› 
 › 
summer 27.10.2009

Bu kış leopar desen çok moda!

Leopar desen her zaman olduğu gibi bu sezon da kıyafet ve aksesuarlarda karşımızda. Üstelik bu kez hem vahşi, hem eğlenceli!

Leopar baskı her sezon karşımıza mutlaka çıkan ölümsüz bir trend. Ünlü tasarımcıların yeni koleksiyonlarna baktığımızda leopar efektlerinin 2010 kışında da gerek baştan aşağı, gerekse detaylarda kullanıldığını görüyoruz.

Leopar desenli kıyafet kombinleri ve modeller için tıklayın.



Blumarine bu konuda sezona damgasını vurdu. Koleksiyonunu Day Glo sanatıyla bilinen tasarımcı Stephen Sprouse ve Pop Art'ın dahisi Andy Warhol'dan esinlenerek yaratan Blumarine'in buram buram pop art kokan defilesinde leopar desen onlarca kombinle karşımıza çıktı. 80'lerin leopar görünümlerinden yola çıkarak etekten pantolona, kabandan elbiseye, ayakkabıdan clutch'lara kadar her alanda leoparı kullandı. Aynı şekilde leopara ağırlık veren bir diğer tasarımcı da çılgın Fransız Jean Charles de Castelbajac oldu. Onun kış koleksiyonunda hem kadınlarda hem erkeklerde baştan aşağı leopar baskılar gördük. Hatta Castelbajac o kadar kendisini kaptırmış ki, leopar başlıkları ve leopar kafalarından oluşan bluzlar bile tasarlamış. Bu konuda sezonun uçuk tasarımcısı Castelbajac yalnız değil. Hint tasarımcı Ashish Gupta da leopara bolca yer verenlerden. Onun tasarımları da oldukça cesur; renklerde sınır tanımamış ve kombinler oldukça zıt şekillerde yapılmış.



Rengarenk leoparla bu kış oldukça revaçta. Dolce & Gabbana'nın siyah beyaz leopar baskısı veya Gucci'nin parlak mavi desenleri podyumlarda gözlerimizi aldı. Rachel Comey'in muhteşem mini elbisesi, Dries Van Noten'in kışkırtıcı leopar detayı, Diane Von Furstenberg'in leoparın vahşiliğini sonuna kadar kullandığı 'baştan aşağı' kombini yine sezona damgasını vuran karelerden oldu.

Klasik leopar görünümlere baktığımızdaysa Undercover ve Valentino defilelerindeki kabanları ve Oscar de la Renta'nın elbiselerini görüyoruz sadece. Anlaşılan bu kış Jimmy Choo'nun pembe leopar clutch'ları ve topuklu ayakkabıları klasik modellerden daha fazla ilgi görecek! Eğer siz de bu kış leoparın etkisi altına girdiyseniz, buyurun size yeni koleksiyonlardan birkaç parça leopar baskısı.


2010 kış modasıyla ilgili diğer haberlerimize mutlaka göz gezdirin:


Sonbahar kış 2010 trendleri Bu kış moda dünyasına 80’ler şemsiyesi altında keskin omuzlar, payetli elbiseler, deri ceketler, leopar desenler damgasını vurdu.

2010 kışının en moda parçaları Bu kış gardrobunuzda mutlaka bulunması gereken 10 parçanın ne olduğunu ve onları nasıl giymemiz gerektiğini biliyor musunuz?

2010 abiye elbise modası Abiye ve gece elbisesi seçimi zor iştir. Bu konuda işinizi kolaylaştıracak püf noktalarını ve abiye ve gece elbisesi modelleri pudra.com'da...

2010 kışının moda trendi: Blazer ceket Son yılların öne çıkan trendlerinden blazer ceketler 2010 kışında da smokin, boyfriend ve vatkalı modelleriyle karşımıza çıkıyor.

2010 kışının moda trendi: Payetli kıyafetler
Sezonun en göz alıcı trendlerinden payetli kıyafetleri ve kombinleri...

Ekose modası tam gaz devam ediyor!
Ekoseler 2010 sezonunda zirve yapıyor. Machka, Twist, Mango, İpekyol gibi markalardan sizin için seçtiklerimize mutlaka göz atın…

2010 kış elbise trendleri Yeni sezonda en dikkat çeken parçalar arasında elbiseler bulunuyor. Bakalım 2010 modasının elbise modelleri neler?

2010 hitleri: Jeggings ve Süper Skinny Taytlar, jean kumaşıyla hayatımıza geri dönüyorlar. Skinny jeanler ise artık daha da “süper!”
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2