saba yazar
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz.

Hıdırellez zamanı

5 Mayıs gecesi kutlanan Hıdırellez'de gül ağaçlarının altına koymak için dileklerinizi hayal etmeye başlayın. Saba Deniz Hıdırellez dileklerini anlattı.

İZLE: HIDIRELLEZDE DİLEK NASIL DİLENİR?👇 
Yılın en çok sevdiğim günlerinden biri olan Hıdırellez geliyor. Hadi, üzerinizden negatif düşüncelerin kirli tozlarını silkin, kara bulutları savurun ve düşlemek için vakit ayırmaya başlayın.

Hıdırellez zamanı

Yılın başında yeni yılın heyecanı, doğum günümde yeni yaşımın çoşkusunu hissettiğim kadar sevinç duyduğum bir gün daha var. O da 5 Mayıs geceleri. Ateşin üzerinden atlayarak dileklerin dilendiği, kırmızı güllerin başka bir anlam kazandığı o sihirli gece...

Bu gecede neler oluyor; Hıdırellez her kırmızı gül yaprağının altına bakıyor ve ona yazılmış mektupları okuyor, onun için yapılmış niyet resimlerini inceliyor ve bizim niyetlerimizi alıp evrene teslim ediyor.

Peki bizim niyetlerimizin olması için neler yapmamız lazım? Öncelikle hayal kurmamız ve bunları net bir şekilde ifade etmemiz gerekiyor. Ben genellikle resim yapıyorum. Bir A4 kağıda o yıl için istediğim her şeyin resmini çiziyorum. Bir Van Gong kadar olamasam da Picasso ile yarışacak çöp adamlarım, gitmek istediğim ülkeleri temsilen uçaklarım oluyor. Şans için yonca, sağlık için yıldız, para için banka hesabımda görmek istediğim parayı çiziyorum. Hatta olmak istediğim kiloyu bile güzelce resmedim Hıdırellez'in onu bulması için gül yapraklarının altına saklıyorum. Artık geriye sadece dileklerimin olmasını beklemek kalıyor.

Bu ritüeli her yıl yapmak bana zihnimin engellerinden çıkıp, sadece dilemenin sihirli gücünü hatırlatıyor. Hadi, şimdi dilek dileme sırası sizde. Düşlerinizle aranıza hiç bir düşüncenin girmemesi ve sadece istediklerinize niyet etmeniz dileğiyle...

Sevgiyle yazdım.

Saba Deniz
Dönüşümsel Yaşam Koçu, Transformal Nefes Koçu

İlgili haberlerimiz:


Bugün 5 Mayıs... Hıdırellez Amca gelebilir!
Saba Deniz, ilk Hıdırellez anısını ve anlattı: "Bu gece 5 Mayıs; Evinize Hıdırellez Amca gelebilir." Dileklerimizi dileyelim, hepsi birer birer gerçekleşsin.


 
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER