@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 05.04.2016

MindBody Festival İstanbul ile bedeninizi keşfedin

MindBody Festival İstanbul 3 Haziran'da Bilgi Üniversitesi Santralistanbul Kampüs'te başlıyor.

Her geçen yıl daha fazla ilgi gören MindBody Festivali, 2016 yılında da tam gaz geliyor! Televizyondan, kitaplardan veya sosyal medyadan her gün sağlıklı olma ve sağlıklı yaşama ile ilgili birçok bilgiye maruz kalıyoruz. "Sağlıklı bir yaşam tarzı için her gün spora gitmek, haftada 6 gün yoga yapmak, taze ve organik beslenmek gerekli mi?" sorusunun yanıtını veren MindBody Festivali her sene daha çok beğeni topluyor.

MindBody Festival İstanbul ile bedeninizi keşfedin

Sağlıklı yaşam için tek bir doğrudansa, farklı deneyimler ile herkesin kendi formülünü keşfetmesi gerektiğini savunan MindBody Festivali'nin bu yıl da çeşitli ülkelerden gelen konukları olacak. Yoga, pilates, gyrotonic, dans, tai chi, chi quong, biyoterapi, ayuverda ve sağlıklı beslenme gibi alanlarda uzmanlarla uygulama yapma imkanı sunan seminer, söyleşi ve atölye çalışmalarıyla MindBody Festivali'nin dopdolu bir programı var. 

Yoğun ve yorucu geçen kış günlerinin ardından, üzerinizdeki ağırlıklardan kurtulmak, yeni deneyimlere kucak açmak isterseniz, festival 3-4-5 Haziran tarihleri arasında Bilgi Üniversitesi Santralistanbul Kampüs’de gerçekleşecek.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER