@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 07.11.2012

Kış hastalıklarına yakalanmamak için nasıl beslenmeliyiz?

Kışın kalın giysilerin altına saklama kolaycılığıyla sağlıklı beslenme prensiplerini bir kenara bırakmayın. Hem kilo almamak hem de kış hastalıklarından korunmak için Uzman Diyetisyen Simge Çıtak’ın önerilerini dikkate alın.

Kış hastalıklarına yakalanmamak için nasıl beslenmeliyiz? beslenme 1
1/17
Sıcaklığın düşmesiyle birlikte soğuk algınlıkları ve grip kapımızda. Onları henüz içeri girmeden, kapıdan kovmanın yolu, vücudumuzun savunma sistemini güçlendirmek. Bunu da ancak sağlıklı beslenerek yapabiliriz. Oysa özellikle kış mevsiminde sağlıklı beslenme prensiplerini bir kenara bırakabiliyoruz. Ortaya çıkan manzarayı Beslenme ve Diyet Uzmanı Simge Çıtak şöyle tarif ediyor:

“Kış mevsiminin başlamasıyla daha çok yağlı ve şekerli besinlere yönelip kapalı ortamlarda daha fazla vakit geçirmeye başlıyoruz. Bununla birlikte fiziksel aktiviteler azalıp daha çok televizyon karşısında vakit geçiriliyor. Aktiviteler azalınca atıştırmalar da artıyor. Bu döngüye girilince de kaçınılmaz son: Kilo artışı başlıyor! Çoğu insan kalın giysiler altında kilosunu gizleyebildiğini düşünerek kış aylarında rahat davranır ve sağlıklı beslenme alışkanlıklarını bahara kadar erteler.”
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2