@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 02.12.2015

Astrolog Dinçer Güner'den 2016 yıllık akrep burcu yorumu

Akrepler yeni yılda başarılarını ve kazançlarını artırabilirler. Astrolog Dinçer Güner ve Naz Bayatlı 2016'da Akrep Burcu'nu nelerin beklediğini yazdı.

Akrepler bu yıl, para kaynakları, mali planları ve kazanç yollarını temsil eden alanda yer alan Satürn’ün etkisini yıl boyu hissedecekler. Yeni kazanç yolları bulmak, kazanç artırıcı girişimlerde bulunmak ve mali portrelerini dengeleyerek iş alanında yatırımlar yapabilmek için bilinçli adımlar atacaklar. Bu yıl kendi değerinizi bileceksiniz, çevrenize, iş hayatınızdaki çabalarınıza, ortak iş yaptığınız kişilere ve ailenize yönelik olmak üzere emeğinizin karşılığını almak isteyeceksiniz. Bazı Akrepler, kazanç biçimlerinde veya harcamalarında daha bağımsız ve bütçelerini yapmakta daha özgür olmak isteyecekler ve bunu gerçekleştirecek adımları atacaklar. Bu yıl kendine iş kurmak isteyen Akrepler de olacak ve bunu başaracak fırsatlara yönelmek için çaba harcayacaklar. Bu yıl Satürn geçişi ile kazançları sağlama almak sizin için en önemli konu ve odak noktası olacak. Para kazanmak için sıkı çalışacak ve sorumluluk alacaksınız. Satürn bu yıl 24 Mart-13 Ağustos 2016 tarihleri arasında geri harekette kalacak. Bu süreçte mali konularda ve nakit akışında stresli durumlar ortaya çıkabilir. Yaptığınız işlerin veya harcadığınız emeğin karşılığını almakta güçlük çekebilirsiniz. Bütçenizin dengesini bozan gelişmeler olabileceğinden nakit harcamalarınızı dengeleyin, kredi ve borç alma verme konularına tedbirli yaklaşın. Çaba ve enerji harcadığımız konulara işaret eden Mars bu yıl uzun süre Satürn'le birlikte para ve kazançlar alanınızda geçiş yapacak. Özellikle geri hareket yapacağı 17 Nisan-29 Haziran tarihleri arasında para konularında stresli durumlar ortaya çıkabilir. Bu dönemde kazancınızı sağlama almak için çaba göstermek zorunda hissedebilirsiniz.

Dinçer Güner'den 2016 Akrep Burcu Yorumu

Şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter bu yıl 9 Eylül’e kadar Başak Burcu'nda kalacak ve sizin arkadaşlar ve grup aktiviteleri ve gelecek projeleri alanınızda yer alacak. Bu süreçte, hayatınıza yeni arkadaşlar girebilir, sosyal çevreniz genişleyebilir. Hayatınıza yeni hedefler katacak ve genişleme ve büyüme olanakları sağlayacak fırsatlara ulaşmanız kolay olacak. Dernekler, klüpler, sosyal içerikli organizasyonlara katılmak veya bunlar adına çalışmalar yapmak mümkün. Arkadaşlarınız sizden yardım ve desteğini sonbahara kadar esirgemeyecek. Jüpiter daha sonra Terazi Burcu'na geçerek bilinçaltınızı, psikolojik alt yapınızı ve iç dünyanızı temsil eden alana geçiş yapacak. Bu süreçte iç dünyanızı keşif yolculuğuna çıkabilirsiniz, spiritüel konularla yakından ilgilenebilirsiniz, yoga, meditasyon ve ruhsal çalışmalar yapabilirsiniz. Bazı Akrepler bu alanda mesleki anlamda kendilerini eğitecek veya geliştirecek çalışmalarda bulunabilir. Bazılarınız evden çalışmak için bir düzen kurabilir konsantrasyon gerektiren işlerde veya yaratıcılık gerektiren konularda bireysel çalışmalar yapabilir. Burcunuzun yöneticisi savaşçı Mars 28 Mayıs’ta Burcu'nuzda yer alacak. 
 

2016 yılının Güneş ve Ay Tutulmaları'nın Akrep Burcu'na etkileri

Bu yıl tutulmalar mart ve eylül aylarında gerçekleşecek. 9 Mart tarihinde Balık Burcu'nda bir Güneş Tutulması yer alacak. Aşk, romantizm, yaratıcı çalışmalar, hobiler ve çocuklar alanında olacak bu tutulma size yeni bir aşk getirebilir. Var olan ilişkinizdeki romantizmi güçlendirecek ve duygu dünyanızı harekete geçirecek kararları alabilirsiniz. Yaratıcı, artistik yanınızı ve hayal gücünüzü tetikleyecek bu tutulma ile sanatsal faaliyetlerde bulunabilir, tasarım gerektiren işlerde ilerleme kaydedebilirsiniz. Çocuklarınızın da yaratıcı yanını desteklemek adına girişimlerde bulunabilirsiniz. Aşk hayatı dengeli olmayan Akrepler bu dönemde ilişkilerde nerelerde hata yaptıklarını daha açıkça görebilecekleri deneyimler yaşayabilirler. Daha sonra, 23 Mart tarihinde Terazi Burcu'nda Ay Tutulması gerçekleşecek. Elde olmayan durumlardan ötürü iş ortamında veya ilişkiler alanında stresler yaşanabilir. Mesleki konularda, günlük hayat düzeninizde ve sağlığınızı korumak anlamında kendinizi daha fazla düşünmeniz gerektiğini fark edeceksiniz. Sonbahar başlangıcında, 1 Eylül’de Başak Burcu'nda Güneş Tutulması var. Bu tutulma dostluklar ve sosyal birliktelikler alanınızda olacak. Sosyal etkinliklerle, arkadaşlarla beraber projelerde güç kazanmak ve bireysel kimliğinizi güçlü bir biçimde ortaya koymak için çaba gösterebilirsiniz. Gelecek projeleri için başlangıçlar yapabilirsiniz. Diğer yandan, arkadaşlarla çalışmalar ve aranızda kurduğunuz iletişim tarzı önemle eğilmeniz gereken bir tema olabilir. Bu tutulmanın ardından 16 Eylül’de Balık Burcu'nda Ay Tutulması yer alacak. Aşk ve romantizm evinizde gerçekleşecek bu tutulma gönül işlerinde oldukça duygusal ve romantik bir ruh hali olarak ortaya çıkabilir. Sevgi ve aşk duygusunu yaşamak için güçlü bir arzu duyabilirsiniz. Sevdiklerinizle gönülden bağlar kurmak ve ilişkinizi güçlendirmek adına çaba sarf edebilirsiniz. İlişkilerde somut kararlar almak bu dönemde zor olabilir.
 

2016 yılında Akrep Burcu'nun aşk hayatı

Bu yıl aşk ve ilişkiler alanında en kısmetli dönemler 13 Mart-6 Nisan, 1-25 Mayıs  ve 22 Eylül-19 Ekim tarihleri arasında yer alacak. Bu dönemde var olan ilişkilerinize daha fazla sevgi katabilir, yeni ilişkilere başlayabilir veya sosyal hayatınızı canlandıracak aktivitelere katılabilirsiniz.
 

2016 Yılında Merkür Retro'sunun Akrep Burcu'na etkileri

Merkür bu yılda üç kez geri harekette bulunacak. İlki 5-25 Ocak tarihleri arasında Kova Burcu'nda ve sizin ev, aile, özel hayat ve ebeveynlerle ilişkiler alanınızda yer alacak. Bu dönem taşınmak, ev almak, satmak, kiralamak, evinizde dekorasyon veya tadilat işleri yapmak için uygun değil. Aile içi ilişkilere ve iletişime dikkat etmek gerekir yanlış anlaşılmalardan kaynaklanan stresli durumlar ortaya çıkabilir. Merkür 27 Nisan- 22 Mayıs tarihleri arasında Boğa Burcu'nda gerileyecek ve sizin evlilik, ortaklık ve sosyal bağlar alanınızda yer alacak. Bu dönemde evlilik tarihi almaktan, ortaklık veya bir ilişki başlatmaktan kaçınmalı. İş görüşmeleri bile bu süreçte netlik kazanmayabilir. Eski eşlerden veya partnerlerden haber alınabilir. Evli Akrepler eşle kuracağınız iletişime dikkat edin, bekar Akrepler bu dönemde ilişki başlatmayı düşüneceklerse karşılıklı bağlayıcı sözler verip almaktan kaçınmalılar. 30 Ağustos- 22 Eylül tarihleri arasında Merkür Başak Burcu'nda ve arkadaşlıklar alanınızda geri gidecek. Eski arkadaşlarla bir araya gelmek bu alanda klasik Merkür Retro sembolizmidir. Sosyal etkinlikler artar ama bir çoğu ertelenir zamanı değişir katılanlar değişir. En iyisi bunu bilerek çok önemli davet, etkinlik veya sosyal toplantıları bu tarihler arasında gerçekleştirmemek. Arkadaşlarla iletişim kurarken aşırı kuralcı ve eleştirel davranarak ilişkileri soğutmamakta fayda var.

Dinçer Güner & Naz Bayatlı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER