@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 07.07.2014

7-13 Temmuz haftasının astrolojik yorumu

Gergin bir hafta olabilir, hafta sonundaki Dolunay’ı düşünerek, sakinliğinizi korumanızı öneririz. Haftanın astroloji rehberini Asude Argun Pudra.com'da anlatıyor.

7 Temmuz Pazartesi

7-13 Temmuz haftasının astrolojik yorumu
Haftanın ilk günü ruh halimizi anlatan Ay, sezgisel Akrep burcunda olacak. Çarşamba gününe kadar duygularınızla hareket edebilirsiniz. Olaylardan, kişilerden şüphe edebilir, arkasında olanları merak edebilirsiniz. Hırs, intikam duygularınız uyanabilir. Ancak bunlardan uzak durmanızı tavsiye ederim.

Gün içindeki açısal bağlantılar olayların gidişi hakkında bilgi verecek. Ay ile hayalci Neptün’ün üçgeni, içinizdeki sertliği yumuşatabilir. İlahi bağlantınız güçlenebilir, spiritüel konulara daha yakın olabilirsiniz. Sezgilerinize kulak vermenizi öneririm.

Ay ile dönüşüm gezegeni Plüton arasındaki altmışlık açı, duyguların yoğunluğunu anlatıyor. Dengeyi sağlarsanız güçlenebilirsiniz. Ancak hırsa teslim olursanız sorunlara açık olduğunuzu bilmelisiniz. Bugünler ülkemiz açısından da önemli olayları gündeme getirebilir. Sakinliğinizi korumalısınız.

Bugün sadece Ay değil, Venüs de açısal bağlantı kuruyor. Aniden gelen değişimi anlatan Uranüs’le altmışlık açı yapacak. İkili ilişkileri anlatan Venüs’ün bu durumu, ani gelişmeleri sembolize ediyor. Başta evlilik, ortaklık olmak üzere, özel ilişkinizde fırtınaya açık olabilirsiniz. Kopma noktasına gelmemek istiyorsanız, empati yeteneğinizi kullanmanızı öneririm.

8 Temmuz Salı
Duyguların kraliçesi Ay, Akrep burcunda yoluna devam ediyor. Normalden daha hassas olabilir, sezgisel davranabilirsiniz. Tabii ki doğum haritanız yani horoskobunuzun konumuna göre bu iyi ya da kötü yönde gelişebilir. Her zaman hatırlattığım gibi, bu tarz genel yorumları, meteroloji uyarısı gibi kabul etmeli, endişe duymadan, bünyenize göre hareket etmelisiniz. Her yağmurda ıslanıyor, güneşli havada yanıyor olamazsınız. Ama uyarıları dinlemezseniz, ıslanıp hasta olan sadece siz olabilirsiniz.

Gün içinde Güneş ile Ay’ın uyumlu üçgeni işinize yarayacak. Önemli kişilerden yana destek bulabilirsiniz. Bu destekle özenli hareket etmeye devam etmelisiniz. Zira hemen Ay ile zorlu Satürn’ün kavuşumu gerçekleşecek. Sorumluluklar kendini unutturmayacağa benziyor. Kararlı bir şekilde hareket ettiğinizde ise, pek çok zorluğun üstesinden gelebilirsiniz. Ruhunuz biraz sıkılsa da sabırlı olmanızı kesinlikle öneririm.

Gün içinde kişiliği anlatan Güneş ile sıradışı gezegen Uranüs arasındaki kare açıya dikkat etmek gerekiyor. Temmuz 2014 aylık burç yorumlarımda anlattığım gibi büyük kare açı kalıbı gerçekleşiyor. Hafta boyunca dört bir köşeden geriliyormuş hissi duymanız normal. Her konunun bir diğerini bağladığını görüp stres yaşayabilirsiniz. Sakinliğinizi korumanızı, sabırla beklemenizi, manevi konulara yönelmenizi tavsiye ederim.

9 Temmuz Çarşamba
01:33 ile 04:25 arasında Ay boşlukta olacak ve ardından iyimser Yay burcuna geçecek. Cuma sabahına kadar daha canlı olabilirsiniz. Coşkulu, eğlenceli davranabilirsiniz. Hayata bir üst basamaktan bakıp, olayların hikmetini görebilirsiniz. Manevi konularla daha yakından ilgilenebilirsiniz. Yurt dışına, yabancılara, turizme yönelebilirsiniz.

Gün içindeki bağlantılar da olumlu yönde. Ay ile şanslı Jüpiter arasındaki üçgen açı, gelişime açık olduğunuzu gösteriyor. Şans doğal olarak sizi bulabilir. Duygusal olarak kendinizi mutlu hissedeceksiniz.

Güneş ile ciddi Satürn’ün yaptığı üçgen açıyı bile daha olumlu görebilirsiniz. Sorumluluk almaktan çekinmeyecek, zorlukları aşmak için
harekete geçeceksiniz. Kalıcı işler yapmak, önemli işlere girmek için destek alabilirsiniz.

Gün içinde Ay ile hayalci Neptün arasında kare açı gerçekleşecek. O yüzden adımlarınızı sağlam atmak için gerçekçi olmalısınız. İyimserliğin sınırını abartmamalısınız. Hayallere varmak için hareket etmeli, ancak gerçekçi olmalısınız.

10 Temmuz Perşembe
Ay, girişken Yay burcunda yoluna devam ediyor. Basın, yayın, medya ya da hukuksal konularda gelişmelere açık olabilirsiniz. Değişik yerler görmek, farklı kültürlerle tanışmak isteyebilirsiniz. Uzak yollar ve bağlantılardan yana şanslısınız. Kişisel gelişim konularına zaman ayırabilir, güzel bir eğitime katılabilirsiniz.

Ay ile sıradışı Uranüs arasında gerçekleşen üçgen açı, sizi destekliyor. Ancak bugün her şeyin rutin gideceğini umuyorsanız yanılabilirsiniz. Farklı, özgün yollar aramalısınız. Teknolojiyi yakından takip etmelisiniz. Duygusal iniş çıkışlara da açık olabilirsiniz.

Ay’ın nazik Venüs’le karşı karşıya gelmesiyle ilişkileriniz gerginleşebilir. Kendinizi özgür hissederek atacağınız adımlar partnerinizi kırabilir. Karşınızdakileri de düşünmelisiniz. İlişkilerinizi geliştirmek üzere adım atarsanız yararını göreceksiniz.

Ay’ın savaşçı Mars ile kuracağı altmışlık açıyla harekete geçeceksiniz. Yapmak istediğiniz şeylere yönelebilirsiniz. Daha güçlü, kararlı olmalısınız. Mars’ın Terazi burcunda zorlandığını düşünürsek, yavaş ama sağlam adımlarla ilerlemeniz yararlı olacak.

11 Temmuz Cuma
03:20 ile 06:25 saatleri arasında Ay Boşlukta, açısız olacak. Ardından kararlı Oğlak burcuna girecek. Artık duygularınızı bir kenara koyup, maddi dünyanın gerçekleriyle ilerlemelisiniz. Toplumsal, ailevi konularda önemli olaylar gündeme gelebilir. Bugünden başlayarak Dolunay’ın etkisinde olduğumuz için olaylar büyüyebilir.

Gün içinde Ay ile iletişim gezegeni Merkür arasındaki karşıtlıkta fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Farklı bakış açısı sebebiyle iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Ancak karşınızdakinin haklı olma olasılığı da yüksek. Fikir birliğine gitmenizi öneririm.

Ay ile ilham veren Neptün arasındaki altmışlık açı size destek oluyor. Oğlak burcunun verdiğini ruhsal sertliği yumuşatabilirsiniz. Gerçeklerden kopmadan, hayallere ulaşmanın yolunu bulmanızı tavsiye ederim. Böylece günü daha huzurlu bitireceksiniz.

12 Temmuz Cumartesi
Hafta sonuna önemli bir gündemle giriyor olabilirsiniz. Güneş, Uranüs, Plüton ve Mars’ın oluşturduğu büyük kare açıya Dolunay ekleniyor. Güneş ve Ay’ın karşı karşıya gelmesiyle, bugün gerginlik en üst seviyede olacak, etkisi öncesi ve sonrası birkaç günü etkileyecek. Gelişen olaylarla tepkisel davranabilirsiniz. Özellikle toplumsal, ailevi konularda daha hassas davranabilirsiniz. Devlete, hükümete ilişkin zorluklar, halkı ilgilendiren konular gündeme gelebilir.

Gün içinde pek çok önemli bağlantı gerçekleşiyor. Ay ile dönüşüm gezegeni Plüton’un kavuşumu, büyük bir değişikliğin içinde olduğunuzu söylüyor. Tabii ki doğum haritanızın potansiyeline göre bugünler, kişisel hafızanıza kazınacak, önemli olayların arifesi olabilir. Eğer böyle bir süreç içindeyseniz, olayları ciddiye almanızı tavsiye ederim.

Ay ile hırçın Uranüs karesi, duygusal patlamalara yakın olduğunuzu söylüyor. Birden bire ortaya çıkan olaylara karşı daha tahammüllü olmalısınız. Gelişime, değişime açık olmalısınız. İnat ettiğiniz durumda gereksiz savaşa girebilirsiniz. Önce dinlemeli, sonra tepki vermelisiniz.

Ay’ın sorumluluk gezegeni Satürn’le yaptığı altmışlık açı dengede kalmanızı zorlayacak. Bazı engeller sebebiyle rahat hareket edemeyebilirsiniz. Ancak bu aşırı tepki vermenize de engel olacağı için ayaklarınız yere sağlam basabilir.

Ay ile cesur Mars arasındaki kare açıyı olumlu görmek pek mümkün değil. Enerjinizi gereksiz yere harcayabilirsiniz. Karşınızdaki kişilerle inatlaşabilirsiniz. Yumruğunuzu sıkıp, savaşmaya hazır hale gelebilirsiniz. Gözünüz bir anda kararıp, belanın içine girebilirsiniz. Sakin kalmak için enerjinizi spora yöneltmenizi tavsiye ederim. Ancak kendinizi fazla zorlamamalısınız.

13 Temmuz Pazar
Haftanın son günü Dolunay’ın gergin etkisi sürüyor olacak. 04:57 ile 06:07 arası boşlukta yani açısız kalan Ay, ardından Kova burcuna girecek. Yaklaşık 2,5 gün boyunca hümanist duygular daha çok öne çıkabilir. Arkadaşlarınızı görmek, sosyalleşmek gibi ihtiyaçlar duyabilirsiniz. Gelecek günler hakkında konuşabilir, birbirinizden görüş alıp verebilirsiniz. Herkes için hareket etmek isteyebilir, grup içinde yer alabilirsiniz.

Günün açısal etkileri daha yumuşak gelişiyor. Ay ile Jüpiter arasındaki karşıtlık olumlu etkiler yaratıyor. Olayların uhrevi tarafını görebilirsiniz. Ancak Jüpiter, Yengeç burcunun son derecesi olan 29 derecede yer alıyor. Her burcun bu son derecesi, astrolojik olarak “anaretik” kabul edilir. Yunanca’da "anareta" yıkıcı anlamındadır. O yüzden iyilik için atılan adımlar yıkıcı sonuçlar doğurabilir.

Aşk gezegeni Venüs ile savaş gezegeni Mars arasında gerçekleşecek üçgen açı, haftanın son etkisi olacak. İkili ilişkilerde savaştan kaçınmalısınız. Sevdiğiniz kişiyle mücadeleye girmemenizi öneririm. Mars, Terazi burcundayken gücünü kontrol edemeyeceği için, saldırganlıktan korunmalısınız. Venüs’ün içinde bulunduğu İkizler burcunun iletişim yeteneğini kullanarak sorunlara çözüm bulabilirsiniz. Böylece aşkta güçleneceksiniz.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER