06.10.2017

Hindistan Cevizi Yağı Bu Sefer Şifa Niyetine!

Her derde deva Hindistan cevizi yağı, soğuk kış günlerinde boğaz ağrılarınızın vazgeçilmezi olacak, bizden söylemesi...

Son günlerde herkes havaların soğumasıyla birlikte, kendini göstermeye başlayan boğaz ağrısından şikayet ediyor. Yutkunurken hatta nefes alırken bile hissedilen şiddetli ağrı genel sağlığı etkilediği gibi tüm günün de kötü geçmesine neden oluyor. Fakat hepimiz biliyoruz ki, ne kadar sağlıklı olursanız olun ara sıra boğaz ağrısı kendini hissettirecektir. Hemen olumsuzluğa kapılmayın, bunun için size çok basit bir önerimiz var! Daha önce birçok üründe ve tarifte kullanılan Hindistan cevizi yağı, bu sefer şifa niyetine karşınızda!

Hindistan Cevizi Yağı Bu Sefer Şifa Niyetine!


boğaz ağrısıHindistan cevizi yağı, sağlığa yararlı olarak bilinen çok yönlü bir gıdadır. Boğaz ağrısı için enfeksiyonla mücadele eder, iltihabı azaltır ve ağrıdan kurtulmanıza yardımcı olur. Boğazda bulunan mukoza zarlarının yağlanmasına yardımcı olduğu için çok rahatlatıcıdır.

Nasıl kullanılır?
Aslında yapılacak işlem çok basit. Herkes boğazında en ufak bir ağrı, yanma hissettiğinde hemen sıcak bir şeyler içer. Bitki çayı, çorba, sıcak kakao gibi içeceklere yalnızca bir kaşık eklemeniz yeterli olacaktır. Özellikle bitki çayınızın ve sıcak kakaonuzun daha lezzetli olmasını sağlayacak hem de ağrınızı hafifletecektir.

Eğer bir şeylerle karıştırarak içmeyi tercih etmezseniz bir kaşık hindistan cevizi yağının ağzınızda çözünmesini bekleyin ve yavaşça yutun. Bu sayede hindistan cevizi yağı boğazınızı kaplayarak mukus zarını canlandırır ve enfeksiyonlarla savaşmanızı sağlar.

Ancak, yüksek dozlarda laksatif bir etki yaratabileceği için, Hindistan cevizi yağını günde yaklaşık 2 çorba kaşığı (30 ml) ile sınırlandırmak en iyisidir.
Daha önce hiç Hindistan cevizi yağı kullanmadıysanız, potansiyel yan etkileri en aza indirgemek için bir seferde 1 çay kaşığı (5 ml) kullanın.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER