10.01.2017

Astrolog Şenay Devi Yangel'den 2017 yıllık Yengeç burcu yorumları

Yengeç burçlarını bu yıl deneyimlerini hayata yansıtma şansını bulacak. Astrolog Şenay Devi Yangel'in 2017 yıllık Yengeç burcu yorumları Pudra.com'da.

Yengeç burçları yaşamını tepeden tırnağa yenilemek için kararlar almalı, yaşam merkezini sevgi, saygı ve onlara değer veren kişiler ile doldurmalı. Gökyüzü onları son senelerde oldukça yoğun bir dizi sınavdan geçirdi şimdi ise yaptıklarını ve onlara yapılanlardan aldıkları dersleri yaşama yansıtma süreci başlıyor. Bu sürecin farkındalığı iş hayatında da aile hayatında da Yengeç'lerin kararları ile betimlenecek.

Astrolog Şenay Devi Yangel'dan 2017 yıllık Yengeç burcu yorumları
 

Sağlık

Yılın ilk üç ayı hava yolu ile bulaşan rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz. Özellikle kulaklarınızla ilgili işitme ağrı gibi konular söz konusu olabilir. Bunun dışında ciddi bir sağlık sorununuz olmaması için olumsuz enerjileri düşünceleri zihninizden uzaklaştırmayı başarmalısınız.
 

Aşk

Aşk hayatınızda istikrarlı ve şanslı enerjiler söz konusu sizler için kararlı ve sahiplenen bir tutum içinde olabildiğiniz takdirde. Bekar Yengeç'ler aşklarını evlilik ile taçlandırabilir.
 

Kariyer

Siz yaratıcı olumlu enerjinizi toplayıp iş hayatınızdaki yansıtmayı başardığınız anda yeni imkanlar elde etme şansına sahipsiniz. Finansal konularda bilinçli işbirlikleri ve doğru kararlar kazancınızı da arttıracak. Yılın ikinci yarısında mali gelirlerinizde ortak işlerle karlı yatırımlar gerçekleştirebilirsiniz.
 

Eğitim

Bu yıl eğitim alanındaki tüm öğrenciler ve bu sektörde görev alan Yengeç'ler zamanı doğru değerlendirmeniz amaçlarına hızla ulaşmanızı sağlayacak etkilere sahip.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER