@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 19.03.2014

Dr. Ayça Kaya'dan zayıflatan yemek tarifleri

Börek, çikolatalı kek, aşure gibi yiyeceklerden mahrum kalmadan kilo vermenin yolları; yağ yakan, zayıflatan tarifler Dr. Ayça Kaya'nın "Sayarak Zayıfla Mutfakta" adlı yeni kitabında!

Zayıflamak mı istiyorsunuz? Bunun için öncelikle mutfağınızda reform yapmanız gerekiyor. Çünkü mutfağınızda ne piştiği, ne yiyip ne içtiğiniz her şeyden önemli.

Dr. Ayça Kaya'dan zayıflatan yemek tarifleri
Dr. Ayça Kaya

Sayarak Zayıfla 5333 adlı kitabın yazarı, İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Ayça Kaya, ikinci kitabı "Sayarak Zayıfla Mutfakta" ile sağlıklı beslenmek ve kaliteli yaşamak isteyenlere yol gösteriyor.

Şişmanlığın metabolik nedenlerini, yanlış davranış kalıplarını ortaya koyarak, sofralarımızda her zaman yer bulan yemekleri, daha az kalorili, metabolizmayı daha hızlı çalıştırmaya yönelik biçimde pişirme yöntemlerini ele alan kitapta; aynı şeyleri yiyecek ama pişirdiğiniz
tüm yemekleri yağ yakan, tok tutan öğünlere dönüştürmenin sırlarını keşfedeceksiniz.



Kolestrol düşüren kokoreç, kilo aldırmayan yalancı çikolatalı kek, tansiyon dengeleyen salata, kas yapan, tok tutan ıspanaklı somon gibi yaşamınızı kolaylaştıracak tariflerle karşılaşacaksınız.

Dr. Ayça Kaya'nın sayarak zayıfla sistemiyle, kalorisi azaltılmış yemek tarifleriyle, ister börek, ister aşure yiyerek; fazla kilolarınızdan kurtulmaya, istediğiniz beden ölçülerine kavuşmaya ve kalıcı zayıflamaya başlayabilirsiniz.


Sayarak Zayıfla Mutfakta
Dr. Ayça Kaya
Doğan Kitap
Fiyatı: 25 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER