› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 21.09.2017

Burçlara göre güzellik önerileri

Burçlar karakterimizi etkilerken, güzellik tercihlerimize de şekil veriyor. Burcunuza göre uygulayabileceğiniz güzellik önerileri Pudra.com'da.

Burçlar karakterimizi şekillendirmekten, olaylara verdiğimiz tepkilere kadar bizi etkilerken stilimizi de belirlememizde büyük rol oynuyor. Burcunuza göre güzellik rutininizi değiştirerek karakterinizle daha uyumlu hale getirebilirsiniz. 

Burçlara göre güzellik önerileri
 

Koç Burcu (21 Mart - 20 Nisan) 

Enerjik ve sempatik tavırlarıyla çevresini etkileyen Koç burçlarının, güzellik konusunda uyguladıkları belli bir rutinleri var. Hem rahat hem de çekici görünmeye önem veren Koçlar, yüz hatlarını ortaya çıkaracak doğal bir kontür, renkli eyeliner ve kirpiklere hacim veren bir maskara yardımıyla pratik ve çarpıcı bir görünüme kavuşabilir. Dikkatleri yüzünüze çekmek içinse saçlarınızı sıkı bir atkuyruğu yapabilirsiniz. Kontür konusunda kendinize güvenmiyorsanız allıkla kontur yapımını anlattığımız haberimize göz atabilirsiniz. 
 

Boğa Burcu (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Sadık ve sıcak kanlı Boğa burcu kadınlarının ışıltısı yüzüne yansımalı. Herkesin arkadaş olmak istediği eğlenceli Boğa kadınının en dikkat çeken yönü sade ve rahatlatıcı yüz güzelliği. Bu özelliği öne çıkarmak için cilt bakımına özen gösterip, düzenli olarak peeling, nemlendirme gibi işlemlerle cildinize gereken önemi göstermelisiniz. Makyaj çantanıza da cildinizin ışıltısını destekleyecek aydınlatıcı bir ürün eklemeyi unutmayın, ufak bir yardımla doğal güzelliğinizi öne çıkarabilirsiniz.  


İkizler Burcu (22 Mayıs - 22 Haziran)

Değişiklikten hoşlanan İkizler bu huylarını güzellik rutinlerine de yansıtır. Farklı saç modelleri ve renkleri ikizler için güzel değişiklikler olabilir ancak her zaman saç rengini tamamen değiştirmek saçı çok yıpratan bir işlem. Bunun yerine saçlara balyaj ile renk katabilirsiniz. Sık sık değişim isteyen bir yapınız varsa bu balyajlar için birkaç hafta kalan geçici boyalar ile yaptırabilirsiniz, bu şekilde saçlarınız yıpranmaz. 
burçlara göre güzellik
 

 

Yengeç Burcu (23 Haziran - 23 Temmuz)

Doğal görünüme önem veren, duygusal Yengeçlerin güzellik rutinlerinde allık büyük önem taşıyor. Doğal bir kontür, elmacık kemiklerinin üzerine biraz aydınlatıcı ve allıkla yanaklara biraz renk. İşte Yengeç burçlarının tam ihtiyacı olan, güzelliklerini öne çıkaracak makyaj bu kadar basit. Farklı tonlarda, yapılarda allık çeşitlerini deneyebilirsiniz, unutmayın allık sizin kilit parçanız.
 

Aslan Burcu (24 Temmuz - 23 Ağustos)

Dikkatleri daima üzerine çeken Aslan burçları için çekici görünmek her şeyin başında gelir. Göz makyajını oldukça seven Aslanların en kıymetli parçaları şüphesiz dikkat çekici saçları. Doğru modelde, doğru renkte ve güzel şekillendirilmiş hacimli bir saçla, Aslan kadının bulunduğu ortamda yıldız olması kaçınılmaz. Doğru renk seçimi için 2017 saç rengi trendlerine bakabilirsiniz.
 

Başak Burcu (24 Ağustos – 23 Eylül)

Mükemmeliyetçi Başaklar için konu güzellik olunca tabii ki kusursuz bir makyaj olmazsa olmaz. Abartılı görünümleri sevmeseler bile yaptıkları makyajın daima mükemmel görünmesine önem verirler. Başak kadınları makyaj çantalarında mutlaka kusursuz bir zemin için makyaj bazı ve saatlerce bozulmayacak bir makyaj için makyaj sabitleyici sprey bulundurmalı.


Terazi Burcu (24 Eylül – 23 Ekim)

Çoğu insanın ilk bakışta en çok dikkat ettiği şey karşısındaki kişinin elleri oluyor. Oldukça sosyal olan Terazi burçlarının da bu yüzden ellerinin daima ön planda olacağının farkında olması gerekiyor. Bakımlı, manikürlü tırnaklar Terazilerin olmazsa olmazı. Makyaj çantalarının kilit parçaları ise nemlendirici el kremi, törpü ve oje. Tarzınızı tamamlamak için Terazi kadınları için stil önerilerine mutlaka göz atmalısınız. 

burçlara göre güzellik

Akrep Burcu (24 Ekim – 22 Kasım)

Kendinden emin ve dikkat çekici akrep kadınlarının güzellik rutinlerinde öne çıkarması gereken nokta şüphesiz dudakları. Akrep kadınlarının makyaj masalarında kırmızı gibi iddialı renklerde rujların mutlaka bulunması gerekiyor. Dudak çerçeveleme konusunda yeteneklerinizi geliştirip en büyük silahınız olan dudaklarınızı kullanmalısınız. Akrepler için stil önerilerine göz atarak stilinizi tamamlayabilirsiniz.

Yay Burcu (23 Kasım – 22 Aralık)
Kırılgan Yay kadınına en çok derin bakışlar yakışıyor. Bunun için Yayların makyaj çantasında bir far paleti, maskara ve tekli takma kirpik mutlaka bulunmalı. Açık renkli gözlere sahip olanlar mor ve mavi tonlarda, koyu renkte göze sahip olanlar ise yeşil, kahve ve altın tonlarında bir far paletini deneyerek göz makyajlarında fark yaratabilirler. Tarzınızı tamamlamak için Yaylar için stil önerilerinden ilham alın.
 

Oğlak Burcu (23 Aralık – 20 Ocak)

Oğlak kadınlarının etkileyici bir makyaj için uzmanlaşması gerektiği konular eyeliner ve belirgin bir kaş. Detaycı Oğlakların keskin eyeliner'ı çekmekte ustalaşması çok zaman almaz. Kaş konusunda ise biraz daha çaba sarf etmesi gerekli çünkü kusursuz kaş emek ister. Makyaj çantasında mutlaka bir cımbız, kaş jeli, kaş kalemi ve kaş farı bulunmalı. Şekil verme konusunda sıkıntı yaşıyorsanız kalıplardan yardım alabilir ya da bir kaş tasarım merkezine danışabilirsiniz. Hangi ürünü seçmeniz gerektiği konusunda şüpheniz varsa, En iyi kaş şekillendirme ürünleri yazımız size rehber olabilir.
 

Kova Burcu (21 Ocak-12 Şubat)

Yaratıcı ve özgür ruhlu Kova kadınları güzellik konusunda oldukça hassaslar. Cilt bakımından, makyaja her konuda titizlikle hareket eden, daima doğru ürünleri arayan Kovaların mutlaka imzası niteliğinde bir parfümü olmalı. Eğer hala belirli bir parfümünüz yoksa 2017 kış parfümlerinden birini deneyebilirsiniz.
 

Balık Burcu (20 Şubat-20 Mart)

Hayalperest, yenilikçi Balık kadınları dikkat çekici makyajları denemekten kaçınmamalı. Balıklar, renkli farlar, eyelinerlar ve maskaraları kullanarak içlerindeki sanatçıyı güzellik rutinlerine dahil edebilir. Rengarenk farları kimse Balık kadınları kadar iyi kullanamaz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER