altmış derecelik açı, günün sert etkilerini yumuşatacağa benziyor. Ancak gözünüzü sis bürümesin, hayalci olmamalısınız. İletişim gezegeni Merkür’le kurulan üçgen açı, gerçekleri görmenize yardım edebilir. Ancak Merkür’ün geri harekette olduğunu düşünerek daha dikkatli olmalısınız. Yanlış anlamalara açık olabilirsiniz, aklınız karışabilir. Öğleden sonra şartlar değişip daha ağırlaşıyor. Ay’ın, ani Uranüs’le kuracağı kare açı ise daha farklı hareket etme ihtiyacınızı anlatıyor. Ancak tepkisel davranmamanızı öneririm. Ay’la birleşen yenilmez Plüton inatçı davranabilme ihtimalinizi vurguluyor. Cesur Mars’la oluşan üçgen açı, gereksiz çıkışlar yapmanıza sebep olabilir. Zorlu Satürn’le altmış derecelik açı ise sorumluluklarınızı hatırlatacak gibi. Bu etkileri alırken olayları ve kişileri değilde, kendinizi kontrol etmeye çalışırsanız bütün gezegenler sizden yana olacak ve başarı sizinle anılacak.

Bereket gezegeni Jüpiter bugün itibariyle geri hareketine başlıyor. 26 Haziran’dan beri Yengeç burcundaydı. O zamandan bu zamana kadar gelen fırsatları gözden geçirmeniz gerekebilir. 6 Mart’ta düzelecek ve fırsatlar ani konularda devam edecek. 16 Temmuz’da Aslan burcuna geçtiğinde doğum haritanızda başka bir alana geçip, şans dağıtmaya devam edecek.

8 Kasım 2013 Cuma
Ay’ın, yine uzun zaman boşlukta kalacağı bir gündeyiz. Cuma 09:38’ten başlayarak, Cumartesi gecesi 01:29’a kadar sürecek bu süreçte önemli işlere adım atmamak en iyisi. Zodyaktaki yolculuğuna Oğlak burcunda devam eden Ay, her ne kadar size sorumluluklarınızı hatırlatsa da, yeni girişimler için beklemeniz yerinde olur. Yeni girişimler yerine, zaman alacak işlere yönelmenizi tavsiye ederim. O zaman zamanın kölesi değil, efendisi olacağınızı garanti ederim. Dış dünyadaki şartlanmalar yerine, iç saatinizin tıkır tıkır işleyen sesine kulak verin, içe dönün.

Ay’ın, Güneş’le kuracağı destekleyici altmış derecelik açı, aradığınız her şeyin aslında sizinle olduğu gösterecek. Ayrıca başkalarından destek alarak güne devam etmenin rahatlığını da yaşayabilirsiniz. Şanslı Jüpiter’le karşıtlık kuracak Ay, kararlılığınızı koruduğunuz takdirde beklediğiniz şansın karşı taraftan geleceğini haber veriyor.

Bugün açı yapıp hayatı renklendiren ve olayları anlatan gezegen sadece Ay değil. Güzel Venüs’ün de iki önemli bağlantısı var. İlki ilham perisi Neptün’le arkadaşça uyumu anlatan altmış derecelik açı. Bu açı, ilişkilerinizi geliştirmek için daha sezgisel davranmanız gerektiğini anlatıyor. Ancak gerçekçi olmanız gereken konuların da altını çizmek gerek. Diğer açı ise, aslında Merkür’ün yaptığı yararlı altmışlık bağlantısı. İlişkileri geliştirmek için aklınızı kullanabileceğinizi söylemekte. Sezgiler ve düşüncelerle beslenerek, ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Biraz daha politik, kibar ve naif olmaya özen göstermeli; ancak gerçeklikten uzaklaşmamalısınız.

9 Kasım 2013 Cumartesi
Hareketli bir cumartesi gününe hazırlıklı olmalısınız. Ay’ın sıradışılığı seven Kova burcunda harekete geçmesi, hafta sonunuzu hızlandıracak. Bu nedenle daha sosyal olmak isteyebilirsiniz. Kova’nın verdiği entelektüel kapasite ile etrafınızdan bilgi almak veya vermek, her zamankinden daha öne çıkabilir. Elektronik eşyalarla ve dijital konularla da daha yakından ilgilenmeniz söz konusu olabilir.

21 Ekim’den beri teknolojik sorunlara yol açan iletişim gezegeni Merkür’ün yarından başlayarak düzelmesi işinize yaracak. Sorunlara çözüm bulabilirsiniz. Ay’ın ilk açısı da düzelmeye çalışan Merkür’le ve ardından teknolojiyi anlatan Uranüs’le. Yani bu durumda şartlar sizi destekliyor olacak. Ancak önemli bir şey satın almak istiyorsanız birkaç gün daha beklemenizi tavsiye ederim. Zira Merkür düzgün harekete geçmeden önce, hayaller gezegeni Neptün’le bağlantı kurmakta. Bu yüzden kafanızın karışma olasılığına dikkat etmelisiniz. Merkür’ün geri hareketini hatırlamak isterseniz "Merkür geri giderken neler oluyor?" adlı yazımızı gözden geçirebilirsiniz.

Bugün savaşçı Mars’ın zorlu Satürn’le kurduğu altmış derecelik açı oldukça dikkat çekiyor. Etkisi birkaç gün öncesinden başlayıp, birkaç gün sonrasına da uzanacak. Bu durum, sizin için sorun olarak önünüzde duran şeyi aşmak için detaylara yönelmek gerektiğini anlatıyor. Düğümlenmiş ve çözülmez sandığınız durumlardan kurtulmak için daha basit adımlarla ilerlemelisiniz. Ani kararlarınız, olayları daha da sıkılaştırabilir.

10 Kasım 2013 Pazar
Pazar gününü tatil olarak değerlendirebiliyorsanız çok iyi olur. Ay’ın sabah 07:57’den başlayarak Pazartesi 04:36’ya kadar boşlukta olmasını da fırsat bilmelisiniz. Ay’ın içinde bulunduğu Kova burcunun verdiği farkındalıkla hareket etmenizi öneririm. İçinden geçtiğiniz sürecin sizin için ne gibi olayları ortaya çıkardığını içinize sorarak cevaplamanızı tavsiye ederim.

Günlük modumuzu anlatan Ay’ın bugün disipline eden Satürn’le ve yanı başındaki Güneş’le kuracağı sert kare açıya dikkat etmek gerek. İçinize döndüğünüzde sorunların nereden geldiğini anlayabilir ve durumu aydınlatabilirsiniz. Korkuların üstesinden gelmek için bu zamanları fırsat olarak değerlendirmelisiniz.

Günün en güzel haberi, her şeyi birbirine karıştıran Merkür’ün düzgün hareketine dönmesi. Ancak bu küçük yaramazın baş dönmesinin durması için birkaç gün daha sabırlı olmalısınız. Tabii ki hiçbir gezegenin aslında bizi etkilemediğini, sadece eş zamanlılık gösterdiğinin altını çizerek.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER