› 
 › 
28.09.2016

Ünlülerin Instagram paylaşımları (19 Eylül - 28 Eylül 2016)

Kadir Doğulu'dan Atiye'ye ünlüler bu hafta nerede, ne yaptılar? Ünlülerin son Instagram paylaşımları Pudra.com'da

Renkli ve eğlenceli geçen yaz dönemini geride bıraktık. Ünlüler artık setlere ve konserlere geri döndü. Bakalım bu hafta Instagram hesaplarında neler paylaşmışlar?

Güzel oyuncu Burcu Biricik, ilk beyazperde heyecanını yaşadı. Başrolü Özgür Çoban'la paylaştığı "Çok Uzak Fazla Yakın" filminin galasında çekildiği fotoğraflarını takipçileriyle paylaştı.

Atiye, "Bana Git De" filmiyle ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. Filmin önemli bir festivalde yer almasından büyük onur duyduğunu ve ilk heyecanını sevenleriyle paylaştı.

Geçtiğimiz günlerde, Acun Ilıcalı'nın büyük kızı Banu Ilıcalı evlendi. Düğüne sanat ve spor camiasından çok sayıda davetli katıldı. Murat Boz'da çok sevdiği hocası Rıdvan Dilmen ile fotoğraf çektirdi. 


Konuyla ilgili diğer yazılarımızInstagram fenomeni neden sosyal medyayı bıraktı?
Sosyal medya hakkındaki bilinmeyen gerçekleri açıklayan 18 yaşındaki Instagram fenomeni Essena O'Neill genç kızlara önemli mesajlar veriyor.

Ünlülerin ilk Instagram fotoğrafları
Ünlü yıldızların Instagram hesaplarını severek takip ediyoruz. Peki ya ünlülerin Instagram'da yaptıkları ilk paylaşımları merak ediyor musunuz? Serenay Sarıkaya'dan Cara Delevingne'e ünlülerin ilk Instagram fotoğrafları Pudra.com'da.

Instagram fotoğraflarının gerçek halleri
Sosyal medya da insanlar görmek istedikleri şeyleri daha çok paylaşır oldu. Instagram'ın yanıltıcı paylaşımlarına gelin hep beraber bakalım...

Sosyal medyanın en yakışıklı erkekleri
Instagram hesaplarıyla binlerce kişi tarafından takip edilen, beğenilen ve fotoğraflarıyla kendilerine hayran bırakan sosyal medyanın yakışıklılarını derledik. Takip etmek serbest!
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2