berna atay pudra canli yayin astrolog astroloji
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz.

Özgürlüğe merhaba!

21 Ocak Cumartesi İstanbul saatiyle 23:53'te Kova burcunda bir Yeni Ay gerçekleşecek.

Özgürlüğe merhaba! 21 Ocak Cumartesi İstanbul saatiyle 23:53'te Kova burcunda bir Yeni Ay gerçekleşecek. Uzunca bir süredir içe kapanma, daralma, hareket edememe gibi durumlar yaşadık ancak Kova Yeni Ay'ı ile yeni fikirler, gelişmeler, ilerleme, hayalleri gerçekleştirme, özgürleşme yollarının önü açılmaya başlıyor.

Özgürlüğe merhaba!

Zihinsel olarak aktif bir süreç. Yeni Aylar, yeni başlangıçlar zamanıdır. Aklınıza gelen her fikri bir yere not edin. Sınırlarınızı kaldırın. Kendinizi ifade edecek yeni alanlar keşfedin.

Yeni Ay haritasının yükselen yöneticisi Venüs, Satürn ile 5. evde. Burası sanatsal yaratıcılığı, kendini ifade etme, aşk hayatı ve çocukları anlatır. Bu konularla ilgili yeni gelişmeler veya gündemler söz konusu olabilir. Yuva, aile, kökler alanında gerçekleşecek Yeni Ay sonrasında Ay ilerleyen zamanda Venüs ve Satürn'ü tetikleyecek.

Genel olarak tüm bu konularda farklı, ilerici, entelektüel ve zihinsel olarak güzel bir dönem geçirebiliriz. İyi değerlendirmek gerek. Herkese iyi hafta sonları...


 
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER