@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 25.09.2014

Doğal diş beyazlatma nasıl yapılır?

Sürekli çay, kahve tüketmekten sararan dişlerinizi beyazlatmanın doğal ve masrafsız bir yöntemi var. Evde deneyebileceğiniz, bu basit yöntemle dişlerinizi nasıl beyazlatabileceğinizi yazdık.

Dişler birçok faktöre bağlı olarak sararabiliyor ve bu problem yaygın bir şekilde görülüyor. Dişlerin sararması iç ve dış kaynaklı renkleşmeler olarak ikiye ayrılıyor. Şimdi size sunacağımız yöntem ağız gargaralarının, çay, kahve, kırmızı şarap, kola gibi içeceklerin, demir ilaçlarının neden olduğu dış kaynaklı sararlamalar için. Üstelik hiçbir zehirli kimyasal ya da dişe zarar verebilecek herhangi bir madde de içermiyor. Bu oldukça etkili ve basit yöntemi mutlaka deneyin.

Doğal diş beyazlatma nasıl yapılır?

Bir kasenin içine bir kaşık karbonatı yayarak koyun ve üstüne kabarmasını sağlayacak kadar limon sıkın. Kabarması bitene kadar yavaşça karıştırın. Sonra bu karışımı yüzük parmağınızın yardımıyla dişlerinize sürerek 3 dakikayı geçmeyecek şekilde bekleyin ve ağzınızı bol suyla çalkalayın. Bu kolay tarif ile dişlerinizin kısa sürede çok daha beyaz bir hale geldiğini göreceksiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER