Pudra.com 12.07.2011

Geleneksel pilates ile fitness sentezi

Bebek, Erenköy, Yeniköy ve Anadoluhisarı olmak üzere dört önemli lokasyonda hizmet veren Body Arts Pilates Studio (BAPS), geleneksel pilates metoduyla günümüz fitness modifikasyonlarından oluşmuş bir sentez sunuyor.

2006 yılında Bebek’te açılan Body Arts Pilates Studio (BAPS), yüzyılın gerçek egzersiz mucizesi pilates alanında başarıyla hizmet veriyor. Bugün Bebek, Erenköy, Yeniköy ve Anadoluhisarı olmak üzere dört önemli lokasyonda hizmet veren Body Arts Pilates Studio (BAPS), böylelikle Türkiye'deki ilk şubeleşmiş pilates stüdyosu olma özelliğini elinde bulundurmuş oluyor.

Geleneksel pilates ile fitness sentezi

BAPS'ı diğer merkezlerden ayıran en önemli özelliği, eğitmenlerinin Balanced Body University eğitmeni olmaları ve pilates konusunda sadece egzersiz değil, işin rehabilitasyon kısmında da tam donanımlı olmaları. Ayrıca BAPS, spesifik olarak pilates üzerine hizmet veren bir stüdyo. Burada alacağınız hizmet sadece pilates uzmanları tarafından veriliyor.

BAPS'ta geleneksel pilates metoduyla günümüz fitness modifikasyonlarından oluşmuş bir sentez sunuluyor. Kişiye özel hazırlanmış programların yanında, ikili ve üçlü gruplara da reformer dersleri veriliyor.

BAPS, profesyonel anlamda pilates hizmeti veren, bünyesinde reformer, cadillac, combo chair, barel ve diğer küçük pilates ekipmanlarını bulunduran en önemli merkez olma özelliğini taşıyor.

BAPS aynı zamanda tüm dünyada pilates eğitmenleri yetiştiren Balanced Body'nin (BB) Türkiye’deki tek merkezi. 2008 ve 2009 yıllarında “Pilates Instructor Training Award Top International Host Site” ödülünü almaya hak kazandı.

info@pilatesbaps.com
www.pilatesbaps.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER