@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 18.12.2016

2017 yılında burçları neler bekliyor?

Yeni yılda bizleri nelerin beklediği ve 2017'nin önemli astrojik olayları Pudra.com'da

KOÇ

Koçlar için geçmişleriyle yüzleşme zamanı geliyor, hem de iyisiyle kötüsüyle. 2017 yıllık Koç Burcu yorumu için tıklayın.



2016 yılında burçları neler bekliyor?
BOĞA

Boğalar için risk almaktan kaçınmaları gereken bir yıl geliyor, çünkü her şey biraz sallantıda. 2017 yıllık Boğa Burcu yorumu için tıklayın.


İKİZLER

İkizlerin bu sene önlerindeki en büyük engel kendileri olacak gibi duruyor. 2017 yıllık İkizler Burcu yorumu için tıklayın.


YENGEÇ

Yengeçler bu yıl aradıkları mutlu ilişkiyi bulabilirler ancak kariyerlerinde dikkatli olmaları gerek. 2017 yıllık Yengeç Burcu yorumu için tıklayın.


ASLAN 

Aslanlar için geçmişi sorgulama, hatalarıyla yüzleşme ve egolarını kırma zamanı geliyor. 2017 yıllık Aslan Burcu yorumu için tıklayın.


BAŞAK

Başaklar bu sene aşk hayatlarında sürprizlere ve kontrollerini kaybetmeye hazır olmalılar. 2017 yıllık Başak Burcu yorumu için tıklayın.


TERAZİ

Terazileri bu sene pembe dizi tadında bir aşk hayatı ve sınavlarla dolu bir kariyer bekliyor. 2017 yıllık Terazi Burcu yorumu için tıklayın.


AKREP 

Akrepler mükemmel aşk yerine doğru aşkı aramaya öğrenirken, kariyerlerinde de yükselişe geçebilirler. 2017 yıllık Akrep Burcu yorumu için tıklayın.


YAY 

Yaylar bu sene alışık olmadıkları duygularla sınanacak ve kariyerlerinde yükselişe geçebilecekler. 2017 yıllık Yay Burcu yorumu için tıklayın.


OĞLAK

Oğlaklar için hem kariyer hem de aşk hayatları için yeniliklerle dolu bir yıl geliyor. 2017 yıllık Oğlak Burcu yorumu için tıklayın.


KOVA 

Kovaları bu sene alışık olmadıkları bir romantizm bekliyor ama kariyerlerinde dikkatli olmaları gerek. 2017 yıllık Kova Burcu yorumu için tıklayın.


BALIK

Balıklar bu sene her zamankinden daha duygusal olmaya ve kendilerini bulmaya hazır olmalılar. 2017 yıllık Balık Burcu yorumu için tıklayın.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER