› 
 › 
21.12.2017

Prens Harry ve Meghan Markle'ın resmi nişan fotoğrafları

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin çiçeği burnunda çifti Prens Harry ve Meghan Markle'ın ilk resmi nişan fotoğrafları yayımlandı.

Prens Harry ve Meghan Markle'ın resmi nişan fotoğrafları yayımlandı. Biri renkli diğeri siyah-beyaz olan 2 fotoğraf moda fotoğrafçısı Alexi Lubomirski tarafından bu hafta başlarında Windsor'da Frogmore House'da çekildi.

Prens Harry ve Meghan Markle'ın resmi nişan fotoğrafları

Fotoğrafçı Lubomirski, "Bu harika anı kaydetmek benim için inanılmaz bir onur. Ayrıca çiftin birbirlerine olan sevgisine tanık olmak çok büyük bir ayrıcalık" şeklinde belirtti.

Prens Harry ve Meghan Markle nişanlandı
İngiltere Prensi Harry ve oyuncu Meghan Markle Londra'da nişanlandı. Düğünün ise 2018'in bahar aylarında gerçekleşeceği söyleniyor. 
prens
Merdivenlerde otururken çekilen fotoğrafta Meghan Markle, Ralph and Russo imzalı bir elbise tercih ederken siyah beyaz fotoğrafta giymiş olduğu ceketi ise Victoria Beckham imzası taşıyor. Prens Harry'nin kabanı da Burberry.

markle
Evlilik hazırlığında olan çiftin düğün tarihinin 19 Mayıs olacağı kesin olarak belirtildi. Windsor Kalesi'ndeki St. George's Chapel'da gerçekleşeceği öğrenildi.

prens

İlgili yazılarımız:

Prens Harry'nin büyük aşkı: Meghan Markle 
Genç kızların gözdesi Prens Harry, Meghan Markle ile olan birlikteliğini doğruladı. Meghan Markle'ı yakından tanıyalım...

Meghan Markle ve Prens Harry'den ilk resmi ziyaret
Nişanlandıklarını resmi olarak duyuran Prens Harryve Meghan Markle, ilk kez çift olarak İngiltere’de resmi bir etkinliğe katıldı.

Kate Middleton ve Meghan Markle'ın stil benzerliği 
Kate Middleton ve Meghan Markle'ın arasındaki stil benzerliğini görünce siz de inanamayacaksınız!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER