berna atay pudra canli yayin astrolog astroloji
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz.

Jüpiter Yay burcunda (8 Kasım 2018-2 Aralık 2019)

Fırsat ve genişlemeden sorumlu şans gezegeni Jüpiter 08 Kasım 2018 itibari ile yuvasında Yay burcunda ve bu yolculuk 02 Aralık 2019 tarihine kadar sürecek.

İZLE: JÜPİTER'İN ETKİLERİ👇 
Astrologlar ve astroloji meraklıları için heyecan verici transit, bugün 8 Kasım 2018'de gerçekleşiyor ve fırsat ve genişlemeden sorumlu iyicil şans gezegeni Jüpiter yuvasına geliyor. Jüpiter, 2 Aralık 2019'a kadar burada kalacak.

Jüpiter Yay burcunda! (8 Kasım 2018-2 Aralık 2019)

Büyük iyicil, fırsat ve genişlemeden sorumlu şans gezegeni Jüpiter 08 Kasım 2018 itibari ile yuvasında Yay burcunda ve bu yolculuk 02 Aralık 2019 tarihine kadar sürecek.

Umuda, iyimserliğe çok ihtiyacımız olan bu dönemde Jüpiter'den beklentilerimiz çok büyük. Jüpiter'in bu transiti de iyimser olmak, düşünmek ve umutlanmak için harika bir fırsat! Burada bahsedilen iyimserlik, aptallık, kendini kandırmak veya Pollyannacılıktan farklı. Jüpiter'in bu transiti inancı ve umudu getiriyor. Tekrar ve tekrar denemek, negatif enerjiyi baskılamak bu dönemde mümkün. 

İşte bu nedenle deneyimli astrolog ve eğitmen Berna Atay ile Jüpiter & Yay transitini Pudra.com okuyucuları için değerlendirdi. Jüpiter Yay transitinde hangi burç nasıl etkiler alacak, öğrenmek için yine Berna Atay ile hazırladığımız diğer haberimize tıklayabilirsiniz: ​Jüpiter Yay transitinin burçlara etkisi

Şimdi Berna Atay'ın blogunda da dile getirdiği yorumlarına göz atalım. 

"Jüpiter Yay inanmaktır, inançtır. İyimserdir ve iyileştiricidir." 

8 Kasım 2018 itibari ile Jüpiter Yay burcunda ve 2019 sonuna dek çok destekleyici konumda.   Bu enerji hayata bakışımızda iyileşme, vizyon ve genişleme getiriyor olacak.  Tabii bizlere de çok görev düşüyor, farkındalığımızı yükselterek, iyileşme için de eyleme geçerek şanslar yakalıyor olacağız. 

Jüpiter fırsat getirir, iyileştirir, şifalandırır!

Bu süreç içinde hayatlarımızda iyileşme, vizyon, bakış açımızda genişleme gündemimizde olacaktır. Fakat bireysel anlamda mümkün olduğunca hayal etmeniz gerekir!

Jüpiter Yay transitinde neler yapabiliriz?
- Geleceğinizi, olmak istediğiniz yeri, hayallerinizi yükseltin. 
- Yaratıcı workshop’lara gidin, kendinizi ilerlemeniz için eğitin, geliştirin...
- Muhteşem kişisel gelişim kitapları var, mutlaka okuyun. 
- Mümkün olduğunca kendi üzerinizde çalışın!

Yaşamınıza vizyon katın, Jüpiter Yay vizyondur!

Vizyon katmak, vizyoner olmak, geleceğe umutla bakmak Jüpiter-Yay enerjisi altındadır. Yeni deneyim, ilgi ve merak duyacağımız yeni keşifler ile karşılaşabileceğimiz bir süreç olacaktır. 

Öncelikle buradaki şans faktörünü anlamamız için Astrolojiyi doğru anlamak ve doğru yorumlamanın öneminden bahsetmek gerekir. 13 ay boyunca Jüpiter yuvasında, Yay burcunda olacak.  Bu süreçte haritanızda hangi alanda olduğunu ekli burçlar bölümünde detaylıca anlattım.  
Jüpiter, haritanızda gezindiği alanda fırsat getirme gayretinde çalışacak. Ancak buradaki fırsat, genişleme, ilerleme temasını anlarken eyleme de ihtiyaç duyulduğunun altını çizmek isterim.  Unutmayın ki, enerjiler gelir ve geçer, bir gün gelir ve geçmişte aldığımız bir kararla ne kadar doğru yaptığımızı anlarız veya almadığımız bir kararın pişmanlığını yaşarız.

Fırsatların karşımıza çıkmasından ziyade fırsatı değerlendirebilecek vizyonda olabilmektir asıl olan! Bu noktada Jüpiter Yay transitinin burçlara etkisi yazımı okurken lütfen bahsettiğim konularda girişimci olun! Fırsatları anlamak da çok önemlidir!

Jüpiter Yay sürecinde en şanslı burçlar
  • Bu transitte en şanslı burç Yay ve Yay burcunda gezegeni olanlar, yükselen Yaylar. 
  • Sonrasında Aslanlar 
  • Arkasından Koçlar...

Unutmayalım ki, haritamızda tek bir unsur yok! Jüpiter haritalarımızda hepimizin farklı yaşam alanları ile ilgili konularda destek getiriyor.  Ekli burçlar bölümünde buna değindim.

Sonuç olarak Jüpiter bizlere bir hediye vermek istiyor olacak, hediyesinin ne olabileceği hakkında biraz çalışalım şimdi, gerekli eylemler için inisiyatif alalım! Vizyoner olalım. Bugüne değil, geleceğe odaklanalım... Unutmayalım, önce hayal, sonra eylem ve sonra somut sonuçlar...

Astroloji Uzmanı ve Eğitmen Berna Atay


 
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER