@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 30.12.2013

Baş ağrısı nasıl geçer?

Baş ağrısıyla mücadele etmek için hemen ilaca sarılmayın. Önce doğal yolları deneyin, geçmezse doktora başvurun. İşte ilk yapmanız gerekenler...

İZLE: BAŞ AĞRISI TEDAVİSİ👇 
Baş ağrısı nasıl geçer?
1/10
Baş ağrısı; uykusuz, sinirli, stresli bir günde, moralinizi bozan bir şey olduğunda ortaya çıkabilir ve bütün bir gününüzü mahvedebilir. Basit baş ağrıları daha çok stres, hava durumu, tansiyon ve kanda oksijenin azalmasından ileri gelir. Ki en çok sinirsel ağrılar olarak da tanımlanabilen, gerilimli ortam ve stresten ileri gelen gerilim tipi baş ağrıları görülür. Genellikle boyundan veya alın bölgesinden başlayan ağrı, yukarı doğru çıkar ve tüm başa yayılır.

Baş ağrılarını ciddiye alıp doktora başvurmak gerekir. Çünkü baş ağrısı vücudunuzda bir şeylerin eksikliğini haber veren bir işarettir. Baş ağrınız olduğunda ihtiyacınız olanlar Pudra.com'da.
----------------------------
Türkiye'nin KızKıza Sosyal Ağı Pudra'nın uygulamasını indirip ücretsiz üye olmak için tıklayın. Hadi siz de yeni arkadaşlıklar kurun, özel anlarınızı paylaşın, neşeli sohbetlere katılın ve yüzde 70’e varan indirimlerle alışveriş yapın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2