@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 04.01.2016

4-10 Ocak haftasının astrolojik yorumu

Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık burç yorumları Pudra.com'da.

4 Ocak Pazartesi astroloji yorumu

Haftaya duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda başlıyoruz ve bugün hırslarımız, tutkularımız daha fazla ön plana çıkıyor. Finansal konularda, özellikle de borçlar ve alacaklarla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler de söz konusu olabilir. Günün ilk yarısında ilham gücümüz yükselirken kendimizi romantik ve fedakar hissedebiliriz. Duygularımızı ifade edebileceğimiz sanatsal işler veya ruhsal çalışmalar için çok uygun saatler olabilir. Gece yarısına doğru kendimizden ve hayatımızdan memnuniyetimiz yükselirken daha da özgüvenli ve rahat hissedebiliriz.

4-10 Ocak haftasının astrolojik yorumu
 

5 Ocak Salı astroloji yorumu

Bugün de duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olabilir ve hırslarımız, tutkularımız daha fazla ön plana çıkabilir. Finansal konularda, özellikle de borçlar ve alacaklarla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler söz konusu olabilir. Sabahın erken saatlerinde desteklendiğimizi fark etmek bizi çok daha güçlü hissettirebilir ve bazı kronik endişelerimizi şifalandırmamız mümkün olabilir. Gün boyunca daha da rahatlayabilir, iyimserleşebilir, manevi yönden çok güçlü hissedebilir, çeşitli fırsatlar yakalayabilir ve şükredebiliriz. Saat 19:48’den sonra gökyüzünde önemli bir sembolizm gerçekleşmeyeceğinden sakin kalmamızda ve pek fazla risk almamamızda fayda olabilir. Gece yarısına doğru kadersel olayların bizi istediğimiz yöne taşıdığını fark edebiliriz. Bugün gökyüzü astrolojik olarak bazı uyarı mesajları da taşıyor olacak. Örneğin iletişim sembolü bugün oldukça zor bir konumda bulunduğundan eğer zihnimizin gerginliği sözlere yansırsa tartışmalara çok fazla eğilim gösterebiliriz. Bu yüzden zihnimizi rahatlatacak fırsatlar yaratmaya özen göstermeli, mümkünse meditasyon yapmaya zaman ayırmalıyız. Bugün ayrıca ilişkiler ve finansal konulardaki belirsizlik ve karmaşalardan dolayı bu konularda riskli bir karar almamakta fayda var. Üstelik bugün zihin ve iletişim sembolü olan Merkür saat 15:05’te yine ünlü geri hareketine başlayacak. 25 Ocak’a kadar devam edecek bu hareketin hiçbir şey yapmamak gerektiği anlamına gelmediğini, ancak ileriye yönelik adımlar atmaktansa bizim de geriye dönerek elimizde kalmış işleri bitirmemizin daha uygun olacağını sembolize ettiğini biliyoruz. Bu seferki geri hareketin öncelikle proje ve ekip çalışmaları ile başlayıp sonraki günlerde kariyer planları ve gelecekle ilgili stratejilerimiz konularında yeniden değerlendirme dönemi olabileceğini söylemeliyim. En iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim.
 

6 Ocak Çarşamba astroloji yorumu

Saat 08:57’de başlayacak 2,5 günlük süreçle beraber kendinizi daha canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Sabah saatleri kendimizi en iyi şekilde ifade edebilmek ve fikirlerimize destek bulmak açısından oldukça rahat olabilir. Sonrasında ise gün boyunca kendimizi karmaşa halinde hissedebileceğimizden ve ne istediğimizi tam bilemediğimizden, dikkat gerektiren işlerle değil ruhsal tarafımızı besleyecek çalışmalar veya sanatla ilgilenmekte fayda olabilir. Bugün hayatımızda bizi zorlayan kişi ya da olaylarla ilgili olarak geri dönülmez bir mücadeleye girişmemiz mümkün olabilir. Her ne kadar bu durumun getirebileceği gerginliği ve baskıyı hissetsek de hayatımızda köklü bir değişim yaratmak istiyorsak bu günleri en derin ve karanlık taraflarımızla yüzleşmek, arınmak ve dönüşmek için bir fırsat olarak kullanabiliriz. Küllerinden yeniden doğmak ve böylece asıl gücünü eline almak isteyenler için oldukça kritik günler olabilir. En iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim.
 

7 Ocak Perşembe astroloji yorumu

Bugün de kendimizi daha canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Gece yarısından itibaren uyumlu ve keyifli hissetsek de sabah saatlerinde otorite figürleriyle ilgili sıkıntı yaşayabilir, bazı sorumluluklar ve zorunluluklar yüzünden özgürlüğümüzün kısıtlandığını hissedebiliriz. Günün ikinci yarısında dostlarımızla bir araya gelmek motivasyonumuzu yükseltebilir. Bugün yaratıcılığımız oldukça yüksek olmasına rağmen endişelerimiz de yoğun olabilir. Bugün gerçekleşecek çok önemli bir sembolizm ani olaylara, şoklara, kopuşlara, gerginliklere çok açık bir gün olduğundan sakin ve sabırlı olmanın büyük fayda getireceği uyarısını getiriyor. Öte yandan kalıpları kırmak, baskı unsurlarına hayır demek, özgürleşmek, sıradışı ve yaratıcı olabilmek için önemli fırsatlar da söz konusu olabilir.
 

8 Ocak Cuma astroloji yorumu

Bugün de daha canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Sabahın erken saatlerinde aşırılıklara kaçmadığımız sürece iyimser ve neşeli olabiliriz. Saat 04:45’ten sonra gökyüzünde önemli bir sembolizm gerçekleşmeyeceğinden bizim de sakin kalmamızda ve pek fazla risk almamamızda fayda olabilir. Sabah saatlerinde geçmişi ve geleceği sorgulamamıza sebep olabilecek kadersel olaylar yaşayabiliriz. Saat 17:07’de başlayan 2,5 günlük yeni döngüyle beraber hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissediyor, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmaya başlıyoruz. Akşam saatlerinde kendimizi daha güçlü hissedebilir, dostlarımızdan aldığımız destekle motivasyonumuzu yükseltebilir ve hedeflerimize daha rahat yürüdüğümüzü fark edebiliriz. Bugün şifa çalışmaları yapmak ve kronik bazı endişelerimizden kurtulmak için de oldukça uygun olabilir. Bugün ayrıca zihin ve iletişim sembolü Merkür geri hareketi sonucu tekrar Oğlak Burcu'na geçecek. 25 Ocak'ta düzeldikten sonra bir süre daha Oğlak Burcu'nda kalacak olan Merkür 13 Şubat’a kadar hedeflerimize tekrar ciddiyetle odaklanmamız için uygun bir dönemde olduğumuzu hatırlatacak. Bugün gökyüzünde çok önemli bir başka sembolizm daha gerçekleşecek, şans ve bolluk sembolü 9 Mayıs 2016 tarihine kadar sürecek olan geri hareketine başlayarak daha fazla içsel gelişime odaklanma zamanında olduğumuzu hatırlatacak. Bu dönemde bizi ümitlendiren bazı fırsatlara kavuşmamızda ertelemeler yaşansa da içsel zenginliğimizi keşfetmek için çok uygun bir dönem olacak.
 

9 Ocak Cumartesi astroloji yorumu

Bugün de hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissediyor, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmaya başlıyoruz. Sabah saatlerinde ilham gücümüz yükselirken kendimizi romantik ve fedakar hissedebiliriz. Akşama doğru yaklaştıkça duygusal olarak zorlanmaya başlayabiliriz ve bir şeylerin değişmesi gerektiğini anlayabiliriz. Baskı altında hissetmek gücümüzü zorlarken hayatımızı nelerden arındırmak istediğimizi daha iyi kavrayabiliriz. Gece yarısına doğru ani gelişen olaylar gerginliği yükseltebilir. Kısacası cumartesi günü akşam saatlerinde koşulları ve kendimizi çok zorlamamamızda fayda olabilir. Ayın kapanan döngüsü de içe dönmemizi ve geçtiğimiz ayın sorgulamasını tamamlamamızı tavsiye ediyor. Bugün ayrıca önemli bir başka sembolizm de ilişkiler, ortaklıklar ve finansal konularda yılın en riskli günlerinden birinde olduğumuzu ve koşulları fazla zorlamamız gerektiğini sembolize ediyor. Bugünlerde söz konusu konularda engellenmiş hissedebilir, gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalabilir, önemli bir sınavdan geçebilir, hatta baskı ve zorlukların sonucunda bazı ilişki ya da ortaklıkları bitirmeye karar verebilirsiniz. Özellikle kadınlar için daha zorlayıcı olabilecek bu sembolizm söz konusuyken uzlaşmak ve anlaşmak için koşulları zorlamak yerine biraz beklemede kalmak daha uygun olacaktır.
 

10 Ocak Pazar astroloji yorumu

Saat 03:30’da Yeniay gerçekleşecek. Bildiğimiz gibi her Yeniay getirdiği yeni açılımla hayatımızın belirli alanlarında girişimlerde bulunabilme cesareti ve motivasyonu getiren taptaze bir enerjidir. Oğlak Burcu’nda Yeniay ise kariyerimiz ve gelecek hedeflerimize odaklanmamız için en uygun zamanda olduğumuzu sembolize eder. Bu dönemde sorumluluklarımızı bilmemiz, işleri ciddiye almamız ve yönümüzü belirlememiz konularında gökyüzü bizi destekler. Yeniay’ın ardından sabah saatlerinde rahatlayabilir, iyimserleşebilir, manevi yönden çok güçlü hissedebilir, şanslı olduğumuzu fark edebilir ve şükredebiliriz. Öğle saatlerine doğru kadersel olayların bizi istediğimiz yöne taşıdığını fark edebiliriz. Akşama doğru fikirlerimize destek bulmak ve kendimizi doğru ifade edebilmek çok daha kolay olabilir. Saat 19:40’dan 22:23’e kadar gökyüzünde önemli bir sembolizm gerçekleşmeyeceğinden bizim de sakin kalmamızda ve pek fazla risk almamamızda fayda olabilir. 22:23’te başlayacak 2,5 günlük süreçte ise idealist tarafımız ön plana geçecek. Otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun günler olabilir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER