› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 03.01.2017

Nümeroloji açıklıyor: 2016 yılı neden zorlu geçti?

2016 yılı size de geçmek bilmedi mi? İşte Sayı Bilimi Nümeroloji’nin geçtiğimiz yılın zorlayıcı etkisi ile ilgili yorumları ve 2017 tahminleri...

2016 yılına dönüp bakacak olursak hem bireysel hem de toplumsal açıdan yıpratıcı geçtiğini inkar edemeyiz. Kaybettiğimiz sanatçılar, travmatik terör olayları, yanı başımızda süregelen savaş derken ağır bir yıl atlattık. Yeni yılla birlikte rahat bir nefes almayı umduğunuzu tahmin edebiliyoruz. Peki hayatınıza yeni bir sayfa açmanız mümkün mü? Astrostyle yazarı Felicia Bender, Sayı Bilimi Nümeroloji’den yola çıkarak 2016 yılının zorlayıcı etkisine farklı bir yorum getiriyor. Pudra.com olarak geçtiğimiz ve gelecek yılın sayılara göre anlamlarını derledik.

Nümeroloji açıklıyor: 2016 yılı neden zorlu geçti?
 

‘Evrensel Yıl’ hayatımızı nasıl etkiliyor

Nümeroloji’ye göre iki tür yıl var: Evrensel Yıllar ve Bireysel Yıllar.
Tüm dünyayı etkileyen olayları ve hissettiğimiz toplu enerjiyi anlayabilmek için Evrensel Yıl’ı incelemek gerekiyor. Evrensel Yıl’ı hesaplamak için yılın rakamları toplanıyor. 2016 yılı için şöyle bir hesaplama yapabiliriz:

2016 = 2 + 0 + 1 + 6 = 9

1 Ocak 2016’da 9. Evrensel Yılı yaşadık ve 31 Aralık 2016’da geride bıraktık.


9. Evrensel Yıl

Nümeroloji’de 9 rakamı tamamlanma ve sonlanma anlamına geliyor. 2016, yani 9. Evrensel Yılı bitişlerin, kayıpların ve kabullenişin hüküm sürdüğü bir yıl oldu. Bunu tüm dünya ile birlikte, bir yandan kişisel alanınızda hissettiğinizi tahmin edebiliyoruz. Ama bilinmezliğe sürüklendiğinizi düşünseniz de 9. Evrensel Yıl sizi gitmeniz gereken yere eninde sonunda götürebilme potansiyeline sahip. 9 sayısı, 'ben' odaklı yaşarken enerjinizi 'biz' olmaya yönelmeyi öğrenmeniz anlamına geliyor. Yaşadığınız bu zorlu tecrübelerden aldığınız dersleri ve kazandığınız sağduyuyu daha iyisi için kullanmak sizin elinizde.
Nümeroloji açıklıyor: 2016 yılı neden zorlu geçti?

Yıkıcı güce sahip olan 9 rakamı aynı zamanda geçmişte takılı kalma gibi olumsuz etkiler de yaratabiliyor. Bu yüzden 2016’da hiç ilerleme kaydetmediğinizi fark etmeniz doğal. Kayıplar verdiğinizi ve hatalar yaptığınızı düşünüyorsanız bunların hepsi yaşamanız gereken tecrübeler. Bunları gelişiminizin önündeki engellerin kalkması olarak nitelendirebilirsiniz. Geçmişte takılı kalmayıp işleri oluruna bıraktığınız zaman hayatınızı yeniden inşa etmeniz mümkün.

1. Evrensel Yıl: 2017

1 Ocak 2017 tarihinden itibaren 1. Evrensel Yılı yaşamaya başladık. Bu, 9 yıllık yeni bir döngünün başlangıcında olduğumuzun işareti.

Bu yeni döngü ilerleyişiniz için yeni adımlar atabileceğiniz anlamına geliyor. Geçmiş yıllarda yaşadığınız zorlukların sebeplerini yavaş yavaş anlamaya başlayacaksınız. Şimdilik hedefleriniz uzak gibi gözükse de önünüzdeki sis perdesinin kalktığını gözlemleyebilirsiniz. Belki de ihtiyacınız olan şeyin en baştan beri yanınızda olduğunu fark edeceksiniz.

Nümeroloji’ye göre 1 rakamının titreşimleri başlangıçlar, bağımsızlık ve hedeflerle dolu. Sadece bireysel değil global açıdan da bambaşka bir dönem bizleri bekliyor. Hayatınızda yeni bir sayfa açmak için harika bir zaman! 2017’nin bu yepyeni enerjisiyle tertemiz başlangıçlar yapmanızı diliyoruz.

Kaynak: Astrostyle

Konuyla ilgili diğer yazılarımız:
2017 yılında burçları neler bekliyor?
Yeni yılda bizleri nelerin beklediği ve 2017'nin önemli astrojik olayları Pudra.com'da

Dekorasyon numerolojisi
Doğum gününüzü ve adınızı oluşturan harflerin sayısal değerlerini kullanarak kişiliğinizi çözmeye yarayan numeroloji, renk kodlarınızı ve dekorasyon stilinizi de belirliyor.

Alın yazınızı aile tarihiniz mi belirliyor?
Anneannenizin ya da babaannenizin yaşadığı bir travmanın bugün anlam veremediğiniz davranışlarınızı şekillendirebileceğini hiç düşünmüş müydünüz?

Doğum taşınız kişiliğiniz hakkında ne söylüyor?
Doğduğunuz aya göre sizin taşınız hangisi? Doğum taşınızın anlamına göre kişilik özelliklerinizi merak ediyor musunuz? Hepsi Pudra.com’da.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER