@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 06.12.2016

2017'de Kova burcunu neler bekliyor?

Kovaları bu sene alışık olmadıkları bir romantizm bekliyor ama kariyerlerinde dikkatli olmaları gerek. 2017'de Kova burcunu neler beklediği Pudra.com'da.

Ocak ayı sonlarına doğru Güneş, Oğlak’ı bırakıp sizin burcunuza geçecek. Bu da sizi daha ileriyi düşünür bir hale sokacak. Bu sene her yerde fırsatlar elde edeceksiniz ve büyük değişim çarkı içinde önemli dişlilerden birisiniz. Ayrıca gelecek ay insanlara iyilik yapmak, dertlerine çözüm sunmak isteyeceksiniz.

2017'de Kova burcunu neler bekliyor?

Mayıs ayı sonunda yönetici gezegeniniz Uranüs ve Satürn arasındaki ilişki, özgünlüğünüzü kuvvetlendirecek. Yeni buluşlar elde edebilir, bir şirkete ya da yardım kuruluşuna yeni fikirler sunabilirsiniz. Bu dönem sizin için büyük risk almak için en uygun dönem. Sadece bulunduğunuz yerle alakalı düşünmeyin, olayları küresel bir bakış açısıyla yorumlayın.

Ağustos başında gezegeninizin gerilemeye başlamasıyla, sahip olduğunuz zorlayıcı kuvvetiniz azalmaya başlayacak. Sene bitene kadar sahip olduğunuz bütün düşünceler, inançlar üzerine kafa yorup, işinize hangilerinin yarayıp yaramadığından emin olmalısınız.


Aşk Hayatı

Şubat ayı ortalarında Güneş sizi geride bırakıp, Balık burcuna doğru ilerlerken, daha duygusal olacaksınız. Bu durum sizi bazen rahatsız edecek. Peki aşk hayatınız için bu ne demek? Sezgileriniz daha kuvvetli olacağından, her durumda yanınızda olan mantığınız dışında bu sefer sezgilerinize güvenmelisiniz, onlar size giriş veya çıkış yollarını gösterecekler. Duygularınıza güvenirseniz bir ilişki yakalayabilirsiniz. Ama bu alandaki tecrübesizliğiniz bu duruma engel olabilir. Kendinize güvenin. Şefkatli olun. Anlayışlı olun. Arada bir durup, aşk hayatınızı değiştirecek olan o peri masallarını andıran, büyülü anların farkına varın .

Haziran başlarında başlayacak olan Venüs ve Uranüs arasındaki ilişki, beklenmedik ve sıra dışı bir ilişkinin habercisi. Eğer yalnızsanız, bu sizin için harika bir dönem, bundan yararlanın. Genel olarak belli bir tipten hoşlanmıyorsunuz ama eğer olsaydı, bu yeni ilişkideki kişi muhtemelen bu tipe uymayacaktı. Aşk ve sevgiyle alakalı bildiğiniz doğruları sorgulatan kişilere odaklanın ve bırakın gerçek aşkın var olduğuna sizi inandırsın. Hali hazırda bir ilişki içindeyseniz, bu dönemde ilişki sınırları içinde doğru bildikleriniz değişebilir. Uzun süreli ilişkilerde heyecanın öldüğünü kim demiş? Zaten hiçbir zaman klasik sevgili tanımlarına uymadınız, bu dönem bunun en büyük kanıtı olacak.

Kasım ortası itibariyle Venüs – Neptün ilişkisi, bazen durgun olan aşk hayatınıza yeni heyecanlar sokma fırsatı verecek. Bu heyecanlar sizin için daha soyut kalacak olsa da, sezgileriniz size yol gösterecek. Sadece kendinize fazla yüklenmemeye dikkat edin, hayallerinizi gerçekleştirme şansınız kapıda bekliyor.


Kariyer

Mart ayındaki Merkür ve Uranüs arasındaki ilişki, kariyerinizi yeni zirvelere taşımanıza yardımcı olacak. Tüm bilinciniz, algınızı artırmak için beraber çalışacak. İşle ilgili edineceğiniz yeni bilgiler ve çalışkanlığınızla, işteki herkesi etkilemeniz beklenen bir durum, ama bu üstünlüğün sizi uyumsuz birine çevirmesine izin vermeyin. Kariyerinizde ilerlemek istiyorsanız eğer, bununla ilgili hava atmak sizi istediğiniz yere götürmeyecektir. Zekanızı başkalarını yermek için kullanmak yerine, kendinizi yükseltmek için kullanın. Artan bilginizle beraber gücünüz artacak, bu da ilerlemenizi sağlayacak. 

Mayıs ayı sonlarında Merkür gerilemesi sona ereceğinden, özellikle teknolojiyle alakalı alanlarda geri kalmış hissediyorsanız güncel konulara yetişebilirsiniz. Son seviye teknoloji ile alakalı bilgiye sahip olmak her zaman övündüğünüz bir özellik, bu dönemse bunun hakkını vermek için harika bir zamanlama. İş arıyorsanız, bu sektör sizin için en iyisi. 

Ağustos başında olacak olan Ay tutulması sizin için değişimi temsil etmekte. Bu sürece yaklaşırken öncü olarak bazı değişiklikleri hissetmeniz mümkün. Bu süreç, birkaç hafta sürecek ve muhtemelen sonraki aylarda da devam edecek. Ay, burcunuzla iç içe olduğundan bu dönem bazı şeylerin bitmesine sebep olacakken, yeni başlangıçlar da yaratabilir. Her Kova bu konuda farklı etkilenecektir, ama şuna emin olun, değişim yaşayacaksınız. Büyük ya da ufak olması fark etmez, değişim kapınızda. Diğer insanların düşüncelerine daha az değer vereceksiniz. Herhangi bir sonucu ya da yargılanmayı dert etmeden, özgüvenle alacağınız kararlar size profesyonel başarı hazzını verecektir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER