@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 02.09.2015

Çocuklar için sağlıklı ve lezzetli smoothie tarifleri

Şeker içermeyen, meyve ve sebzelerle yapılan bu smoothie'ler çocuklarınız için! Çocuklarınızın keyifle tüketebileceği smoothie tariflerini mutlaka deneyin.

Çocuklar için smoothie tarifleri
1/7
Taze meyve ve sebzeleri mikser veya blender kullanarak hızlıca lezzetli smoothie'lere dönüştürebilirsiniz. Çocukların çok sevdiği smoothie'ler hem sağlıklı hem de tam bir enerji ve vitamin deposu. Smoothie hazırlarken sadece sıvı miktarını fazla kaçırmamaya ve blender'dan geçirme süresini iyi ayarlamaya dikkat etmeniz yeterli.
 
Çocuklar için hazırladığımız bu sağlıklı ve lezzetli smoothie tarifleri şeker, tatlandırıcı, şurup veya bal içermiyor. Hepsi tadını gerçek meyvelerden alıyor. Üstelik kullanacağınız malzemeler yoğurt, muz, havuç, ıspanak ve brokoli gibi herkesin evinde rahatlıkla bulabileceği yiyecekler. Çocukların hoşuna giden eğlenceli bardaklarla ve renkli pipetlerle smoothie'leri çocuklarınıza sunabilirsiniz. İsterseniz Çocuklar için sağlıklı ve pratik kahvaltı tariflerilerimizden ilham alarak, bu smoothie'ler ile birlikte renkli kahvaltılar hazırlayabilirsiniz. Çocukların bu smoothie'lere bayılacakları kesin.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2