@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 04.12.2015

Astrolog Dinçer Güner'den 2016 yıllık yay burcu yorumu

Yaylar yeni yılda istedikleri motivasyonu bulacaklar. Astrolog Dinçer Güner ve Naz Bayatlı 2016'da Yay Burcu'nu nelerin beklediğini yazdı.

Yaylar bu yıl burcunuzda yer alan görev ve sorumlulukları artıran, bizi olgunlaştıran deneyimleri hayatımıza katan ve kariyer alanında güçlü değişimler yapmayı sembolize eden Satürn’ün etkisini yıl boyunca hissedecekler.

Dinçer Güner'den 2016 Yay Burcu Yorumu

Bu yıl hayat amacınızı ve bu yolda sahip olduğunuz beklentilerinizi daha gerçekçi düşünerek, disiplinli davranarak ve sorumluluk alarak yeniden ele almayı deneyimleyeceksiniz. Bireyselliğinizi ortaya koymak adına daha fazla çaba harcayacaksınız. Satürn sizi evlilik, ortaklık, ortak çalışmalar, sosyal ilişkiler ve kariyer konularında daha bilinçli kararlar alarak hedeflerinizde ilerlemek için motive edecek. Bekar Yaylar hayatlarına ciddi bir beraberlik katabilirler, beraberlikleri süren Yaylar'ın ilişkisi evliliğe gidebilir. Evli Yaylar, eşleri ile kurdukları ilişkide karşılıklı olarak birbirlerinden ne beklediklerini daha derinden keşfedebilirler. Özgür olmak için neler yapabileceğinizi sorgulamak, kendi başına kararlar alabilmek, ilişkilerde sınırları iyi belirlemek konusu gündeminizde olacak. Elbette Satürn görev ve sorumluluklar anlamına geldiği için bu dönemde iş alanında yeni fikirler ve bakış açısıyla açılımlar, atılımlar yapmayı planlayabilirsiniz. Mesleki eğitimler alabilir, yeteneklerinizi geliştirecek kurslara katılabilirsiniz. Yabancılarla ilişkili konular, uzun yolculuklar, uluslararası ilişkiler, basın-yayın ve tanıtım konuları, farklı kültürlerle ilgilenmek, felsefi bakış açısı ve akademik çalışmalar gibi konulardan biri veya bir kaçı bu süreçte yakından ilgilendiğiniz ve tecrübe kazandığınız bir alan olacak. Satürn‘ün Retro harekette kalacağı 24 Mart-13 Ağustos tarihleri arası hedeflerinizde gecikmelere, ertelemeye yol açabilir veya eldeki konuyu yeniden yapılandırmak, zaman ve planlama açısından bir kez daha ele almak gerekebilir. İlişkiler bu dönemde genel olarak dikkatle ele almanızı gerektiren baş tema olacaktır. Ayrıca cildinize, kemik ve dişlere, iskelet yapınıza, dizlere ve kalçalara yönelik sağlığınıza dikkat etmek gerekebilir.

Şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter’in burcunuzun yönetici gezegeni olması sebebiyle sizin yıllık temalarınızı belirlemesi bakımından önemli. Jüpiter bu yıl 9 Eylül’e kadar kariyer alanınızda kalacak. Kariyerinizi ilerletmek, başarı kazanmak ve yetenekleriniz ile öne çıkmak için size destek verecek. Bu süreçte, iş alanında yeni bir atılım yapabilir, mesleki yetenekleriniz ile göz doldurabilirsiniz. Yeni bir iş kurabilir, terfi alabilir, bilginiz ve duruşunuz ile tanınma elde edebilirsiniz. Bu yıl iş alanında göz dolduracaksınız.

Çaba ve enerji harcadığımız konuları temsil eden Mars, bu yılın büyük bir bölümünü (Mart 2016'dan ağustos ayı sonuna kadar), 6 ayı burcunuzda geçirecek. Mars gibi enerji, canlılık, dinamizm ve heves katan bir gezegenin burcunuzda transit yapması elbette size canlılık ve enerji getirecek ve hedeflerinize odaklanabileceğiniz motivasyonu da size verecek. Ancak Mars bu yıl burcunuzda 17 Nisan’dan başlayarak haziran sonuna kadar uzun bir süre geri harekette bulunacak bu retro dönemini özenli geçirmenizi tavsiye ederim. Öncelikle araç kullanırken, yolculuklarda ve kas gücü veya hız gerektiren sporlar yaparken çok dikkatli olmalı. Mars geri harekette öfkeli kızgın ve ters tavırları, agresyona müsait kişilerle karşılaşabileceğinizi ve risk, macera içeren eylemlere daha kolay atılabileceğinize işaret eder. Bu çerçevede kendinizi koruma altına almayı ihmal etmeyin. İletişim ve yakın ilişkiler alanında bu süreç stresli ve kırılmalara yol açacak bir dönem olabilir.
 

2016 yılında Güneş ve Ay tutulmaları'nın Akrep Burcu'na etkileri

Bu yıl mart ve eylül ayları tutulma mevsimi. 9 Mart’ta Balık Burcu'nda bir Güneş Tutulması gerçekleşecek. Bu ev aile özel hayat ve ebeveynlerinizle ilişkilerinizi temsil eden alanı sembolize ediyor. Aile içi ilişkiler bu süreçte daha ön planda olacak. Evle ilgili konularda kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Ev almak, satmak, tadilat yapmak, yer değiştirmek, taşınmak, ebeveynlerle yaşam, onların bakımı ve sağlığı ile ilgilenmek gibi konular gündeminizde olabilir. Bazı Yaylar evden çalışmak isteyebilir veya evle iş arasında, aile ile kariyer arasında ikilemde kaldıkları durumlar hayatlarına yansıyabilir. 23 Mart tarihinde Terazi Burcu'nda sizin arkadaşlıklar alanınızda bir Ay Tutulması gerçekleşecek. Arkadaşları, grupları, dernekleri, organizasyonları ilgilendiren sosyal ilişkilerde denge kurmak uyum sağlamak adil ve medeni davranmak konusunda duygusal ve stresli durumlar ortaya çıkabilir. Diğer yandan arkadaşlarla ortak projelerde yer almak için plan yapabilirsiniz. Arkadaşlık alanı bu dönemde önem vermeniz gereken bir yaşam teması olacak. Bazı Yaylar arkadaşlarından biri ile duygusal bir yakınlaşma yaşayabilir.

Sonbahara geldiğimizde, 1 Eylül’de Başak Burcu'nda Güneş Tutulması gerçekleşecek. Başak sizin kariyer ve prestij alanınızı temsil ediyor ve bu yıl iş ve kariyer alanında sizi güçlendirecek başlangıçlar söz konusu olacak. Bu süreçte yeni bir işe girebilir, var olan işinizde başarı kazanabilir, terfi edebilir, tanınma ve prestij kazanmak adına yeni adımlar atmak isteyebilirsiniz. 16 Eylül’de bu kez Balık Burcu'nda Ay Tutulması yer alacak. Tekrar ev aile özel hayat ve ebeveynlerle ilişkiler teması kapınızı çalacak. Bu defa eğer Mart ayındaki Güneş Tutulması'nda yarım kalmış, tamamlanmamış veya gereken önemi vermediğiniz aile ve yerleşim temaları varsa bu süreçte siz de stres yaratan duygusal gerginlik taşıyan durumlar yaşayabilirsiniz. Özel hayatınızda yer alan kişilere ve ailenize gereken önemi verdiğiniz duygusal destek sağladığınız kendinizden fedakarlık ederek sevgi gösterdiğiniz bir tutulma süreci olacak.
 

2016 yılında Yay Burcu'nun aşk hayatı

Bu yıl aşk ve ilişkiler alanında en kısmetli dönem 24 Ocak-17 Şubat, 6 Nisan-1 Mayıs ve 25 Mayıs -18 Haziran tarihleri arasında yer alıyor. Bu tarihler arasında imajınızı yenileyebilir, kendinize olan güveninizle dikkat çekebilir, sosyal ortamlarda sık sık yer alarak beğenildiğinizi hissedebilirsiniz. İlişkileriniz daha rahat, sevgi dolu ve uyumlu olacak.
 

2016 Yılında Merkür Retro'sunun Yay Burcu'na etkileri

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Merkür üç kez geri harekette bulunacak. Merkür 5-25 Ocak tarihlerinde iletişim, eğitimler, zihinsel faaliyetler ve yakın çevre ilişkileri alanınızda geri gidecek, bu alan Merkür’ün yönetiminde olduğu için siz Sevgili Yaylar bu süreci çok daha temkinli ele alın. Bilgisayar ve cep telefonlarınıza sahip çıkın, yedekleme yapın, elektronik alışverişinizi retro bitimine bırakın, yazışma ve görüşmelerde net olun, yolculuk planlarınızı iyi yapın ve güvenli seçeneklere yönelin. Merkür 27 Nisan- 22 Mayıs tarihleri arasında Boğa Burcu'nda geri harekette kalacak. Bu retro sizin iş ve çalışma ortamınızı ve sağlık konularını temsil eden alanda gerçekleşecek. Bu durumda, sağlık teması bu dönemde önemli olacak. Boğaz, boyun, beslenme, şeker, diyet ve rejimle ilgili konularda kendinize özen göstermelisiniz. İş ortamındaki ilişkiler stresli geçebilir, yapılacak işlerde gecikmeler, terslikler ve ertelenmeler olabilir. Maddi beklentiniz varsa bu konu retro bitiminde düzelecektir. Bu dönemde tamirat ve tadilat işleri yapacaksanız bilin ki oldukça uzun sürecek ve zahmetli olacak, bu nedenle kalkışmayın derim. Evcil hayvanlarınıza da bu süreçte ilgi, sevgi ve bakımı eksik etmeyiniz. Merkür son olarak, 30 Ağustos-22 Eylül arası Başak Burcu'nda geri gidecek bu önemli bir retro olacak çünkü sizin iş ve kariyer ile ilgili alanınızda gerçekleşecek. Bu süreçte işle ilgili çalışmalarda ve yapacağınız kariyerle ilgili atılım ve girişimlerde işler istediğiniz gibi hızlı ve planlı ilerlemeyebilir. İş görüşmeleri yapacaksanız sonuçları retro bitene kadar gelmeyebilir veya netleşmeyebilir. Topluluklar önünde sunum veya konuşma yapacaksanız istediğiniz etkiyi yaratmakta zorlanabilirsiniz. En iyisi hazırlanmaya önceden başlamak donanımınızı kontrol etmek. Ebeveynlerden birinin sağlığı ve bakımı için check-up ve kontroller yapmak gerekebilir.

Dinçer Güner & Naz Bayatlı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER