@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 10.04.2017

Gülmek sağlığa iyi geliyor

Gülmek bize ve çevremize pozitif enerji verir, sağlığımıza iyi gelir. Pudra uygulamamızdan seçtiğimiz fotoğraflarla gülümsemenin güzelliğini hatırlıyoruz.

Gülmek aslında nefes almak gibi bir şey. Sevdiğimiz, samimiyet duyduğumuz her insana istemsizce güleriz. Bazen beklenmedik bir "Günaydın" bazen, sıcak bir "Afiyet olsun" içimizi ısıtmaya, karşımızdakine kocaman gülümsememize yeterli oluyor. Gelin bugün bir sebep duymadan, kimseye değil sadece kendimize gülümseyelim. Çünkü gülmek bize iyi geliyor.

Gülmek sağlığa iyi geliyor

Gülmekle ilgili bir haber samimi gülüşler olmadan anlamsız olur dedik ve Pudra uygulamamızdan mutlu anları seçtik. İşte gülmenin sağlığımıza faydaları...

Pudra uygulamamızda bitmeyen kahkahaların bir parçası olmak için bize katıl.
Kızkıza Sosyal Ağ Pudra'ya sen de gel!
Appstore'da Pudra'yı indirmek için: Appstore/pudra
Google Play'de Pudra'yı indirmek için: Play.google.com/pudra

Sinirlerin bozuksa gül! Çünkü gülmenin sinirler üzerinde sakinleştirici bir etkisi var. Uzmanlar günde sadece bir dakika gülmenin 45 dakikalık bir rahatlamaya eşdeğer olduğunu söylüyorlar. Beynin haberci dopamin kullanan parçalarını harekete geçirdiğinden, gülmek beyin için zevklidir ve hatta bağımlılık yapar.
Bugün kendin için gülümse
Pudra kullanıcı adı - @ucurtmakiz

Ağrın varsa gül! Son birkaç yıldır gülmenin faydaları medikal anlamda da tartışılıyor. Tartışılan konu ise gülmenin tedavi edici bir yönü olması. Güldüğümüzde salgılanan hormonlar ağrıyı azaltıyor. Ayrıca, güldüğümüz zaman, tükürük salgılarımızdaki antikorlar çoğalıyor ve böylece biz de nezle gibi enfeksiyonlardan daha az etkileniyoruz.
Bugün kendin için gülümse
Pudra kullanıcı adı - @sozbudaklii

Günde 10 dakika! Son zamanlarda yapılan birçok çalışma gülmenin kalp hastalıkları riskini azalttığını gösteriyor. Hatta günde 10 dakika gülmenin sağlık için en iyi ilaç olduğu ilk çağlara dayanıyor.
Bugün kendin için gülümse
Pudra kullanıcı adı - @rtuna

Kendine gül! Psikologlar insanın kimi zaman kendisiyle dalga geçip gülmesinin bile iyi geldiğini söylüyorlar. Çünkü bunu başarmak, her zaman mükemmel olunmaması gerektiğini bir insana en iyi hatırlatan yegane şey. İnsanın kimi zaman kendi hatalarıyla bile dalga geçebiliyor olması kişisel gelişim açısından tahmin edebileceğinizden çok daha önemli. 
Bugün kendin için gülümse
Pudra kullanıcı adı - @ebrurbe

Kocaman gülümse! İçten bir gülümseme pozitif bir imaj oluşturmanızı, ilişkilerinizin daha samimi ve daha güven verici olmasını sağlar. Yani gülerek güven kazanabilir, sağlam dostluklar kurabilirsin.
Bugün kendin için gülümse
Pudra kullanıcı adı - @busecik1907

Sesli gül! Kahkaha atmanın faydaları saymakla bitmez. En başta biz kadınları parmağında oynatan hormonları dengeliyor. Bu da genel olarak daha güçlü bir bağışıklık sistemi, daha az hastalık demek. En önemlisi, gülmek endorfin salgılanmasını sağlıyor. Yani güldükçe mutlu oluyoruz, ve daha çok gülüyoruz.
Bugün kendin için gülümse
Pudra kullanıcı adı - @tugcebyrk

Gülerek zayıfla! Kahkaha atmak müthiş bir egzersiz. Diyafram, yüz ve karın kasları, omuzlar ve son olarak da kalp için çok iyi bir çalışma gülmek. Günde 100 kez gülmenin 10 dakika kürek çekme aletinde ya da 15 dakika bisiklette egzersize eşit miktarda kalori harcattığını biliyor muydunuz?
Bugün kendin için gülümse
Pudra kullanıcı adı - @psk_merve

Hep beraber gülün! Biliyorsunuz ki kahkaha bulaşıcı, Zerrin Özer örneğini vermemize gerek bile yok. Hayatınıza daha çok kahkaha soktuğunuzda daha sosyal olacağınız, daha çok insanı kendinize çekeceğiniz ve etrafınızdakileri daha çok kahkaha atmaya teşvik edeceğiniz kesin. 
Bugün kendin için gülümse
Pudra kullanıcı adı - @korkmazmelis

Gülerek hastalıkları uzak tut! Gülmek kısa süreliğine de olsa, hayata farklı bir bakış açısıyla bakmamızı sağlıyor. Bu da insanı iyimser yapıyor. İyimser insanların kötümserlere nazaran daha kuvvetli bağışıklığa sahip oldukları bilimsel olarak kanıtlanmış bir gerçek.
Bugün kendin için gülümse
Pudra kullanıcı adı - @fuya

Hem gül hem rahatla! Kahkaha atarak gevşeyebilirsiniz, hatta Kahkaha Yogası bile var. Yetişkin ve çocuklara, hem nefes terapileri hem de Kahkaha Yogası dersleri veren Aydan Ermiş diyor ki; "Nefes Atölyeleri’nde yakalamaya çalıştığımız derin rahatlama ve gevşeme duygusunu Kahkaha Yogası seanslarında da yakalayabildiğimizi gördüm. Kahkaha Yogası, temelinde diyafram nefesini ve egzersizlerini içeriyor." Yani kahkaha atarak, hem stres atabilir, hem sosyalleşebilir, hem sağlığınızı koruyabilir hem de zayıflayabilirsiniz. E hadi o zaman patlatalım bir kahkaha, ne duruyoruz?Bugün kendin için gülümse
Pudra kullanıcı adı - @dilosun

Pudra ailesinin bir parçası olsan ne güzel olur!
Kızkıza Sosyal Ağ Pudra'yı ücretsiz indirebilirsin
Appstore'da Pudra'yı indirmek için: Appstore/pudra
Google Play'de Pudra'yı indirmek için: Play.google.com/pudra


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER