Pudra.com 10.03.2014

Güzel bir gülümseme herkes için önemli

"Gülüşünüz parlayan bir mücevher” sloganıyla yola çıkan Signal'in yeni ürünü White Now Gold, içinde Moda Tasarımcısı Tuvana Büyükçınar Demir'in de olduğu "Gülümsemenin Altın Takımı" ile tanıtıldı.

Herkes bembeyaz dişleri olsun, gönül rahatlığıyla gülümsesin ve gülümserken dişlerini göstermekten çekinmesin ister. Signal, "Gülüşünüz parlayan bir mücevher” sloganıyla çıkardığı yeni ürünü Signal White Now Gold ile bu isteğe yanıt verme için yaratılmış.

Güzel bir gülümseme herkes için önemli

Mavi ışık teknolojisi ve üç kat güçlendirilmiş formülü ile dişleri rahat bir gülümsemeye hazırlayan Signal'in yeni ürünü White Now Gold, geçtiğimiz günlerde yapılan lansmanda, "Gülümsemenin Altın Takımı" ile birlikte tanıtıldı. Diş Hekimi Giray Sağat, İletişim ve Beden Dili Uzmanı Mert Aydıner, NLP Uzmanı Arzu Bıyıklıoğlu ve Moda Tasarımcısı Tuvana Büyükçınar Demir'den oluşan takım, gülümsemenin hayatımızdaki yerini tekrar hatırlamak ve yaşamımıza kattığı pozitif etkileri keşfetmeye teşvik etti.

Şimdi gelin 'Gülümsemenin Altın Takımı'nın gülümsemeye dair verdiği ipuçlarına bakalım:

Dt. Giray Sağat
Yoğun hayat temposunda hastalarından gelen en fazla talebin bembeyaz dişlere hızla kavuşmak olduğunu söyleyen Dt. Giray Sağat, “Günümüzde bembeyaz dişlere kavuşmak zor değil. Bembeyaz dişlere sahip olmanın ilk adımı doğru diş bakımı. Doğru diş macunu ve diş fırçasıyla her öğün sonrası dişleri fırçalamak bembeyaz dişlere sahip olmak için birinci öncelik. Dişlerde anında beyazlık etkisini sağlayan mavi kovarin, beyazlatma teknolojisinin geldiği en üst noktadır. Mavi kovarin kullanılan diş macunlarının anında beyazlatma etkisi gösterdiği araştırmalarla kanıtlandı” dedi.

Mert Aydıner
İletişim ve Beden Dili Uzmanı Mert Aydıner, “Beden dilinde gerçek gülümseme ve sahte gülümseyi nasıl ayırırız?” başlıklı konuşmasında gerçek gülümsemenin insan hayatını uzattığını bilimsel bir araştırma sonuçlarından örnekler vererek anlattı. “Gülümseme ile herkese her şeyi söyleyebiliriz” diyen Aydıner, gülümsemek mutluluğun işaretidir; “her şey yolunda”, “seni gördüğüme sevindim”, “beni mutlu ediyorsun” anlamlarıyla kişiler arasında sözsüz bir anlaşma olduğundan, bu yolla ilişkilerin derinliğinin ve değerinin arttığından bahsetti.

Arzu Bıyıklıoğlu
NLP Uzmanı Arzu Bıyıklıoğlu, "Günlük gülümseme sayımızı üçe katlasaydık hayatımız nasıl olurdu?" sorusunun ardından gülümsemenin rahatlamış bir beden, güçlü bağışıklık sistemi, doğal anti depresan etkisi, daha çok haz ve mutluluk, daha güzel bir cilt ve kendine güven sağladığından bahsetti. Bıyıklıoğlu ayrıca, “21 gün gülümseme egzersizi yaparak zihnimize gülümseme programı yükleyebilir ve gülümsemeyi alışkanlık haline getirebiliriz” dedi.

Tuvana Büyükçınar Demir
Moda Tasarımcısı Tuvana Büyükçınar Demir, "Kusursuz stilin en büyük tamamlayıcısı bembeyaz bir gülümseme" dedi. Signal White Now Gold için bir makyaj çantası tasarlayan ve White Now Gold’un renkleri, dinamizmi, modaya gönderme yapan ışıltısıyla kuvvetli tasarımından çok etkilendiğini söyleyen ünlü tasarımcı, "Tasarım yolculuğumda güçlü, çarpıcı, cesur, kendine güvenli, stiliyle her ortamda fark yaratan Signal White Now Gold kadınından ilham aldım. Bu kadının kusursuz stilinin en büyük tamamlayıcısı bembeyaz gülümsemesi, makyaj çantasının vazgeçilmezi ise Signal White Now Gold" dedi.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER