› 
 › 
25.05.2023

Yazlık evler için banyo ve duş çözümleri

Yazlık evlere dönüş başlıyor. Peki yazlık eviniz sezonun yüksek enerjisine hazır mı? İşte yazlık evler için modern banyo ve duş çözümleri...

Havaların ısınmasıyla yazlık evlere dönüş başlarken, modern tasarım trendleri de yenilenmenin ve sezonun enerjik etkisini yaşamanın formülünü sunuyor. Zaman ve mekanın ötesindeki geniş ürün gamıyla kullanıcısına çözümler sunan Geberit, yazlık evleri duş çözümleri ve VariForm banyo serisi ile yenileyerek yaza uygun bir görünüme kavuşturuyor.

Yaz mevsiminin güneşli günleri yazlığa dönüş ve tatili müjdelerken yazlık evlerin yenilenmesini de ihtiyaç haline getiriyor. Mevsimin ve sıcak günlerin hareketliliğine uygun değişimin merkezi olan banyolar, bu yönüyle zamansız yenilenmenin de merkezi oluyor.
 
Geberit

Geberit, yazlık evlerin banyosunu duş çözümleri ve VariForm ile dönüştürüyor. CleanLine duş kanalları, Olona ve Nemea duş teknesi ile duvar ve yer süzgeci, zamandan bağımsız estetiğiyle duş deneyimini keyfe dönüştürürken VariForm banyo serisi ise minimalist ve modern formlarıyla banyoları yazın yüksek enerjisiyle dolduruyor. 
 
Geberit Variform

Yazlık evler yenileniyor!

Yazlık evlerin yenilenmesinde duştaki hijyen problemine CleanLine duş kanalları, güven ve rahatın buluşmasını ise Olona duş teknesi, Nemea duş teknesi, duvar ve yer süzgeci mümkün kılıyor.

CleanLine duş kanallarının açık gider yüzeyi, banyoları modern bir görünüme kavuşturuyor. Serinin eğimli yapısı her tip banyoda kullanım için uygunken parmak izini önleyen kaplaması ise kanalı her koşulda temiz bir görünüme kavuşturuyor.
 
Geberit - Variform duş çözümleri

CleanLine’ın standart ölçülerin ötesinde bir anlayışla geliştirilen yapısı, banyolardaki duvar kenarı ve duş alanının ortasına da pratik bir şekilde konumlandırılmasına yardımcı oluyor. CleanLine’ın istenildiğinde çıkarıp kolayca temizlenebilen saç tutucu tarağı da hijyeni sağlıyor.

Kullanıcısına kare ve dikdörtgen olmak üzere iki seçenekle sunulan Olona duş teknesi, üstün kaydırmazlık özelliğiyle güvenli bir duş imkanı sunuyor.
 
Olona duş teknesi
Olona duş teknesi


Duş deneyimine elegant bir görünüm getiren Nemea duş teknesi ise Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyan mat beyaz seçeneğiyle yazlık evlerin banyosuna şıklık getiriyor.
 
Geberit Nemea duş teknesi
Geberit Nemea duş teknesi


Duş çözümlerinin vazgeçilmez ögeleri arasında bulunan duvar ve yer süzgeci kalitesiyle uzun yıllara dayanan kullanım imkanı veriyor. Gideri yerden duvara taşıyan duvar süzgeci banyonun zeminini bütünsel bir forma bürüyerek uygulaması kolay ve şık bir çözüm olarak dikkat çekiyor. Paslanmaz çelik yer süzgeci ise son derece kompakt yapısı ve fonksiyonelliği ile ikna edici çözümler yaratıyor.

VariForm ile banyolar minimalist olduğu kadar modern

Minimalist ve modern formlara sahip yapısı sayesinde yazlık evlere özel bir kimlik kazandıran VariForm, banyolarda sınırsız tasarım özgürlüğü yaratıyor.
 
Geberit variform

Yuvarlak, dikdörtgen, oval ve elips olmak üzere dört temel geometrik forma sahip lavabo seçeneğinin yer aldığı VariForm’da lavaboların seramik yüzeyi çizilmeye ve darbeye karşı yüksek koruma sağlıyor.

Sakin ve ölçülü tasarım dilindeki VariForm banyo mobilyaları ile birlikte seri, yazlık evlerin banyosunu kendi beğenileri doğrultusunda tasarlamak isteyenlere yaratıcı bir alan sunuyor. Yüksek yoğunluklu, neme dayanıklı üç katmanlı ahşap suntadan tasarlanan lavabo dolaplarının modern görünümüyle özdeşleşen yapısı da bulunduğu alana ferahlık katıyor. Serinin mat beyaz kaplama, mat antrasit, Amerikan ceviz ve meşe olmak üzere geniş renk skalasına sahip mobilya seçenekleriyle oluşturduğu uyum da banyoları kullanıcısı için daha keyifli bir alana dönüştürüyor.

İLGİLİ HABERLERİMİZ

​Pandemi sonrası değişen temizlik alışkanlıklarımız...
Pandemi sonrası dünya yeniden eski rutinine dönerken, temizlik alışkanlıkları giderek daha tepkisel hale geliyor.

Minimalist dekorasyona geçmek için öneriler
Tekzen'den minimalist düşünerek göz yormayan bir yaşam alanı oluşturmak isteyenler için kolaylıkla uygulanabilecek minimalist dekorasyon fikirleri...

Baharı hissettirecek dekorasyon önerileri
Bahar mevsiminin yavaş yavaş kendini hissettirmesiyle doğanın tazeliğini evine yansıtmak isteyenler harekete geçiyor. İşte evde bahar havası için tüyolar.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2