› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 25.07.2016

Her kadın güzeldir: Atlas of Beauty

Mihaela Noroc tüm kadınların güzel olduğunu "Atlas of Beauty" projesi ile tüm dünyaya gösteriyor. Güzel olmak için kendiniz olmanız yeterli.

Romanyalı fotoğrafçı Mihaela Noroc, 3 yıl önce dünyayı gezip kadın fotoğrafları çekerek yaşadığımız bu gezegende ne kadar çok farklı ve güzel kadın olduğunu kanıtlayan Atlas of Beauty projesine başladı. Şu ana kadar 50 farklı ülkede çekim yapan fotoğrafçı, gerçek güzelliğin doğallık ile "kendin olmak"ta saklı olduğunu ve sahip olduğumuz farklılıkların dünyayı güzelleştirdiğini ortaya koyuyor.
Birçok insanın sadece renk, ırk, din ve dil gibi farklılıkları yüzünden maruz kaldığı ayrımcılıktan rahatsız olan Mihaela Noroc, insanlara güzelliğin çeşitli olduğunu kanıtlayarak bu konularda daha anlayışlı olmalarını istiyor. Sahip olduğumuz farklılıkların yaşadığımız dünyayı güzelleştirdiğini daima hatırlamalıyız. 


Yıllarca bu çalışmasını sürdürmek isteyen fotoğrafçı, tüm dünyadaki güzellikleri çekerek önce kadınlara sonra herkese asıl güzelliğin doğallık ve kendin olmak olduğunu göstermeyi hedefliyor. 

Mihaela Noroc, çok güzel bir konuya parmak basıyor. Güzellik belli kalıplara sığdırılamaz. Her kadın kendine özgü özellikleriyle güzeldir. Kendimizi sevmek ve kusurlarımızla barışmak içimizdeki güzelliği ortaya çıkarır. Dünya üzerinde, çizilen kalıpların dışında milyonlarca güzel kadın var. Unutmayın, güzellik kendinize dürüst olmanızdan ve kendinizi sevmenizden geçiyor. 

Mihaela Noroc'un "Atlas of Beauty" projesi için gezdiği ülkelerden çektiği fotoğrafları görmek için galerimize tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2