› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 11.12.2009

Kız arkadaşıma/eşime hediye ne alabilirim?

Kız arkadaşınıza veya eşinize, hediyenizi almadan önce önerilerimize mutlaka göz atın.

Doğum günü, yıldönümü, sevgililer günü, yılbaşı anneler günü derken özel günlerde hepimizi bir hediye telaşı alır... Biz de pudra.com olarak sizlere yardımcı olabilecek bir rehberle hediye alışverişlerinizi kolaylaştırmak istedik.

Özellikle erkekler için sevgililerine ya da eşlerine hediye almak zor iştir. Bizim de çorbada tuzumuz bulunsun, haydi erkekler bu öneriler sizin için! Karşınızdaki kadının ilgi alanına göre hediye seçmeye ne dersiniz?


Giyimden aksesuara, ev eşyasından kozmetiğe hediye önerilerimizi görmek için tıklayın.


İşte önerilerimiz:




Kozmetiğe düşkünlere;
Bu tip birine hediye almak en kolayı. Kokudan, cilt bakımına; makyajdan sevimli masaj aletlerine kadar türlü seçenek var. Parfüm, her zaman kurtarıcı bir hediye olsa da eşiniz işin kolayına kaçtığınızı düşünebilir. Bu nedenle parfüm alırken yeni bir koku almayı unutmayın...

Saç şekillendiriciler de bir alternatif. Bu konuda Rowenta ve Philips'e bakabilirsiniz.

Eşinizin özellikle vazgeçemediği bir ürün varsa, o ürününün alarak sevdiğinize onu ne kadar düşündüğünüzü bir kez daha hatırlatabilirsiniz.



Spor yapmayı sevenlere;
Kayak kıyafetleri ya da yürüyüş ayakkabısı iyi bir hediye olabilir. Nike'ın kadınlarına hareket özgürlüğü kazandıran "Sister" koleksiyonundaki modelleri, renkleriyle stillerinden ödün vermeyen kadınlara uygun alternatifler sunuyor.

Ayrıca, kar keyfinin doyasıya yaşanacağı şu günlerde Helly Hansen kayak kıyafetleri de kız arkadaşınızın veya eşinizin içini sımsıcak yapacak. Beyaz renkli kar takımına özellikle dikkat!

İngiliz ekolü ve Fransız yaratıcılığı ile birleşen Adidas'ın yeni sezon koleksiyonunda da harika tasarımlar var, aklınızda olsun.




Mutfağına düşkünlere;
Yemek yapmayı çok seven ve mutfakta uzun vakitler geçiren birine ne hediye alınabilir? Orjinal bir hediye olsun derseniz, Arzum’un yepyeni ürünü "Pizzacı", pizzaseverlere kendi pizzalarını kendi mutfaklarında pişirme imkanı veriyor.

Felix’in pandora ızgara ve tost makinesi de aynı anda dört adet tost pişirme olanağı sağlayarak, zamandan tasarruf edip, kahvaltı keyfinize daha fazla zaman ayırmanıza yardımcı oluyor.

Kalıcı bir hediye vermek isteyenler için Pierre Cardin de en doğru adreslerden biri... Yeni yıl hediye seçenekleri arasında yer alan kahvaltı setleri, çay ve kahve takımları sizleri bekliyor.




Evine düşkünlere;
Dekoratif hediyeler olabilir. Doğru seçenekler bulunabildiğinde, hediye almak tatlı bir keyfe dönüşür. Birbirinden ayrıcalıklı dekoratif seçenekleri ve koleksiyoner parçaları ile dekorasyon dünyasının ünlü markalarını bünyesinde barındıran Prestige' e mutlaka bakmanızı tavsiye ederim. Eşinize buradan alacağınız bir hediye, eminim ki onu çok sevindirecektir.

Sarev'in zarif yatak örtüleri ve şık battaniyelerini de es geçmemek lazım. Ama Habitat'a uğramadan olmaz. Banyo aksesuarlarından, dekoratif eşyalara kadar herşeyi bulabileceğiniz Habitat'ta kendinizi kaybedeceksiniz!




Moda takipçilerine;
Matraş'ın çok satan kırmızı çantası indirimde! Bu çantayı kendisine hediye ettiğinizde eşiniz size tekrar aşık bile olabilir!

RB markasının yaratıcıları Rana ve Berna Canok, akışkan kumaşlarla beraber kullandıkları parıltılı payetlerden, tüllerden, işlemeli bordürlerden ve ipeklerden oluşturdukları kıyafet ve aksesuar koleksiyonlarını Galata’da açtıkları ilk mağazalarında sergilemeye başladılar. Özel tasarım ve bohem hediye isteyenlere...

İç çamaşırı da çok seksi bir seçenek. Kom'un saten ve dantel sütyen -külot takımları, şık askıları ve sevimli fiyonkları ile gönülleri fethediyor.


Bütün bunlara ek olarak; okumayı seven, hobileri olan bir eşiniz varsa, ona 2009'un en çok satan kitaplarından bir derleme yapabilir ya da bir dans kursuna üyelik hediye edebilirsiniz. Anantara Spa gibi şık bir yerde, bakım ve masaj terapileri de yaratıcı seçenekler.


Mücevheri atlamayalım, o her kadının hayalindeki hediye! İster pırlanta, ister elmas... E tabi biraz masraf!


Giyimden aksesuara, ev eşyasından kozmetiğe hediye önerilerimizi görmek için tıklayın.



Hediye konusuyla ilgili diğer yazılarımızı okumak için tıklayın:

Yeni yıl hediyesi nasıl seçilir? Hediye seçimini nasıl yapacaksınız? Hediye alırken nelere dikkat etmeniz gerekiyor? Hepsi pudra.com'da...

Çocuğuma yılbaşı hediyesi ne alabilirim? İşte bebeğiniz için alabileceğiniz yılbaşı hediyelerinden sizler için seçtiklerimiz!
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2