selen serdaroglu profil foto2
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz.

Kırışıklık iyileştirme için evde iğnesiz botoks incelemesi

Kırışıklarınız için botoks yaptırmak istiyor ama iğneden korkuyor musunuz? Evde iğnesiz botoks teknolojisi sunan Luna Microcare Eternal ürününü inceledik.

Günümüzde güzellik algısı değişti. Artık sadece medya önünde olanlar değil, toplumun her kesiminden kadın ve erkek sağlıklı yaşam sürdürme konusundaki özenlerinin yanı sıra görünümüne de daha dikkat eder oldu. Standart kozmetik uygulamaların ve dermokozmetik ürünlerinin kullanımının yanı sıra plastik cerrahi ve medikal estetik uygulamaları da son derece yaygınlaştı. Bunlardan en bilineni, uzun yıllardır ülkemizde de popüler olan botoks yöntemi. Kişinin uzun vadede ortaya çıkacak kırışıklıklarının ve mimik çizgilerinin derinleşmemesi için uygulanan ve diş sıkmadan terleme sorununa kadar pek çok sağlık sorununun tedavisinde de kullanılan botoks, standart uygulamalar arasına girdi. Ancak botoks maddesinin iğneli bir şekilde ilgili bölgeye enjekte edilmesi nedeniyle belli bir kesim halen botoks yöntemi uygulamadan çekiniyor. İşte bunun için artık iğnesiz bir botoks yöntemi var.
 
Yağmur KalyoncuGeçtiğimiz ay, iğnesiz botoks imkanı sunan Luna Microcare London'ın kurucusu Dr. Muhammet Avcil ve markanın Türkiye elçisi Yağmur Kalyoncu ile marka distribütörleri Yavuz Güleç ve Taylan Tekin’in ev sahipliğinde bir etkinlik gerçekleştirildi. Güzellik dünyasından editörlerin ve ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleştirilen özel basın davetinde Luna Microcare’in evde iğnesiz botoks imkanı sunan teknolojisi anlatıldı.
 
Evde kendi kendinize botoks uygulaması yapabileceğiniz, göz altlarına yapıştırılan şeffaf bantlardan oluşan ürünün detaylarını öğrendiğimiz davette aynı zamanda Dr. Muhammet Avcil ve ekibinin uzun süren çalışmalarından ortaya çıkan leke tedavisinde kullanılmak üzere Luna Microcare® Luminous ve yaşlılık lekelerinde kullanılmak üzere Luna Microcare® Enlighten ürünleri de tanıtıldı. Asıl konumuza gelecek olursak… Peki evde kendi kendinize botoks uygulaması yapabileceğimiz Luna Microcare nedir ve nasıl bir teknolojiye sahip?
 
Luna Microcare Eternal özellikleri
 
Luna Microcare Eternal Şeffaf Bant Yapısı
 
  • Tümü patentli ve dermatolojik testlerden geçmiş içeriklere sahip ürün, İngiltere merkezli biyoteknoloji şirketi Imperial Bioseience tarafından geliştirildi.
  • Güçlü aktif bileşenlerden oluşan formülüyle cildin yaşlanmasıyla bağlantılı temel süreçleri hedef alıyor ve cildin doğal biyoritmini yeniden senkronize ederek, daha genç ve sağlıklı bir görünüm kazanmasına yardımcı oluyor.
  • Saç telinden de ince yüzlerce mikro-iğneden, hyalüronik asit polimerlerinden ve özel aktif bileşenlerden oluşan ürün, cilde uygulandığında kendi kendine çözünen bu mikro-iğneler aracılığıyla dokuların gençleşmesini sağlıyor ve botoks benzeri etki gösteriyor. 
  • Cildin seçici geçirgenliği  “aktif taşıma” özelliği ile aşılıyor.
  • İçeriklerinden bazıları: Çizgileri azaltan, kolajeni artıran bileşenler içeren, incelmiş dokuyu onaran, cildi besleyen ve güçlendiren Oktapeptid3’ün yanı sıra Adenosine, Hyalüronik Asit, Marine Extract, Palmitoyl Tripeptide-5.
  • Evde kullanım için kolay ve pratik bir ürün olan “Luna Microcare® Eternal”, mikro-iğnelerin yerleştirildiği şeffaf bir banttan oluşuyor. Yapmanız gereken tek şey yüzünüzde seçtiğiniz noktalara, örneğin göz altlarınıza bu bantları yapıştırmak.
 
Etkileri:
 
Luna Microcare Eternal nasıl çalışır?
 
  • Düzenli olarak Luna Microcare Eternal kullanımının 4 hafta kadar kısa bir sürede kırışıklıkları ve kaz ayağı görünümünü %82 oranında azalttığı Almanya’da gerçekleştirilen klinik deneyler ile ispatlanmış.
  • Bantlar cilt yoğunluğunu %47 oranında, nemlenmesini de %220 arttırıyor.
   
Luna Microcare EternalEvde iğnesiz botoks uygulaması
  • Hazır dermaroller bantları gibi bir sisteme sahip olan ve haftada bir kez kullanılan ürün, kazayaklarına veya gözaltına uygulanabiliyor ancak Luna Microcare yaşlanmaya karşı tüm sorunları hedef alan bir kür olduğundan sadece göz çevresi için değil, alındaki mimik çizgilerine, kaş arası derin çizgilere, yanak kırışık çizgilerine de uygulanabiliyor.  
  • Kutuda 4 paket yer alıyor. Her paketin içinde 2 adet bant var. Bu anlamda eğer göz altına uygulamayacaksanız, örneğin kaş arası derin çizgileriniz için kullanacaksanız, tam bir kür için ihtiyacınız olan toplam bant 12 adet. (1,5 paket)

Adım adım uygulama
  • Bandın uygulanacağı göz çevresindeki bölgeyi yıkayarak temizleyin ve tamamen kurulayın.
  • Ellerinizi yıkayıp kuruladıktan paketi işaretli yerden açın. İçinden 2 adet bant çıkacak. Bantların sadece yapışkanlı yerlerine nazikçe dokunun. Ortadaki kısım mikro iğnelerin bulunduğu bölüm olduğundan o kısma dokunmayın.
  • Bantları açtıktan sonra, cilde uygulandığında kendi kendine çözünen bu mikro-iğneleri siz de göreceksiniz.
  • Bandı doğru yere uygulayabilmek için ayna karşısında ilgili mimik çizginizi çalıştırın. Örneğin gülümseyin, o bölgeye dokunun ve tam olarak nereye yapıştırmanız gerektiğini tekrar görün. Ardından tekrar normal ifadenize dönün ve bandı pürüzsüz bir şekilde duracak şekilde yapıştırın. Kenarlarındaki yapışkanların iyice cildinize oturduğuna emin olun. Ancak bantların üzerine elinizi sürtme/kaydırma hareketi kesinlikle yapmayın. Bunun yerine nazik hareketlerle bastırın. Bu sayede mikro iğneler cilt altınıza doğru bir şekilde oturacaktır.
  • Bandı en az 2 saat ya da gece boyunca ilgili bölgede tuttuktan sonra nazikçe çıkarın. Marka, en iyi sonuç için en az haftada bir ve gece boyunca uygulamamızı öneriyor.
 
Luna Microcare Eternal şeffaf bant
 
Editörün notu:
  • Uygulamayı yaptıktan sonra duş almamanız gerekiyor. Ancak akşam banyosundan sonra yatmadan önce kullanacaksanız gözünüzü ovuşturmayacağınızdan emin olun. Bandın katlanmaması gerekiyor. Emin değilseniz, uygulamayı sabah saatlerinde yapın. Bantlar şeffaf olduğundan standart maske uygulamaları gibi görünüşünüzü çok etkilemiyor. Bu nedenle evde kullanımda kapınızı kargocuya rahatlıkla açabilirsiniz. 😊
  • Yaşa bağlı olarak deri elastikiyetinin kaybı nedeniyle 50 yaş üstünde bant izleri sabah kalktıktan sonra bir-iki saat kadar kalabilir. Bu bir sorun değil.
  • Derinizde yara varsa veya dermatit veya egzama gibi bir sorununuz bulunuyorsa, ürünü kullanmanız tavsiye edilmiyor.
  • Luna Microcare kutusunu oda sıcaklığında muhafaza edin ve doğrudan güneş ışığına maruz bırakmayın.

Ne kadar kullanılması gerekiyor?
Uygulama: Haftada 1. Kürün tamamı 3 ay.
Dermaroller uygulamalarında sonuç için en az 6-8 seans almak gerektiği gibi, kırışıklık görünümünün iyileşmesi için bu üründe de 12 haftalık uygulama öneriliyor. 12 haftalık uygulama için 3 kutu almanız gerekiyor. (1 kutunun içinde 4 çift şeffaf bant bulunuyor)

Kullanıcı yorumları / Yaşlanma etkilerine karşı iğnesiz botoks kullananlar
  • Bir süredir tüm cilt tiplerine uygun, temiz içerikli kendi kozmetik ürünlerinin aysenuryazicishop.com adresinde satışını yapan ve aynı zamanda kendi Youtube adresinde deneyimlerini paylaşan Sunucu ve Yazar Ayşenur Yazıcı da ürünü sponsorsuz bir şekilde deneyimleyen kişilerden biri.
  • Bağımsız kullanıcılar uygulaması çok pratik olan şeffaf bantların ilk kullanımdan itibaren bariz bir şekilde etkilerini gördüklerini ifade ediyor. Etkilerini daha iyi anlayabilmek adına her hafta işlem öncesi kendinizi fotoğraflayarak gelişimi çok da net görme fırsatınız var.
  • Kullanıcılardan gelen bir diğer geri bildirim ise etkisinin uygulama sürecinin bitmesinden sonra da devam ettiği yönünde olması.
  • Ürün, içerisindeki bileşenlerin deri altında kalması sebebiyle deri altındaki deformasyonu onarmaya devam ediyor.

Nereden alabilirsiniz?
Luna Microcare® LONDON ailesinin ürünlerine seçkin klinklerden, lunapatchturkiye.com online alışveriş bölümünden ve beymen.com.tr sitesinden ulaşabilirsiniz.
 
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2