@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 16.07.2014

Vücut sıkılaştırma yöntemleri

Fazla kilolarınızdan ve selülitlerinizden kurtulup hayalinizdeki vücuda sahip olmanızın birçok yolu var. Bölgesel yağlanma ve sıkılaşma sorunlarına çözüm getiren son yöntemler ve detayları Pudra.com’da…

Yaz hazırlığı yapıp, fazla kilolarımızdan bir şekilde kurtulsak da geriye kalan sarkmalar, ciltteki dalgalanmalar ve bölgesel yağlanmalar biz kadınların en büyük dertlerinden biri oluyor. Sıkı, ince bir vücut, selülitsiz ve pürüzsüz bir cilt neredeyse hepimizin hayali. Bizce bu vücuda kavuşmak için en sağlıklısı, bir egzersiz programını disiplinli bir şekilde takip etmek. Ama şehir hayatı çoğu zaman kısa süreli ve hızlı çözümlere başvurmamızı da gerektirebiliyor. Eğer siz de uzun vadeli bir incelme programını takip edecek zamanı ve enerjiyi bulamıyorsanız, son teknolojinin kullanıldığı farklı alternatifleri değerlendirebilirsiniz.

Vücut sıkılaştırma yöntemleri

Bölgesel yağlanma, selülit, ciltte sarkma ve dalgalanma gibi sorunlardan muzdarip olan ve hızlı çözüm yolları arayanlar için son yıllarda en çok tercih edilen kolay birkaç yöntemi bir araya getirdik.

Cool Sculpting
Cool Sculpting yağları dondurarak yok eden bir soğuk lipoliz uygulaması. Bu yöntemle dondurularak kristalize edilen yağ hücreleri iki ay gibi bir süre içerisinde parçalanıyor ve vücuttan doğal olarak atılmaya başlıyor.

Ağrısız ve acısız olan bu yöntemle sadece kas üstü yağ tabakası hedeflendiği için çevredeki dokular herhangi bir zarara uğramıyor. Türkiye’ye Amerika’dan gelen ve son teknolojik yöntemlerden biri olan bu uygulamayla bölgesel olarak fazla yağlarınızdan kurtulmanız mümkün. Eğer bir diyet yaparak kilolarınızdan kurtulduysanız ama bölgesel olarak fazlalıklarınızdan şikayetçiyseniz, öncelikle bir egzersiz programını takip etmenizi öneririz. Ama kısa sürede ve fazla enerji harcamadan bölgesel yağlanmalarınızın yok olmasını istiyorsanız, cool sculpting farklı bir alternatif olabilir.

V Shape
V Shape, fazla kilolarından, selülitlerinden, bölgesel yağlanmalarından kurtulmak isteyenler için yeni bir alternatif. Fazla kilo vermenin yol açtığı sarkma problemlerinin çözümü için de öneriliyor.

Vücudun sıkılaştırılmasından incelmesine, bölgesel zayıflamadan selülitlerin giderilmesine kadar pek çok estetik soruna çözüm olan bu yöntemle siz de hemen sonuç verecek farklı bir yol deneyebilirsiniz.

Thermage Body
Son yılların çok konuşulan yöntemlerinden biri de Thermage Body. Ameliyat veya iğne gerektirmeden cildi sıkılaştıran ve daha genç bir görünüme kavuşturan bu yöntem ile selülitlerden kurtulmak mümkün.

Kısa sürede hızlı sonuç almak isteyenlerin özellikle rağbet gösterdikleri Thermage, uygulandıktan hemen sonra sonuç veriyor ve etkisi altı aya kadar devam ediyor. Dalgalanma ve sarkma meydana gelen karın, bacak, kol ve kalçalarda pürüzsüz bir cilde kavuşmak isteyenler uzun vadeli egzersiz programlarına farklı bir alternatif olarak değerlendirebilirler.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER