› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 08.11.2016

Mango ile bu kış hem salaş hem de iddialıyız

Mango Kasım Koleksiyonu ile salaş ama iddialı bir kış bizi bekliyor. Geniş kesim kalıpların ve kürklü paltoların ön planda olduğu koleksiyon Pudra.com'da!

Kışlıklar çıksın ortaya! Havalar soğudukça, kalın kazaklar ve montlar ince giysilerin yerini alıyor. Buna üzülmek yerine, dört mevsimi yaşamanın keyfini çıkaralım. Sezonun şahane kış koleksiyonlarını da düşünecek olursak, kışın gelmesine içerlenecek bir şey yok aslında. Mango Kasım Koleksiyonu bu kışın bomba gibi geçeceğinin habercisi.

Mango 2016-2017 Sonbahar-Kış kampanya fotoğrafları ve ürünleri için tıklayın.

Mango bu koleksiyon için ilhamını dağlardan ve soğuk havaların zengin bitki örtüsünden almış. Geniş kesimli yünlü ve kürklü paltolar, ince kuş tüylü dış giyim parçaları, bu dönemin kış geleneklerini yansıtıyor. Balıkçı yaka kazaklar sezonun en moda ürünlerinden. Kazak ve paltolardaki spor çizgiler ise klasik kıyafetlere estetik bir hava katıyor.

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Sezonun en şık gece elbiselerini seçtik
Düğünler ve şık davetler, yaza kışa bakmadan devam ediyor. Sizin için seçtiğimiz sezonun en güzel abiyeleri ile elbise bulma derdinden kurtulabilirsiniz.

Bu sokak stillerinden ilham alın
Moda haftalarında podyumlar kadar sokaklar da çok hareketli. Geçtiğimiz moda haftalarının en sevdiğimiz sokak stilleri Pudra.com'da.

Beymen Blender kışa hazır!
Beymen Blender, 2016 Sonbahar-Kış sezonuna yeni eklenen markaları ile kışa hazır. Beymen Blender kış sezonu Pudra.com'da!

Sonbaharın en güzel palto modellerini seçtik (2016)
Ünlü markaların Sonbahar-Kış koleksiyonlarından en beğendiğimiz palto modellerini bir araya getirdik. Görmek için galeriye tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2