@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 24.04.2015

Hafta sonunu kalorisiz atlatmanın yolları

Diyetinizin ilk beş gününü geride bıraktınız ve geldi çattı hafta sonu... Arkadaş toplantıları, abur-cuburlar, yemeli içmeli ortamlar... Peki diyetinizi tehlikeye sokmadan hafta sonunu nasıl atlacaksınız? Cevabı Pudra.com'da!

Diyetin ilk haftası genellikle tehlikeli oluyor. Hafta içi iş yoğunluğundan zamanın nasıl geçtiği anlaşılmıyor ama hafta sonunu diyeti bozmadan geçirmek gerçekten büyük bir özveri istiyor. Dr. Mehmet Öz’ün hafta sonunu ‘tehlikelerden uzak’ atlatmak için önerilerine bir göz atın. Endişelendiğiniz kadar olmadığını göreceksiniz. Hafta sonunu kalorisiz hem de eğlenerek atlatmanız mümkün.

Hafta sonunu kalorisiz atlatmanın yolları

Cuma
Happy hour
Cuma akşamları haftanın yorgunluğunu atmak için içki içmek artık bir ritüel oldu. Aslında asıl sevdiğimiz şey; elimizde kadehi tutarak sosyalleşmek... Hem sosyalleşmeden geri kalmamak hem de kalori almamak mümkün. Nasıl mı? Büyük bir şarap kadehini sodayla doldurun, üzerine biraz limon suyu ve kokteylin süsü olarak da taze çilek ekleyin. Bu hafta sonu alkolden alacağınız kaloriyi engellemeniz gerekiyor. Çilekli kokteylinizle sosyalleşmeye devam!
Detoks banyosu
Haftanın stresini yeme-içme dışında bir aktiviteyle de atmanız mümkün. Mesela rahatlatıcı ve toksinlerden arındırıcı bir detoks banyosuyla!
Küvetinizi sıcak suyla doldurun (terlemek detoksun daha etkili olmasını sağlar). Sonra biraz tuz ve kabartma tozu ekleyin (gerçekten). Tuz vücudunuz tarafından emilerek detoksu hızlandırır. Diğer taraftan kabartma tozu da cildinizi yumuşatır. 30 dakika boyunca küvette dinlenin.

Cumartesi
Gün içinde
Kendinizi iyi hissettirecek bir şeyler yapın. Evde cilt bakımı, manikür, pedikür veya saç kestirme... Gardırobunuzun karşısına geçip en çok atmak istediğiniz ve zayıfladıktan sonra tekrar giymek için sabırsızlandığınız kıyafetlerinizi ayırın.
Gece
Dışarıda yemek yerine, manav alışverişi yapın ve evde diyet planınıza uygun keyifli bir yemek hazırlayın.

Pazar
Televizyon izlerken
Bu hafta sonu televizyon izlerken abur-cubur, cips gibi şeyler yemeye izniniz yok! Lezzetli ve sağlıklı yağsız göğüs etiyle atıştırmalık kanepeler hazırlayıp yanına, cuma günü içtiğiniz sodalı-çilekli kokteylden hazırlayabilirsiniz. Hem eğlenceli, hem de kalorisiz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER