@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 13.04.2017

Yaz geliyor haydi spora

Spor yapmak hem bedene hem de zihne iyi geliyor. Pudra uygulamamızdan sağlıklı yaşam için spor yapan kullanıcılar size ilham verebilir.

Egzersizin depresyondan hafıza kaybına neredeyse her şeye şifa olduğu biliniyor ve bunlar araştırmalarla da kanıtlanıyor. Yaklaşan yaz mevsimiyle diyet ve egzersiz programlarına hızlı bir başlangıç yaptık. Pudra uygulamamızdan sporu alışkanlık haline getiren ve daha sağlıklı bir vücuda sahip olmak için çalışan kullanıcılarımızı, Pudra okuyucuları için bir araya getirdik. 

Yaz geliyor haydi spora

Pudra uygulamamızda daha fazla ilham verici spor paylaşımı görmek için uygulamayı ücretsiz indirin!
Kızkıza Sosyal Ağ Pudra'ya sen de gel!
Appstore'da Pudra'yı indirmek için: Appstore/pudra
Google Play'de Pudra'yı indirmek için: Play.google.com/pudra 
 
spor vakti
Pudra kullanıcı adı - @aysetolga
Her zaman formda ve güzel görünmeyi başaran ünlülerden biri olan Ayşe Tolga, sağlıkla yaşam alanında neler yapmamız gerektiği uygulamamıza yüklediği fotoğraflarla anlatıyor. Kaliteli bir hayat sürmek için sağlıklı beslenmenin önemini vurgularken, herkese yürümeyi alışkanlık haline getirmesi için öneriler veriyor.
spor vakti

Pudra kullanıcı adı - @aysekoroglu
Yoga uzun zamandır hayatımızın bir parçası ve bir süre daha öyle olacağa benziyor. Sağlıklı bir beden, dingin bir zihin arzu eden bir kişiyseniz ve hala yogaya merak salmadıysanız denemekte fayda var. 
spor vakti
Pudra kullanıcı adı - @shenaysabahtin
Pilates, pek çok omurga hastalığı (bel ve sırt fıtığı, skolyoz, kifoz), duruş bozuklukları, osteoporoz, spor yaralanmaları ve ortopedik operasyonlar sonrası güçlendirme programlarında güvenilir ve etkili bir tedavi aracı olarak kullanılıyor. Pilates güçlenme ile germeyi birlikte verir. Bu nedenle düzenli olarak yapıldığında birkaç haftada belirgin bir daralma görülür. 
spor vakti
Pudra kullanıcı adı - @melinda3232
Dans etmeyi hayatının her alanına dahil etmeye hevesli, enerjik ve kıpır kıpır bir kişiliğiniz varsa hiç düşünmeden Zumba derslerine dahil olabilirsiniz. Sizin gibi hayat dolu insanlar, gün boyu masa başında çalıştığı saatlerin acısını ancak salsa, tango, merengue müzikleri eşliğinde egzersiz yaparak çıkarabilir. 
spor vakti
Pudra kullanıcı adı - acelyaetke
Zorlukları seven ve asla pes etmeyen bir kişiliğiniz mi var? O zaman birçok ana kas grubunu ve fonksiyonel hareketlerle bütün vücudu dengeli biçimde çalıştıran egzersizleri yapabilirsiniz. Sağlıklı beslenme, düzenli ve disiplinli bir çalışmayla kendinizi daha dinç ve hafiflemiş hissedeceksiniz. 


Pudra uygulamamızdan daha fazla yemek tarifi için, uygulamayı ücretsiz indirin!
Kızkıza Sosyal Ağ Pudra'ya sen de gel!
Appstore'da Pudra'yı indirmek için: Appstore/pudra
Google Play'de Pudra'yı indirmek için: Play.google.com/pudra 


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER